Η χρήση μονομπάταρου μηχανικού μοντ μπορεί να προσφέρει μια διαφορετική ατμιστική εμπειρία αρκεί να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε κάποιους βασικούς κανόνες ασφαλείας. Κατ'αρχάς να πω πως χρησιμοποιώ μηχανικά μοντ εδώ και 3 περίπου χρόνια και πως ακολουθώντας κάποιους απλούς κανόνες δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στη συνέχεια παραθέτω τα βήματα που ακολουθώ στη χρήση μηχανικού μοντ και παρακαλώ όποιος θέλει να τα εμπλουτίσει-συμπληρώσει ή και διορθώσει.
1ο βήμα
Πάντα ελέγχω τον ατμοποιητή μου πριν τον χρησιμοποιήσω, είτε σε ειδική συσκευή (ωμόμετρο) είτε σε ηλεκτρονικό μοντ, τόσο για να δω την τιμή της αντίστασης όσο και για να σιγουρευτώ ότι δεν έχω κάποιο βραχυκύκλωμα.
52,61K 31 Αριθμός λήψεων 84,95K 24 Αριθμός λήψεων
2ο βήμα
Ανάλογα με την τιμή της αντίστασης που έχει ο ατμοποιητής μου και για πλήρως φορτισμένη μπαταρία στα 4,2V υπολογίζω με το νόμο του Ohm τα απαραίτητα Amps που πρέπει να αποδίδει η μπαταρία μου και έτσι βλέπω εάν οι μπαταρίες που έχω είναι ασφαλείς για χρήση με την αντίσταση του ατμοποιητή μου. Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνονται για πλήρως φορτισμένη μπαταρία (4,2 V) και για διάφορες τιμές αντίστασης (κίτρινη στήλη) τα Amperes που πρέπει να αποδώσει η μπαταρία (μπλε στήλη).
Τα Amperes που μπορεί να αποδώσει η μπαταρία συνήθως αναγράφονται πάνω της αλλά επειδή σε πολλές περιπτώσεις οι εταιρείες γράφουν “ότι να’ναι” καλό είναι να το ψάξουμε παραπάνω. Με μια ερώτηση στο Φόρουμ ή στο κατάστημα που θα τις προμηθευτούμε ή ακόμα με λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο θα μπορέσουμε να βρούμε τις απαραίτητες πληροφορίες.
Σε αυτό το σημείο ίσως αναρωτηθείτε: «μα καλά για να ατμίσω με μηχανικό μοντ πρέπει να πάρω πτυχίο ηλεκτρολόγου?». Φυσικά όχι. Αυτό που στην πράξη κάνω όταν θέλω να χρησιμοποιήσω μηχανικό μοντ είναι να στήνω τον ατμοποιητή μου με αντίσταση το ελάχιστο 0,5Ω και χρησιμοποιώντας καλές μπαταρίες όπως οι Samsung 30Q, Sony VTC5 ή 6, LG HG2 δεν ασχολούμαι καθόλου με πίνακες, υπολογισμούς κλπ. Αυτός ο μπούσουλας έχει προέλθει από εφαρμογή του νόμου του Ohm και είναι υπέρ της ασφαλείας αφού για πλήρως φορτισμένη μπαταρία στα 4,2V και με ελάχιστη αντίσταση 0,5Ω τα μέγιστα Amperes που θα ζητηθούν από την μπαταρία είναι 8,4 Amps. Αν αναλογιστούμε ότι οι παραπάνω μπαταρίες που ανέφερα μπορούν να αποδώσουν περίπου 20Amps βλέπουμε ότι είμαστε κατά πολύ προς τη μεριά της ασφάλειας.
3ο βήμα
Ελέγχω εξωτερικά τις μπαταρίες μου να είναι σε καλή κατάσταση και να μην έχουν ξεφλουδίσει σε κανένα σημείο από την προστατευτική ταινία. Σε περίπτωση που δω σκίσιμο, ξεφλούδισμα κλπ δεν την χρησιμοποιώ μέχρι να αντικαταστήσω την προστατευτική ταινία.
4ο βήμα
Προσέχω να τοποθετήσω τη μπαταρία με την σωστή πολικότητα. Στην πλειοψηφία των μονομπάταρων μηχανικών μοντ ο θετικός πόλος της μπαταρίας ακουμπάει στον πόλο 510 του μοντ.
5ο βήμα
Αυτό είναι το καλύτερο βήμα γιατί όλα είναι ΟΚ και απολαμβάνω το άτμισμα. Όταν κατά την διάρκεια του ατμίσματος καταλάβω πως έχει πέσει η απόδοση της μπαταρίας (έχει ατονίσει το άτμισμα) αλλάζω μπαταρία και συνεχίζω.
Αυτά είναι τα 5 βασικά βήματα που ακολουθώ και ουδέποτε είχα πρόβλημα.
Συμπληρωματικά να προσθέσω κάποια γενικά θέματα:
1. Επειδή στην αρχή είχα και εγώ τις φοβίες μου στη χρήση μηχανικού μοντ δεν είναι κακή ιδέα η χρήση
ή . Αυτά είναι ασφάλειες οι οποίες εάν γίνει κάποιο βραχυκύκλωμα κόβουν το κύκλωμα (τη ροή του ρεύματος) και έτσι μας προστατεύουν από τις πιθανές δυσάρεστες συνέπειες.2. Τα μηχανικά μοντ θέλουν περιοδικά ένα καθάρισμα τόσο στα σπειρώματα όσο και στις επαφές της μπαταρίας. Αυτό βοηθά κυρίως στην καλή απόδοσή τους. Το καθάρισμα συνήθως το κάνω με ένα μαλακό πανάκι και με μπατονέτες και καθαρό οινόπνευμα.
3. Επιλέγω πάντα μοντ με τρύπες διαφυγής αερίων και με κλείδωμα του κουμπιού ενεργοποίησης.
4. Αγοράζω πάντα καλές μπαταρίες και από καταστήματα που εμπιστεύομαι. Φορτίζω τις μπαταρίες μου σε καλό φορτιστή και ελέγχω πάντα την εξωτερική τους κατάσταση.
5. Δε συστήνω χρήση μηχανικού μοντ με αντιστάσεις κάτω από τα 0,5Ω σε αρχάριους ατμιστές ή/και σε ατμιστές που δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις.
6. Ένα χρήσιμο άρθρο στα Αγγλικά για την ασφαλή χρήση μονομπάταρων μηχανικών μοντ είναι
.7. Στα μηχανικά μοντ χρησιμοποιούμε πάντα σύρματα που δουλεύουν και σε wattage mode. Τέτοια σύρματα είναι ενδεικτικά το Kanthal, ss, nichrome. Δεν χρησιμοποιούμε ποτέ σύρματα που είναι αποκλειστικά για χρήση Temperature Control (TC) όπως το Νι200 ή το Τι.
8. Ελέγχουμε την άριστη κατάσταση του θετικού πόλου της μπαταρίας, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις παρουσιάζει βαθούλωμα στο κέντρο του από κακή χρήση.
101,18K 19 Αριθμός λήψεων
9. Προσέχουμε ο κεντρικός πόλος του ατμοποιητή μας που θα βιδωθεί σε υβριδικό μηχανικό να εξέχει σε σχέση με το σπείρωμα. Υβριδικά ονομάζονται τα μοντ στα οποία ο κεντρικός πόλος 510 του ατμοποιητή έρχεται σε άμεση επαφή με τον θετικό πόλο της μπαταρίας.
48,48K 19 Αριθμός λήψεωνΕπεξεργάσθηκε απο mankar72, 22 Σεπτέμβριος 2017 - 12:25.