Για να ανεβάσετε φωτογραφίες ατμιστικών ειδών στην Gallery του φόρουμ και να εμφανίζονται στο μπάνερ στην αρχική σελίδα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
Για να ανεβάσετε φωτογραφίες ατμιστικών ειδών στην Gallery του φόρουμ και να εμφανίζονται στο μπάνερ στην αρχική σελίδα ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:
@
Μάκη αν δεν σε πειράζει, το ανεβάζω σε pdf για να είναι πιό εύκολο για κάποιον που το θέλει κατεβασμένο για να κάνει το ανέβασμα φωτογραφιών βλέποντας τις οδηγίες ταυτόχρονα.
1,31MB 9 Αριθμός λήψεων
@
Αλίμονο βρε Δημήτρη, τί να με πειράξει;
Να σε ευχαριστήσω κιόλας για την βοήθεια.
Μάκη, όταν κλικάρω "Ανεβάστε Εικόνες" στο Gallery, η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι "Select Category" και φυσικά δε μπορεί να γίνει άλμπουμ για να ανεβάσω φώτο
Μισό Δημήτρη @
έχεις δίκιο, θα το φτιάξουμε......@
Δημήτρη άλλαξα τα δικαιώματα του γκρουπ σου από το admin Control Panel.
Τώρα μπορείς να δημιουργήσεις άλμπουμ.
Κάνε μία δοκιμή σε παρακαλώ και πες μου αν είναι ΟΚ τώρα.
Εντάξει, ανέβασα
Ωραία!!!
@
Παρακαλώ πολύ όταν ανεβάζουμε φωτό στην Gallery οι οποίες και τρέχουν στο banner της αρχικής σελίδας, να είναι σχετικές με ατμιστικά είδη.
Αν δεν είναι να μην μένουν στο banner πάνω από 2 - 3 μέρες.
Σε αντίθετη περίπτωση άσχετες φωτό με το αντικείμενο το φόρουμ, 3 ημέρες μετά από την δημοσίευσή τους θα σβήνονται από την διαχείριση.
Eυχαριστώ πολύ για την κατανόηση.
Καλημέρα Μάκη, τις έσβησα και τις 2 φωτο. Υπάρχει τρόπος να σβήσω ολόκληρο άλμπουμ; Έχω 2 και το "Ασχετα με το άτμισμα" δεν το θέλω, για τον λόγο που είπες.
@
Δημήτρη έχεις τόσα ατμιστικά είδη.
Ανέβασε καμμία φωτό με μοντ ή ατμό να χαζέψουμε και μεις.
Φωτό άσχετες με το αντικείμενο του φόρουμ μπορούν να μπαίνουν αλλά για μικρό χρονικό διάστημα.
Π.χ. η φωτό που είχες ανεβάσει για την παρέλαση δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον να μείνει για πολύ καιρό.
Δεν βλέπω να έχεις άλμπουμ ενεργό.
Μάλλον το έσβησες.
Πού είναι η ανάρτηση οέο;
@
Ήτανε spammer γιατρέ από Ουκρανία και είχε δημοσιεύσει ένα μεγάλο κατεβατό (μάλλον διαφήμιση στα Ουκρανικά), οπότε διαγράφηκε και αυτός και η άσχετη δημοσίευση.
Με την ευκαιρία, επειδή από καιρό μάλλον έχω υπερβεί το όριο φωτογραφιών που επιτρέπονται τις ανεβάζω όλες από το postimage. Αν γίνει καμιά στραβή και ζητήσει καμιά παλαβή συνδρομή θα χαθούν όλες (ότι έγινε και σε διπλανό forum παλαιότερα).
@
Δε νομίζω να υπάρχει όριο σε βάθος χρόνου.
Θα μας ενημερώσει σχετικά ο Ντέμης @
Εγώ τις ανεβάζω συχνά από τον υπολογιστή μου (αρχείο έως 500Kb ανά φωτό το πολύ).
Είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να μην χαθούν ποτέ.
36,97K 5 Αριθμός λήψεων
Εμένα πάλι μου δείχνει αυτό:
@
Για δοκίμασε Δημήτρη να ανεβάσεις, ελπίζω να σε αφήνει το σύστημα τώρα. Έπιασες ταβάνι με το όριο των συνημμένων στα topics/posts.
Αν θέλεις, μπορείς να ανεβάζεις και στον Image Hoster, εφόσον οι εικόνες να είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια που σου λέει ο uploader του Image Hoster μας.
Εγώ αποφεύγω τις εικόνες να τις ανεβάζω ως συνημμένες στο topic και αν το κάνω, τις έχω κάνει resize από πριν, για το μέγεθός τους.
@
Και πολλά είναι τα 500kb
@
Δοκίμασε και θα είσαι οκ τώρα.
Υφιστάμενο μέγιστο upload / topic-post είναι τα 2mb και παραμένει το ίδιο. δηλ. αν θέλεις να ανεβάσεις 4 φώτος, να είναι max 500kb η κάθε μια.
Το πρόβλημα Ντέμη είναι ότι οι παρουσιάσεις προϊόντων έχουν πολλές φωτογραφίες. Έχω βρει όπως είπα την λύση κάποιου 3ου hoster και αν γίνει συνδρομητικός επειδή είμαι large και δεν θέλω να μην φαίνονται οι φωτογραφίες, θα τον πληρώσω κι αυτόν
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη