Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Πόση ώρα αντέχετε χωρίς να ατμιζετε;
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 20:02

Εσείς σε ποια κατάσταση βρίσκεστε ;
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 20:21

@
δεν το έχω δοκιμάσει , θεωρώ οχι πάνω από μισή ώρα ( μιλάω πάντα χωρίς να είμαι σε χώρο που δεν μου επιτρέπεται, εκεί δεν ξέρω,) όμως θυμάμαι μοτο βόλτα όπου σε 10 λεπτή στάση δεν το έβγαλα από το τσαντάκι να ατμίσω ενώ με το τσιγάρο θα είχα στρίψει πριν κατέβω από την μηχανή.....
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 20:38

Εξαρτάται.Στη δουλειά μπορεί να περάσει όλη η βάρδια και να μην κάνω (με τσιγάρο είχε φύγει πακέτο).Σε εξωτερικές συναντήσεις(καφέ,μασαμπουκα,μπύρες κτλ) το χειμώνα το βάζω στο παλτό και δεν μου λείπει,καλοκαίρι προέκταση του χεριού.
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 20:43

Αν πινω καφε ή ποτό δεν γίνεται χωρίς αυτό.
Τώρα μπορεί να είμαι σπίτι και να μην το ακουμπήσω και γιά ώρες.....
Γιαυτό όταν φεύγω από το σπίτι ΠΑΝΤΑ έχω 2 μπαταριες, υγρό και δεύτερο ατμοποιητή ....χαχαχα...
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 21:06

Μέχρι μια ώρα την παλεύω :P .
Παραπάνω με τίποτε.
Κουβαλάω μαζί μου σακίδιο ώμου με 4 modάκια, ατμοποιητές, μπαταρίες και υγρά για κανένα δίμηνο
Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 21:37

Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 22:07

Δημοσιεύθηκε 25 Σεπτέμβριος 2017 - 23:13

Εγώ αντέχω αρκετά (όταν κοιμάμαι δεν ατμίζω)!!!!!!!!!
Όταν βγαίνω έξω πάντα έχω ένα ηλεκτρονικό μοντάκι, ένα μηχανικό και δύο ατμοποιητές. Ούτε πρόσθετα υγρά, ούτε μπαταρίες, ούτε ολόκληρα σακίδια με προμήθειες για ένα χρόνο όπως μερικοί μερικοί, χα χα χα.
Δημοσιεύθηκε 26 Σεπτέμβριος 2017 - 08:17

Καμιά φορά σηκώνομαι το βράδυ για τουαλέτα,και ενω παλιά το θεωρούσα αγγαρεία,τωρα το βλέπω ευκαιρία για να τραβήξω καμια τζούρα!
Δημοσιεύθηκε 26 Σεπτέμβριος 2017 - 10:16

Κυριάκο, μήπως πίνεις και κανένα μπουκάλι νερό πριν πας για ύπνο και ας μη διψάς?
Και εγώ όταν κοιμάμαι δεν ατμίζω ή όταν έχω δουλειές στα κτήματα ή στο περιβόλι που μπορεί να αντέξω κανένα μισάωρο.
Τώρα, υπερβολές σαν τον ambient δεν κάνω :no-no: αλλά επειδή την έχω πατήσει, όταν βγαίνω για ξενύχτι, έχω καλού-κακού ένα εφεδρικό κιτ στο αυτοκίνητο.
Δημοσιεύθηκε 26 Σεπτέμβριος 2017 - 10:35

Nικο,μην βάζεις ιδέες γιατι ψάχνω για αφορμή!
Δημοσιεύθηκε 27 Σεπτέμβριος 2017 - 18:08

Δεν έχω πρόβλημα να παίζω από το δεν ατμίζω για ώρες (πάνω από 24), έως πιπίλα :P
Στις διακοπές πάντως, για 2 εβδομάδες με έπιασε μια ανασφάλεια και πήρα:
- 5 ατμοποιητές
- 2 mod
- 4 μπαταρίες 26650 και 6 18650
- 1 φορτιστή
- 5m σύρμα, βαμβάκι, κλπ
- 5 μπουκάλια των 90ml υγρά και 5 περιέκτες των 15ml
Φυσικά χρειάστηκε λιγότερο από το 25% των προμηθειών, αλλά αφού πηγαίνω με αυτοκίνητο μάλλον το ίδιο θα κάνω και του χρόνου γιατί "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Δημοσιεύθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 15:54

Δημοσιεύθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 17:30

όταν είμαι σπίτι μπορώ και 5ωρο έξω κυκλοφορώ πάντα με 2 modακια και 3 ατμο ...
Δημοσιεύθηκε 19 Δεκέμβριος 2017 - 18:40

Συνήθως για ασφάλεια έχω 2 μοντ και 4-6 ατμοποιητες μαζι μου,με διαφορετική γεύση μέσα ο καθένας
Κάνα 2 φορές που ξέμεινα από μπαταρία... Ξέχασα να τις φορτίσω... και μέχρι να βρεθώ κοντά σε φορτιστή δεν μου έλειψε και πολύ...
Το καλό ήταν ότι μου πρόσφεραν τσιγάρο και ούτε να το δω δεν ήθελα
Επίσης στον ύπνο μου δεν ατμιζω...

Δημοσιεύθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 00:38

Δημοσιεύθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 20:12

Όταν συνοδεύω την γυναίκα στο shoping therapy σε μεγάλο εμπορικό κέντρο, όπου εκεί συγκεκριμένα υπάρχει ειδοποίηση στην είσοδο ότι απαγορεύεται το κάπνισμα και το άτμισμα.
Ε, μέχρι να τελειώσει αυτή η βόλτα στα μαγαζιά που συνήθως κρατάει 2-3 ώρες, καπούτ !
:smoke:
Δημοσιεύθηκε 20 Δεκέμβριος 2017 - 22:57

Μέχρι μια ώρα την παλεύω
Δημοσιεύθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 17:23

Πιπίλα όλη μέρα δυστυχώς
Δημοσιεύθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 19:02

Μια ωρα ταβανι δεν θυμαμαι να εχω αντεξει περισσοτερο χωρις τζουρα
Εξω επειδη δεν μου αρεσει καθολου να κουβαλαω εξοπλισμο,εκτος αν ειμαι εκτος βασης.
Εχω ενα ηλεκτρονικο με πληρως φορτισμενη μπαταρια,εναν ατμο και για υγρο καποιο RY ή βαση που εχει ετοιμαστει,
προκειμενου να μην του λειπει η νικοτινη και το χτυπημα
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη