Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο VapeFriends.gr
Εγγραφείτε στο φόρουμ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τόπικς, να απαντήσετε σε υπάρχοντα άρθρα, να αποκτήσετε τον προσωπικό σας messenger, να ενημερώσετε την κατάστασή σας, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά άλλα. Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν εγγραφείτε στο φόρουμ. Δώστε προσοχή στην σωστή αναγραφή του email σας στην εγγραφή σας γιατί σε αυτό θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και στα spam σας.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)
Φωτογραφία

Όροι χρήσης του Forum


  •  Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
OFFLINE   ambient

ambient

    ADMIN

  • Administrators
  • 1.337 Δημοσιεύσεις
  • Όνομα:Δημήτρης
  • ΠεριοχήΘεσσαλονίκη - Μεσολόγγι
  • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun 3.1ES, Skyline, Doggystyle,FEV4,KV5,Apollo κ.α.

Όροι Χρήσης του Forum

 

Ας ξεκινήσουμε επισημαίνοντας ότι το Forum απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε ενήλικες και ατμιστές.

 

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος (Forum) είναι ένας ιστότοπος ανταλλαγής απόψεων. Δεν σημαίνει ότι οι απόψεις των μελών που συμμετέχουν εκφράζουν την ιδιοκτησία- διαχείριση -συντονισμό του Forum. Λόγω του γεγονότος ότι απευθυνόμαστε αυστηρά και μόνο σε ενήλικες, σας ενημερώνουμε ότι οι απόψεις που παρατίθενται  σ΄ αυτό δεν είναι θέσφατα αλλά απόψεις που προέρχονται από την εμπειρία του μέλους που τις καταθέτει και ως τέτοιες πρέπει να εκλαμβάνονται. Το τι θα πράξει κάποιος διαβάζοντάς τες είναι αποκλειστικά και μόνο δική του ευθύνη.

 

Ξεκινήστε την συμμετοχή σας κάνοντας μια μικρή αυτοπαρουσίαση. Είναι πιο εύκολο να σας βοηθήσει κάποιος γνωρίζοντας το ατμιστικό profile σας.

 

Απαγορεύονται τα greeklish. Είμαστε ένα Ελληνικό Forum και γράφουμε Ελληνικά.

 

Απαγορεύεται το Spam/ Trolling μέσα στα νήματα.

 

Απαγορεύεται η ανταλλαγή ύβρεων, υπονοουμένων, ειρωνειών και χαρακτηρισμών ανάμεσα στα  μέλη. Οποιαδήποτε παρέκκλιση επισημαίνεται στο μέλος αυστηρά και η συνέχισή τους επιφέρει απομάκρυνση από το Forum.

 

Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις που θίγουν τρίτα πρόσωπα εντός ή εκτός φόρουμ.

 

Απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις στο Forum γιατί δεν συνάδουν με το περιεχόμενό του, δημιουργούν εντάσεις και διαταράσσουν τις σχέσεις μεταξύ μελών.  

 

Δεν χρησιμοποιούμε κεφαλαία στα μηνύματα γιατί δεν υπάρχει λόγος και δείχνει σαν κάποιος να φωνάζει.

 

Απαντάμε με ευγένεια και ειλικρίνεια. Τα γραπτά μένουν (Scripta Manent) και επειδή τα γραφόμενά μας θα παραμείνουν για πολλά χρόνια και θα μας διαβάζουν και νεώτεροι χρήστες καλό είναι η κοσμιότητα να μας ακολουθεί.

 

Απαντάμε σε θέμα που έχει  ανοίξει δημοσιεύοντας κάτι που είναι σχετικό και δεν γράφουμε άσχετα πράγματα που δεν αφορούν το συγκεκριμένο θέμα. Σε περίπτωση μη σχετικών δημοσιεύσεων, η διαχειριστική ομάδα θα μεταφέρει ή θα διαγράφει τις δημοσιεύσεις.

 

Η άρνηση συμμόρφωσης με τις υποδείξεις της διαχειριστικής ομάδας επιφέρει την απομάκρυνση από το Forum.

 

Επιτρέπεται το  διακριτικό χιούμορ που δεν ενοχλεί και δεν διαταράσσει τις σχέσεις των μελών του Forum.

 

Oι δημοσιεύσεις και τα μηνύματα των μελών παραμένουν στο Forum και μετά από πιθανή αποχώρησή τους από αυτό, ενώ στο προφίλ του αποχωρούντος μέλους το όνομά του αντικαθίσταται με το "επισκέπτης".

 

Διαγραφή των δημοσιεύσεων και των μηνυμάτων ενός μέλους δεν μπορεί να γίνει γιατί διαταράσσεται η συνέχεια του θέματος και γίνεται δυσνόητο ή ακόμη και ακατάληπτο για κάποιον που το διαβάζει.

 

Αποφεύγουμε τα συνεχόμενα μηνύματα σε ένα θέμα. Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης του κειμένου εντός διαστήματος 12 ωρών από τη δημοσίευσή του. Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί το μέλος να συμπληρώσει ή να αφαιρέσει τμήματα του κειμένου. Σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει από το μέλος μπορεί να γίνει χωρίς ενημέρωση από τη διαχειριστική ομάδα.

 

Το άνοιγμα νέου θέματος στις αγγελίες προϋποθέτει από το μέλος δημοσίευση τουλάχιστον 10 μηνυμάτων τα οποία δεν θα είναι spam/ troll.

 

Οι αγγελίες που δημοσιεύονται από τα μέλη και οι συναλλαγές που γίνονται μεταξύ τους, δεν αφορούν τη διαχειριστική ομάδα και δεν φέρει καμία ευθύνη για ενδεχόμενη προβληματική συναλλαγή.

 

Οι αγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από φωτογραφίες των ειδών προς πώληση.

 

Οι συναλλαγές επίσης με καταστήματα ή κατασκευαστές που θα έχουν κάποιο νήμα στο Forum  δεν αφορούν τη διαχειριστική ομάδα και γίνεται με ευθύνη των συμμετεχόντων σ΄ αυτές.

 

Απαγορεύονται θέματα που αφορούν ομαδικές παραγγελίες. Όποια μέλη επιθυμούν να παραγγέλλουν κάτι  μαζικά, μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους με προσωπικά μηνύματα και όχι στα νήματα του Forum.

 

Σε νήματα καταστημάτων ή κατασκευαστών δεν βάζουμε συνδέσμους από άλλα καταστήματα ή κατασκευαστές. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα.

 

Στον Image Hoster του Forum μπορούν να ανεβαίνουν μόνο φωτογραφίες ατμιστικού περιεχομένου. Οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση από τη διαχειριστική ομάδα.

 

 

Ξεκινώντας τη συμμετοχή σε αυτή την ατμιστική κοινότητα σημαίνει απαραίτητα ότι αποδέχεστε όλα τα παραπάνω και τους κανόνες που επιβάλλονται από το GDPR. Περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση 

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.


  • Μου αρέσει (+) x 5
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη