@
Εδω γραφουμε προσφορες που βρηκαμε στην Ελλαδα σε e-shop και οχι μονον......
@
Εδω γραφουμε προσφορες που βρηκαμε στην Ελλαδα σε e-shop και οχι μονον......
Παρά τις αμφιβολίες μου, θ' αρχίσω να ψάχνω! Θα ήθελα να προσθέσω ότι αν υπάρχουν τίποτα γνωριμίες μπορεί μετά από προσωπική επικοινωνία των adm με καταστήματα να υπάρξουν εκπτωτικοί κωδικοί για το φόρουμ.
Το Varour Smok-e (
) δίνει έκπτωση 10% για την πρώτη αγορά μέσα στον Σεπτέμβριο με τον κωδικό: septemvrios2017αμφιβολίες σε τι ντοκτορ??
Στο (είναι το site της you.gr) έχει κάποια λίγα προϊόντα. Με κωδικό VAPE20 σας δίνει έκπτωση 20%
Κοιτάξτε κι εδώ
έχει πολύ καλές τιμές σε κάποια είδηΦυσικά, αν βρείτε κωδικούς ή εκπτωτικά κουπόνια από άλλες πηγές, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε γιατί κατά κανόνα τα καταστήματα δεν έχουν τρόπο να ελέγξουν από πού βρήκατε το κουπόνι
Και ένα μαγαζί (Vapour Smok-e) για υγρά που παραπέμπει στο πρόσφατο παρελθόν
καποιες προσφορές που βρηκα σε flavor art -liqua -art
και εδώ απο Κύπρο μεριά εχει καλές προσφορές, προφανώς γιατί αν θυμάμαι καλά σε λίγο μπαίνει το tpd και σε αυτούς
Επισήμως ισχύει κι εδώ η απαγόρευση διασυνοριακών εξ' αποστάσεως πωλήσεων, οπότε με το γράμμα του νόμου είναι παράνομο.
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 29 Σεπτέμβριος 2017 - 09:34.
Γιατρέ το Famous δεν βλέπω....... :P ΧΑΝΕΙΣ......
1. Δεν με τρελαίνει
2. Δεν το είχε
3. Αφού δεν το είχε, δεν με τρελαίνει
4. Μ' αρέσει δεν μ' αρέσει και πάλι δεν το είχε
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 05 Οκτώβριος 2017 - 14:35.
@
Κατάλαβες γιατί στην αρχή του ανοίγματος του νήματος είπα ότι έχω κάποιες αμφιβολίες περί συμμετοχής; Κοίτα τί ενδιαφέρον υπάρχει Χαλαρώνω λίγο το ψάξιμο και μένω στις προσφορές που μου στέλνουν (ή δημοσιεύουν τα site που ούτως ή άλλως επισκέπτομαι) με e-mail...
@
Κατάλαβες γιατί στην αρχή του ανοίγματος του νήματος είπα ότι έχω κάποιες αμφιβολίες περί συμμετοχής; Κοίτα τί ενδιαφέρον υπάρχει
Χαλαρώνω λίγο το ψάξιμο και μένω στις προσφορές που μου στέλνουν (ή δημοσιεύουν τα site που ούτως ή άλλως επισκέπτομαι) με e-mail...
και πάλι διαφωνώ γιατρέ μου,@
και εξηγώ αμέσως και το γιατί :δεν σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι, εσύ κάνεις αυτό που μπορείς για να προσφέρεις στην κοινότητα,( έτσι το βλέπω εγώ με τα εκάστοτε φόρουμ και την όποια συνεισφορά μου) το αν βρεθούν κι άλλοι να το κάνουμε μαζί έχει καλώς αν όχι εγώ θα κάνω αυτό πού νομίζω σωστό ώστε να βοηθήσω και τέλος,
προσωπικά ασχολήθηκα μπαίνοντας σε site αλλά έβλεπα μόνο τις προσφορές που είναι ορατές σε όλους, ( π.χ αυτή με την diner πού να την βρω??), εκτός αν δεν ξέρω να ψάχνω ή χρειάζονται διάφορα τρικς, ευχαρίστως να με διαφωτίσεις αν έχεις όρεξη,
Καλημέρα Νίκο. Φυσικά και θα συνεχίσω να ενημερώνω για τις προσφορές που μου έρχονται και δεν είναι "ορατές", άλλωστε το έγραψα ήδη. Απλά με στεναχωρεί το να γράφεται κάποιος σ' ένα φόρουμ από τα ξεκινήματά του και να μην το βλέπει ζεστά. Θα το καταλάβαινα για ένα μεγάλο φόρουμ που πολύς κόσμος γράφεται για να πάρει απλά πληροφόρηση από έναν μεγάλο αριθμό μελών, αλλά let it be...
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη