Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Προσφορές που βρήκαμε σε Ελλάδα
Δημοσιεύθηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 07:29

Στάλθηκε από το GT-I9060I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσιεύθηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 10:20

Έχει δοκιμάσει κανείς τις φράουλες, τα ρύζια και τα κορνφλέικς ή την σειρά 11;
ΥΓ Η προσφορά με τον κωδικό που ανέβασα ισχύει γιά όλα τα είδη, πχ BERSERKER MTL RTA VANDY VAPE από 49€ πάει στα 34,30€, τιμή που δεν υπάρχει!
Δημοσιεύθηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 15:12

Εχω δοκιμασει ολη την σειρα της Dinner redortho.
Eκτος απο το Λεμονακι που ενταξε τα χουμε πει,το μονο απο την σειρα με τα γλυκα μου αρεσε πολυ το cornflake tart ,πολυ νοστιμο και ισορροπημενο.
Επειτα λιγο η πουτιγκα και τελος η φραουλα.
Και απο καπνικα εχω δοκιμασει το Heaven αλλα μου εβγαλε αρκετα το μελι και δεν το προτιμησα.
Δημοσιεύθηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 20:01

Από το dotshop (
) με το κουπόνι DINNER1216 έκπτωση στα υγρά της Dinner Lady 35% έως τις 16/10
Δημοσιεύθηκε 12 Οκτώβριος 2017 - 21:55

Εκπτωση 25% στα one shot concentrates της paragon με το κουπόνι vapealchemists μέχρι 17/11 από το site
Δημοσιεύθηκε 13 Οκτώβριος 2017 - 15:11

αρώματα TPA προσφορά έκπτωση 20 % με κωδικό TPAFlavours
Δημοσιεύθηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 18:00

Σήμερα παρέλαβα μέσω Ελτα-Courier την δικιά μου παραγγελία από το Vapour Smoke (
)
Κατά την παραλαβή του δέματος, η συσκευασία σαν όγκος ήταν λίγο μεγαλούτσικη και με παραξένεψε, διότι είχα παραγγείλει μόνο 2 x 30ml Dinner Lady!
Φτάνοντας σπίτι, ανοίγω την συσκευασία και με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι εκτός από τα 2 x 30ml μπουκαλάκια Dinner Lady, έστειλαν ως δώρα τα παρακάτω !
- 1 χ 30 ml Cloud Vapor - Kasai (6mg nic)
- 1 x Μπλουζάκι (L) διαφημιστικό χρώματος πράσινο
- 1 χ Προστατευτικό δαχτυλίδι ατμοποιητή
Η έκπληξή μου μεγάλη ! Δεν ζήτησα τίποτα κατά την παραγγελία μου ως δώρο.
Ήταν άψογα πακεταρισμένα, το κάθε ένα μπουκαλάκι με αφρώδες περιτύλιγμα, πακεταρισμένα σε ένα κουτάκι σφραγισμένο με ταινία.
Μπράβο στο Vapour Smoke ! Συγχαρητήρια στα παιδιά στο Βόλο ! :thankyoublue:
156,7K 9 Αριθμός λήψεων
115,63K 9 Αριθμός λήψεων
99,07K 9 Αριθμός λήψεων
Δημοσιεύθηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 18:36

Καλοάτμιστα Ντέμη.
Έχουμε πήξει στη γνήσια λεμονόταρτα. :P
Εγώ έχω τρία 30μελα και την αραιώνω 50% (δηλαδή σύνολο 180ml).
Με τους ρυθμούς που την ατμίζω θα έχω για ένα χρόνο.
Τώρα λόγω του θέματος που υπάρχει με τα τελωνεία, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε περισσότερο για προσφορές στα Ελληνικά καταστήματα.
Δημοσιεύθηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 19:57

Δημοσιεύθηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 20:25

Το μέγιστο που μου ήρθε ήταν +3 υγρά, +2 δακτυλίδια, μπλουζάκι :P
Δημοσιεύθηκε 14 Οκτώβριος 2017 - 20:26

Τώρα λόγω του θέματος που υπάρχει με τα τελωνεία, θα αρχίσουμε να ψάχνουμε περισσότερο για προσφορές στα Ελληνικά καταστήματα.
αν ειναι εξυπνα τα ελληνικα μαγαζια, (αφου οι πιο πολλοι αγοραζουν απο κινα) , και ριξουν λιιιγο το κερδος τους, θα παιξουν με τις ποσοστητες ( στην ουσια δεν θα εχουν καμια ζημια) και θα φτασουν σε κερδος παλαιων εποχων αλλα χωρις να πιανουν κ@λους οπως τοτε και θα αποκτησουν και πιο πολλους βασικους πελατες
Δημοσιεύθηκε 15 Οκτώβριος 2017 - 14:33

Μακάρι να πάρουν χαμπάρι τι θέλει ο καταναλωτής και να στηρίξουμε την εγχώρια αγορά.
Εντάξει δεν τα ζητάμε και εμείς τσάμπα απλά θέλουμε λίγο πιο κάτω τις τιμές.
Στο θέμα βέβαια αυτό δεν φταίει πάντα το κατάστημα.
Δημοσιεύθηκε 15 Οκτώβριος 2017 - 19:39

Φτάνοντας σπίτι, ανοίγω την συσκευασία και με μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω ότι εκτός από τα 2 x 30ml μπουκαλάκια Dinner Lady, έστειλαν ως δώρα τα παρακάτω !
- 1 χ 30 ml Cloud Vapor - Kasai (6mg nic)
- 1 x Μπλουζάκι (L) διαφημιστικό χρώματος πράσινο
- 1 χ Προστατευτικό δαχτυλίδι ατμοποιητή
Η έκπληξή μου μεγάλη ! Δεν ζήτησα τίποτα κατά την παραγγελία μου ως δώρο.
Πολύ καλή ενέργεια και συγχαρητήρια στη Vapour Smoke. Δεν έχει σημασία η αξία του δώρου αλλά η κίνηση.
Εγώ παρήγγειλα πριν λίγες μέρες από γνωστή αλυσίδα βάσεις και booster αξίας 65€ και μου στείλανε δώρο μια...
Επισυναπτόμενο(α) Αρχείο(α)
Δημοσιεύθηκε 15 Οκτώβριος 2017 - 23:02

Λέγε ποιό μαγαζί! Έχω φάει τον κόσμο να βρω τουλούμπα (τη νικοτίνη ας την κρατήσει, έχω τεράστιο stock)
Δημοσιεύθηκε 16 Οκτώβριος 2017 - 06:29

Από την
βάσεις νικοτίνης 20mg/ml 2E τα 10ml
Δημοσιεύθηκε 16 Οκτώβριος 2017 - 10:09

Λέγε ποιό μαγαζί! Έχω φάει τον κόσμο να βρω τουλούμπα (τη νικοτίνη ας την κρατήσει, έχω τεράστιο stock)
![]()
![]()
"Στρατόσφαιρα" και ο νοών νοείτω...
Δημοσιεύθηκε 16 Οκτώβριος 2017 - 11:08

Δημοσιεύθηκε 17 Οκτώβριος 2017 - 10:59

Booster νικοτινης pink mule 3.5 ευρω
Δημοσιεύθηκε 17 Οκτώβριος 2017 - 14:25

Δημοσιεύθηκε 19 Οκτώβριος 2017 - 09:59

Η προσφορά θα ισχύει μέχρι την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και μόνο για παραγγελίες μέσω Internet!
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη