Δοκίμασα 3 απο τα 20 της εταιρειας και οι εντυπώσεις μου ειναι αρκετά θετικές.Τα αρώματα έρχονται σε συσκευασία των 15ml.
Πάμε λοιπόν
ΒRONX
To έφτιαξα με 10% 50PG/50VG όπως όλα τα tribeccoειδη και ειναι μια χαρα στην αναλογια αυτή τουλαχιστον για τα δικά μου γούστα..Θέλει αρκετη ωρίμανση 20 μερες τουλαχιστον για να πάρεις τα μεγιστα και φέρνει πάρα πολύ στο soho της fa δίνοντας όμως μια πιο τριμπεκο γεύση σε σχεση με το soho.Αξίζει πιστεύω μια δοκιμή απ τους λάτρες του είδους ειναι ένα υγρο γλυκοπιοτο all day.
YELLOW TART
Το συγκεκριμένο το δανειστηκα απο φίλο στο 8% απ ότι μου είπε βαση πάλι 50/50 ωριμανση 15 ημερών.Το πρωτοδοκίμασα στον ατμοποιητή του (fodi) και μου έδωσα την τάρτα την οποία θέλω σε τέτοιου είδους υγρά.Υπόψην δεν έχω δοκιμάσει άλλους κλώνους lemon tart οπότε δεν μπορώ να πω οτι είναι καλυτερο ή χειρότερο άρωμα από κάποιο άλλο αυτο όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι οτι αυτοί που αναζητούν τάρτα εδω θα τη βρουν.
Κάτι άσχετο με το συγκεκριμένο άρωμα είναι οτi και από το γνησιο αλλά και απο το yellow tart πήρα την τάρτα στη ποσότητα που την ήθελα απο τον fodi..δημιουργώντας μου υπονειες οτι τα υγρα του είδους για καποιο λογο αποδιδουν τα μεγιστα σε top coil ατμοποιητες.μπορει να κάνω και λαθος βεβαια αλλα περι ορέξεως κολοκυθόπιτα..
SNAKE EYE
Καμία σχέση με αψεντια και αλλα σχετικά στα οποια παραπεμπει το όνομα του.Η εταρία λέει οτι περιέχει μούρα φραγκοστάφυλλα,φρέσκο αχλαδάκι και οτι τονίζεται απο μια υπόνοια καπνού.Προσωπικά μου άρεσε σε μυρωδια όταν το μυρισα στο μαγαζί και το θεωρώ ευχάριστο διάλειμα απο τα καπνικά που συνήθως κάνω υπόνοια καπνου δεν βρήκα πάντως..Αν έχει σημασία για καποιους φρούτα δεν ατμίζω ευκολα σχεδον ποτέ το συγκεκριμένο μου έκανε κλικ.Απο ωρίμανση στις 10 μέρες ειναι κομπλε το εφτιαξα σε 100%vg.