Χαιρετώ την καλύτερη ατμιστική παρέα !
Με χαρά σας ανακοινώνω την πρόσθεση ενός πολύ χρήσιμου πρόσθετου στο φόρουμ.
Αντικαθιστά το Likes (μου αρέσει) σε κάθε πόστ και προσθέτει 8 φατσούλες, κάθε μια με ξεχωριστή αξιολόγηση.
- Μπορείτε να αξιολογείτε όπως και πρότινος μόνο με μια αξιολόγηση ανά post
- Έχετε την δυνατότητα αναίρεσης της αξιολόγησής σας.
- Έχετε την δυνατότητα να δείτε ποιοί σας αξιολόγησαν στο post και με τι αξιολογήσεις.
- Έχετε την δυνατότητα να δείτε τον συνολικό αριθμό αξιολογήσεων που έχετε λάβει μέχρι τώρα, Θετικές, Ουδέτερες & Αρνητικές αξιολογήσεις.
Προστέθηκαν :
- 4 φατσούλες με θετική αξιολόγηση
- 4 φατσούλες με ουδέτερη αξιολόγηση
Μου αρέσει Θετική
Συμφωνώ! Θετική
Χρήσιμο Θετική
Χαχαχα-Γέλιο Θετική
Χμμμμ !!! Ουδέτερη
Δεν μου αρέσει Ουδέτερη
Διαφωνώ Ουδέτερη
Off Topic Ουδέτερη
Οι φατσούλες εμφανίζονται στο δεξιό μέρος, στο τέλος του κάθε post, εκεί που μέχρι πρότινος ήταν το Like
15,59K 5 Αριθμός λήψεων
Κάθε φατσούλα, έχει την δικιά της αξιολόγηση
15,78K 4 Αριθμός λήψεων 21,97K 4 Αριθμός λήψεων 21,54K 4 Αριθμός λήψεων 20,8K 4 Αριθμός λήψεων 21,22K 4 Αριθμός λήψεων 21,36K 4 Αριθμός λήψεων 20,77K 4 Αριθμός λήψεων 20,85K 4 Αριθμός λήψεων
Σε κάθε νέα αξιολόγηση κάνοντας κλικ στην φατσούλα, βλέπουμε να έχει προστεθεί μια φατσούλα στα αριστερά του post (αν είσαστε εσείς που πρώτος θα αξιολογήσετε με την συγκεκριμένη φατσούλα) και ένα λινκ "Λίστα" δίπλα στην φατσούλα, που αν κάνουμε κλικ σε ένα αναδυόμενο παράθυρο θα μας προβάλει τις αξιολογήσεις που έχει λάβει αυτό το post.
13,21K 4 Αριθμός λήψεων
26,55K 4 Αριθμός λήψεων
Στο προφίλ μας (και του κάθε χρήστη) προστέθηκε μια καρτέλα "Αξιολογήσεις" όπου μας δείχνει, ανά φατσούλα, τον συνολικό αριθμό αξιολογήσεων που έχουμε λάβει και που έχουμε δώσει/αξιολογήσει.
19,36K 4 Αριθμός λήψεων
31,99K 5 Αριθμός λήψεων
Επίσης, αν με το ποντίκι σας πάτε επάνω σε ένα username χωρίς να κάνετε κλικ, ένα αναδυόμενο παράθυρο προβάλλεται με το μίνι προφίλ του χρήστη, όπου εκεί έχει προστεθεί και η αξιολόγηση, με το σύνολο των θετικών-ουδέτερων και αρνητικών αξιολογήσεων μου έχει λάβει το μέλος
114,14K 5 Αριθμός λήψεων
Ευχαριστώ που διαβάσατε αυτό το tutorial.
Καλές δημοσιεύσεις !
Επεξεργάσθηκε απο demisgr, 17 Μάρτιος 2018 - 22:21.
Ενημέρωση αξιολογήσεων (αρνητικές σε ουδέτερες)