Το συγκεκριμένο μοντάκι το πήρα από εξωτερικό μιας και δεν είχα μοντ με την περιβόητη πλακέτα DNA για την οποία τόσα καλά έχουμε ακούσει κατά καιρούς.
Τα χαρακτηριστικά του είναι:
Material: Zinc alloy
Highlight: Evolv DNA75 Chip, various TC modes
Equipped with Evolv DNA75 chip, can be set up through Escribe software
Output mode: VW / TC - Ni / TC - Ti / TC - SS mode
Output wattage: 1 - 75W
Output voltage: 0.2 - 6V
Temperature range: 100 - 300C / 200 - 600F
0.91 inches OLED screen, presenting the vaping data
Adjustable colorful LED light on the power button
Work with single 18650 battery
510 spring loaded threading connection
Magnetic battery cover
Διαστάσεις: (Π x Υ x Μ): 2.40 x 9.10 x 4.70 cm
Βάρος χωρίς μπαταρία 137 γραμμάρια.
Διατίθεται σε τέσσερις χρωματισμούς:
43,34K 6 Αριθμός λήψεων
Οι ρυθμίσεις του μενού του είναι εντελώς διαφορετικές από ότι είχα συνηθίσει μέχρι τώρα με τα υπόλοιπα μοντάκια που είχα κατά καιρούς και έχω τώρα στην κατοχή μου όπως της Joyetech και της Eleaf.
Mπορεί να δεχθεί πλήθος ρυθμίσεων μέσω του λογισμικού escribe το οποίο κατεβάζεις και εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου.
Οι ρυθμίσεις είναι τόσες πολλές που αν και τα πάω σχετικά καλά με τα PC έχασα την μπάλα.
Παρόλα αυτά ρύθμισα το preheat, την οθόνη να σβήνει σε μισό λεπτό αντί για ένα, έβαλα τα Watt και τις θερμοκρασίες εκεί που ήθελα στα ανάλογα είδη συρμάτων και γενικά έπαιξα λιγάκι μαζί του.
Στο άτμισμα είναι πράγματι πολύ καλό με καλή αίσθηση του fire button και άμεση απόκριση.
Το μαγνητικό καπάκι της μπαταρίας είναι το κερασάκι στην τούρτα, δυνατό και ανατομικό.
Ο κονέκτορας 510 είναι SS, αυτορυθμιζόμενος και εξέχει ελάχιστα από το πάνω μέρος του μοντ ώστε να μην γρανζουνιστεί η βαφή από το βίδωμα των ατμοποιητών.
Άψογη συναρμογή των μερών, κανένα ενοχλητικό κουδούνισμα.
Η βαφή είναι ματ (στο δικό μου μαύρο) και μοιάζει με ειδική αντιολισθητική επίστρωση που δεν αφήνει δαχτυλιές αλλά και δεν γλιστράει.
Για την διαχείρηση της μπαταρίας δεν μπορώ να πω και πολλά αλλά η πλακέτα DNA75 της Evolv είναι κατά γενική ομολογία από τις καλύτερες που κυκλοφορούν στην αγορά.
Μερικές φωτό:
110,32K 5 Αριθμός λήψεων
57,07K 5 Αριθμός λήψεων
170,4K 5 Αριθμός λήψεων
115,22K 5 Αριθμός λήψεων
95,96K 5 Αριθμός λήψεων
111,18K 5 Αριθμός λήψεων
Το μοντάκι στην τιμή που κυκλοφορεί στο εξωτερικό αξίζει με το παραπάνω, όχι μόνο λόγω πλακέτας αλλά και εργονομίας, αίσθησης και ευκολίας "γεμίσματος" μπαταρίας.
Από αυτονομία μια χαρά τα πάει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι υπερτερεί π.χ. από το πίκο ή το VTC mini. Γι αυτό θέλει ειδικά όργανα, όχι στο περίπου.
Η βαφή εμένα μου αρέσει πολύ γιατί σου δίνει την αίσθηση του "ζεστού" λόγω αυτής την ματ ελαστικής βαφής και στην αφή είναι πολύ βολικό.
Δεν αφήνει δαχτυλιές που φαίνονται.
Το νίκελ εγώ προσωπικά το φοβήθηκα γιατί εκτός ότι θα γλιστράει αν γρατζουνιστεί δεν υπάρχει γιατρειά.
Σο πιάσιμο πολύ καλύτερο από το VTC mini. Δεν γλιστράει καθόλου και είναι πολύ άνετο.
Τώρα με το πέρασμα του χρόνου δεν ξέρω πόσο θα αντέξει σε σκληρή χρήση αλλά φαίνεται καλή η ποιότητά του.
Μεγάλο συν είναι το μαγνητικό καπάκι της μπαταρίας που ανοιγοκλείνει πανεύκολα και δεν κουνιέται καθόλου.
Δεν τρίζει - ακούγεται τίποτα, όσο και αν το φραπέδιασα.
Η λειτουργία του είναι άψογη μιας και η DNA75 απλά είναι μέσα στις καλύτερες πλακέτες που κυκλοφορούν.
Με το λογισμικό escribe μπορείς να το φέρεις στα μέτρα σου αρκεί να παιδευτείς λίγο στην αρχή.
Αυτό έχει πάρα πολλές ρυθμίσεις.
΄
Ρύθμισα μόνο τα βασικά.
Δυστυχώς δεν χάρηκα τις πολλές δυνατότητές του γιατί θέλει λίγο χρόνο και όρεξη να το ψάξεις παραπάνω με το λογισμικό.
Τις λίγες μέρες που το χρησιμοποίησα απλά είναι τέλειο.
Έχω βολευτεί περισσότερο με τα Pico, VTwo και Istick TC 100W.
Χρησιμοποιώ πολύ και τα μηχανικά μου.
Από ότι κατάλαβα τα μοντάκια που έχουν DNA πλακέτες είναι γι αυτούς που ψάχνουν την λεπτομέρεια στην απόδοση των ρευμάτων αν μπορώ να το πω έτσι και εγώ δεν είμαι μέσα σ' αυτούς.
Τον ενάμιση μήνα που το είχα ζήτημα είναι αν το χρησιμοποίησα 5 μέρες μέσα στο σπίτι κι αυτές όχι συνέχεια και σχεδόν μόνο σε Power mode.