Χαιρετώ κι εγώ!
Με λένε Δημήτρη, είμαι Ορθοπαιδικός (ή Ορθοπεδικός γιατί το συζητάγαμε σε άλλο φόρουμ) Χειρουργός. Είμαι μέλος της Κοινότητας Ελλήνων Ατμιστών. Μένω Αθήνα στη Νέα Σμύρνη.
Το άτμισμα το άρχισα τυχαία βλέποντας ένα συνάδελφο τον Φεβρουάριο του 2015 (πρώτη επαφή είχε γίνει με τους λεπτούς σωλήνες που πέρνανε αμπούλες μιας χρήσης, η φόρτιση άντεχε λίγες ώρες και οι γεύσεις ήταν αχαρακτήρηστες). Πιό πολύ από περιέργεια πήρα ένα ίδιο (Joyetech eGo One) και πρώτο μου υγρό το Tribeca της halo. Χωρίς να θέλω ή να μπορώ να το εξηγήσω, από τότε δεν κάπνισα ούτε ένα κ.τ.
Μετά το πρώτο τρίμηνο, έφτιαξα την πρώτη μου αντίσταση σε κεφαλή της Joyetech και μετά με πήρε ο κατήφορος 
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ σε τακτική βάση 6 υγρά (ανάλογα με τα γούστα της ώρας) ενώ πάντα έχω πάνω μου έναν δεύτερο ατμοποιητή. Τα mod που χρησιμοποιώ (αρκετά έχουν πάρει τιμητική θέση σε χώρο μνήμης και τιμής μαζί με ατμοποιητές σε κουτί σε ντουλάπα είναι ένα Joyetech eVic-VTC Mini, ένα Joyetech Ocular C (που σύντομα θα πάει για απόσυρση) και ένα dicodes no6.
Ατμοποιητές (έχω το "βίτσιο" να έχω μόνο γνήσιους) που παίζουν αυτό το φεγγάρι είναι Kayfun 5, Kayfun Lite Plus, Erlkoenigin, Calix X2, SQuape X Dream, Tilemahos Armed και το τελευταίο απόκτημα Skyline.
Τα στησίματά μου είναι κύρια με Kanthal και NiFe30 (ανάλογα το ατμοποιητή) και βαμβάκι Cotton Bacon ή VCC.
Από κει και πέρα, θέλω να ξέρετε ότι τα ποστ μου είναι πάντα καλοπροαίρετα και συνήθως χιουμοριστικά και ποτέ ειρωνικά ή κακοπροαίρετα. Αν θέλω να πω κάτι "κακό" θα είναι σαφές και χωρίς υπονοούμενα. Συνήθως είναι σεντόνια
Είμαι ανοικτός σε συναντήσεις επιστημονικού και ανθρωπιστικού χαρακτήρα (σουβλατζίδικα, μπαράκια, κλπ).
Αν θυμηθώ κάτι άλλο, θα επανέλθω.