καλως τον Αντώνιο!!μου αρέσει που στον ατμιστικό σου εξοπλισμό δεν συμπεριελαβες τον hadaly ....αχαχαχαχχαχαχαχχατο πηρες απόφαση φαίνεται!!!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Αυτοπαρουσίαση μελών
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 06:41

Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 06:45

ας γίνουμε πολλοί!!
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 10:46

Καλημέρα στους φίλους ατμιστές και από εμένα.
Λέγομαι Αλέξανδρος,
ατμίζω και εγώ εδώ και 2 χρόνια (επέτειος 05 Οκτωβρίου) μετά από 10 ετίες στάχτης, καπνού και όχι μόνο και λέω να παραμείνω ατμιστής έως ότου (αν αποφασίσω και τα καταφέρω) να απαλλαγώ...
Εύχομαι καλή αρχή στο φόρουμ με σωστές ενημερώσεις και πολλές επιτυχίες.
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 12:49

Καλώς ήρθες Αλέξανδρε! καλη διαμονή να εχεις και ελπιζω να γιορτασουμε πολλες επετειους σ'αυτο το φορουμ!
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 15:15

Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 15:35

καλως τον μανωλη !!! μανιω για κανε μας καμια μαματη παρουσιαση των πολυ καλων εργαλειων που εχεις στην κατοχη σου !!
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 17:26

Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 20:36

Καλησπέρα Μανώλη και στα άλλα παιδιά και
Μανώλη άρχισε από όποιον ατμοποιητή θέλεις. Καλοδεχούμενες όλες οι παρουσιάσεις.
Η βιβλιοθήκη μας είναι ακόμη φτωχή μιας και το φόρουμ μας έχει 4 μέρες που άνοιξε τις πύλες του για όλους εσάς τους συνατμιστές.
Παρακαλώ από αυτό το νήμα όσους έχουν την καλή διάθεση και φυσικά μπορούν, να βοηθήσουν σ' αυτό το δύσκολο εγχείρημα που ξεκινήσαμε.
Μοναδικός σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε συνατμιστές να μην ξαναγυρίσουν στο τσιγάρο αλλά και να μεταδώσουμε τις γνώσεις μας και τις όποιες εμπειρίες έχουμε.
Επίσης να γνωριστούμε καλύτερα μέσα σε ένα παρείστικο κλίμα και να ανταλλάξουμε επικοδομητικά απόψεις για θέματα που αφορούν τον ατμό.
Το Vapefriends.gr θέλουμε να το νιώθετε δικό σας και να εκφράζεστε ελεύθερα πλην όμως κόσμια.
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ανταπόκριση ήταν μεγάλη αυτές τις πρώτες μέρες και σας ευχαριστούμε για την εγγραφή σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.
Πιστεύουμε ότι και με την δική σας βοήθεια θα εμπλουτίσουμε και τα νήματα που ακόμη δεν έχουν κινηθεί.
Ευχαριστούμε θερμά όλους σας.
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 21:48

Καλησπέρα,
Νίκος, ετών 52
Καπνιστής κοντά στα 37 χρόνια και ατμιστής 2 χρόνια
Γεννημένος στον πειραιά, μεγαλωμένος στην Νίκαια και κάτοικος προσφάτως Κορυδαλλού.
Να ευχηθώ καλό ξεκίνημα
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 22:22

Καλησπερα και καλως σας βρισκω, ξανα!
Αποστόλης.
Καλη επιτυχια και καλη αρχη.
Επεξεργάσθηκε απο YB., 04 Σεπτέμβριος 2017 - 22:22.
Δημοσιεύθηκε 04 Σεπτέμβριος 2017 - 22:59

Καλησπέρα Αποστόλη :welcometovapefriends:
Να καλωσορίσω και τους νέους φίλους που συνδράμουν στην προσπάθειά μας.
Καλή διαμονή και καλά post.
Guest_Tigrina_*
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 08:13

Καλημερα και απο εμενα.....ειμαι η Μαρια και καπνιζα ΚΤ απο τα 16 - 17 μου δηλαδη 25 κατι χρονακια ,ποτε δεν πιστευα πως θα καταφερω να ξεφυγω απο δαυτο μιας και περιπου το 2010 ειχα παρει τοτε το Natura e-go νομιζω σαν στυλο ηταν αλλα δεν με κρατησε......δυστυχως δεν μου αρεσε το πεταξα πολυ γρηγορα.Πριν το Πασχα που μας περασε πηρα το IQOS αλλα και αυτο τα ιδια και επισης δεν με βολεψε και το κοστος παρεμενε το ιδιο οποτε βλεποντας μια φιλη που καπνιζε σαν και εμενα και ποιο πολυ να χει παρει ΗΤ και να μην εχει ξανα καπνισει κανονικο με εβαλε σε σκεψεις ετσι πηγα και πηρα το istick Piko με Nautilus 2 και λιγο αργοτερα αποκτησα και το evic Primo mini παλι με Nautilus 2 . Ατμιζω 12αρα νικοτινη καπνικο απο οταν ξεκινησα...απο τοτε εως και σημερα δεν εχω αναψει ΚΤ.Ηδη εχω ξεκινησει τα δικα μου υγρομαγειρεματα και μενει να αρχισω επισκευασιμο ατμοποιητη καποια στιγμη. Νοιωθω ηδη περηφανη και συνεχιζω ακαθεκτη....
Οι περισσοτεροι φυσικα ηδη με γνωριζετε και χαιρομαι που βρεθηκαμε ξανα...
Πολυ σας ζαλισα.....χαιρομαι που ειμαι στην παρεουλα σας και ευχομαι σιγα σιγα να αποκτησω τις γνωσεις σας και να σας γνωρισω καλυτερα!!
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 08:29

καλώς τους!! καλήμερα αποστόλη,μαρία,και νικόλα,καλή διαμονή εύχομαι!!!
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 09:11

Καλημέρα Μαρία καλώς ήρθες στους
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 11:43

Καλώς σας βρήκα λοιπόν και θα τα λέμε συχνά !
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 22:22

Ξεκίνησα να ατμιζω νικοτίνη 18αρα λόγο ότι κάπνιζα Prince και σήμερα μετά από 11 μηνες Έφτασα να ατμιζω 3αρα Νικοτίνη.
Επεξεργάσθηκε απο dream21, 06 Σεπτέμβριος 2017 - 22:26.
Δημοσιεύθηκε 06 Σεπτέμβριος 2017 - 23:00

Χρήστο και Γιάννη στο
Ευελπιστώ να μοιραστείτε μαζί μας τις όποιες εμπειρίες και γνώσεις έχετε.
Σας εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
Δημοσιεύθηκε 10 Σεπτέμβριος 2017 - 09:16

Γεια σας και από εμένα είμαι ο Πάνος μένω και εργάζομαι στην Αθήνα ατμιστής εδώ και σχεδόν 3 χρόνια ( 3 χρόνια καθαρός όπως συνηθίζω να λέω στους φίλους μου).
Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτέμβριος 2017 - 08:33

Γεια σας και απο εμενα.Καλη αρχη.Ονομαζομαι Θοδωρης ειμαι απο Πατρα και ατμιζω περιπου 2 χρονια με πολλες στασεις σε συσκευες και εξοπλισμο.Σταθερα πλεον με GSL και ενα vtc που ελπιζω να αλλαξει οπου να ναι.
Δημοσιεύθηκε 11 Σεπτέμβριος 2017 - 10:11

καλως ηρθες στην παρεα μας θοδωρη, @

1 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη