Εγώ τον είδα βιτρίνα,ίσως να ξεπούλησαν ίσως να είναι επιφυλακτικοί λόγω της απαγόρευσης πώλησης του από τον κατασκευαστή.
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Δημοσιεύθηκε 13 Σεπτέμβριος 2017 - 21:22

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτέμβριος 2017 - 11:44

Αν δεν είσαι πελάτης, να περάσεις από εκεί να μιλήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, λιγάκι δύσκολο, σε mail να απαντήσουν. Και σε τηλέφωνο, πρέπει να είσαι πολύ γνωστός πελάτης για να μιλήσουν, το γιατί το καταλαβαίνουμε
Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτέμβριος 2017 - 14:49

Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτέμβριος 2017 - 18:10

Ανεβάζω και μια δεύτερη φωτογραφία του skyline μετά από το τελείωμα και του δεύτερου τανκ με βάση.
Δημοσιεύθηκε 14 Σεπτέμβριος 2017 - 19:55

Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτέμβριος 2017 - 10:22

σωστά γιατρέ αυτο το ειδα και εγώ απο την πρώτη στιγμή που δόθηκε το link του καταστήματος , αλλα και στο παρελθόν όπου ειχα κάνει μια απλή αναζήτηση ,εγκυκλοπαιδικα για να δω τιμη ,λόγω έλλειψης πλεον φατσοβιβλιου και δυνατότητας πρόσβασης σε αγγελιες αυτού.....
δια αυτό τον λόγο ρώτησα , στην περίπτωση που γνωρίζει κατι διαφορετικό κάποιος άλλος συμφουριτης.
Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτέμβριος 2017 - 16:18

Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτέμβριος 2017 - 17:36

@
Το link για o-rings ποιός το ψάχνει; Αν θέλει κάποιος, ας πάρει τα γνήσια. Κατά κανόνα αλλάζουμε τα κλωνίσια με τα γνήσια γιατί τα Κινέζικα δεν φημίζονται και τόσο
Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτέμβριος 2017 - 20:21

Δημοσιεύθηκε 15 Σεπτέμβριος 2017 - 21:48

Βράσιμο; Εγώ τόσα χρόνια τα τσιγαρίζω σε PG
Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτέμβριος 2017 - 08:57

@
Γιατρέ μου έβαλες ιδέα στο μυαλό ....αντί να τα βράζω να τα περνάω μια από το τηγάνι και μετά επικάλυψη με τζατζίκι by
θα είναι οτι πρέπει με μπυρίτσα το βράδυ....
Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτέμβριος 2017 - 13:30

Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτέμβριος 2017 - 18:41

Δοκίμασα το ''κολπο'' του φιλτατου Μακη σχετικα με τις διαρροές και μεχρι στιγμής ολα ok! Εχω μια εντύπωση πως δεν θα ξαναδακρυσει ,και βεβαιως ευχαριστω πολυ
Επειδή και εγώ έχω τα ίδια θεματάκια, θα δοκιμάσω επίσης το κόλπο του Μάκη και θα αναφέρω
Κυριάκο, πιο πάνω αναφέρεις κάτι για βαμβάκι και σύρμα. Εγώ χρησιμοποιώ Cottonbacon V2 και UD. Μπορείς να προτείνεις κάτι καλύτερο? (Σε σύρμα τουλάχιστον).
Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτέμβριος 2017 - 19:14

Νίκο δοκίμασε να τον στήσεις με Kanthal A1 0,40mm (26AWG) 6 με 7 σπείρες ελάχιστα ανοιχτές σε 2,5mm πυρήνα.
Για βαμβάκι εγώ χρησιμοποιώ εδώ και πάνω από 2 χρόνια το Ιαπωνικό Muji το οποίο είναι σε παντς όπως το Koh gen do.
Έχω και το Cotton Bacon V2 αλλά το Muji έχει πολύ καλύτερη απορροφητικότητα. Το βαμβάκι της UD δεν το είχα ποτέ μου.
Δημοσιεύθηκε 16 Σεπτέμβριος 2017 - 20:39

μάκη στο ud σύρμα πρέπει να αναφέρεται και όχι σε βαμβάκι,
( έχω δοκιμάσει pants της ud οκ τπτ το σπουδαίο και άξιο μνήμης,) τώρα στο σύρμα πάρε και άλλη μάρκα να δεις διαφορές και όποιο σου αρέσει ( είναι καθαρά προσωπικό θέμα). Στην Ελλάδα σίγουρα θα βρεις σύρματα εταιρειών όπως :
Geek Vape
DEMON KILLER
kanthal : Made in Sweden
TEMCo
MKWS
Vaportech
Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτέμβριος 2017 - 13:47

Ανεβάζω και μια τρίτη και τελευταία φωτογραφία μετά το τελείωμα του τρίτου τανκ με βάση.
Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτέμβριος 2017 - 19:06

Εγώ βλέπω την βάση (του ατμοποιητή) και το ντεκ, αλλά δε βλέπω ούτε το πρώτο, ούτε το δεύτερο, αλλά ούτε και το τρίτο τανκ Για πες σύρμα, βαμβάκι, είδος βάσης και μάρκες για να το δοκιμάσω.
Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτέμβριος 2017 - 19:43

Ναι παιδιά, σε σύρματα αναφερόμουνα. Μάκη, αν και ατμίζω σε χαμηλά watt (15 max), επειδή έχω λίγο 0,40mm θα το δοκιμάσω.
Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτέμβριος 2017 - 20:25

Μπερδεύτηκα επειδή και η UD διαθέτει βαμβάκι
Νίκο μπορείς να δοκιμάσεις και με το σύρμα που έχεις 0,40mm 5 με 6 σπείρες (όχι παραπάνω) σε 2,5mm πυρήνα στα 15 W.
O Skyline μια χαρά θα δουλέψει μ' αυτό το σύρμα και σε αυτά τα Watt.
Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτέμβριος 2017 - 23:06

@
Σύρμα , 0,25mm (30AWG) 6 σπείρες σε 2,5 πυρήνα : Αντίσταση 1 ohmΒαμβάκι :
Βάση Νικοτίνης : Ecig 36mg αραιωμένη με Σύνδεσμο PG/VG 50/50 στα 5mgr
Νομίζω τα απάντησα όλα :P
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη