Squape x dream.
Μετά από παρότρυνση και ενός φίλου εκ της διαχειρίσεως αποφάσισα να κάνω μια σύντομη παρουσίαση ενός αγαπημένου μου ατμοποιητή που έχω ξεχωρίσει ανάμεσα σε πολλούς καλούς και ακριβούς που έχω και πέρασαν από τα χέρια μου.Ενδεικτικά αναφέρω μερικούς από αυτούς taifun gt3, kayfun v5, hussar, squape rs, tilemaho armed.
Λοιπόν έχουμε και λέμε.
22mm διάμετρο
4ml χωρητικότητα
Ύψος 54,4 χωρίς το drip tip
Βάρος 80γραμαρια περίπου
Επιχρυσωμένος πόλος
Υλικό 316l.
Τον συγκεκριμένο τον απόκτησα πρόσφατα αφού πρώτα είχα αποκτήσει το μικρο του αδερφό x(s) πριν από περίπου ένα χρόνο.δεν μπορούσα να μην έχω 2.
Ο ατμοποιητής είναι αεράτος με δυνατότητα αεράτης τσιγαρίσιας. Ως τώρα ότι πιο ποιοτικό έχω πιάσει σε αυτό το στυλ τανκάτου, Όλα έχουν γίνει με ακρίβεια και όλα του τα κομμάτια ταιριάζουν άψογα .Ακριβός, είναι μεγάλος και βαρύς και φαίνεται ότι αντέχει και θα αντέξει.
Έχει τρεις ρυθμίσεις όσον αφορά τα υγρά, lock όπου κόβεται εντελώς η τροφοδοσία και το airflow, vape όπου ατμίζεις ,και remove όπου αφαιρείς το τανκ, ακόμα και γεμάτο, για να δουλέψεις στο build σου.
Έρχεται με deck για διπλή και μπορούμε σαν έξτρα να αγοράσουμε το. ντεκ για μονή, το οποίο και προτιμώ.
Αποτελείται από δυο επιχρυσωμένα ποστ με δυο τρύπες για τα σύρματα οι οποίες χωράνε κλάπτον άνετα.
Προσοχή,κατά την άποψή μου είναι για έμπειρους στους επισκευάσιμους για να πάρεις το μέγιστο της απόδοσης. Καμία σχέση με την ευκολία του K5 στο στήσιμο, θέλει παίδεμα, να φτιάξεις ένα σωστό στήσιμο ειδικά στο βαμβάκι.
Ούτε πολύ αλλά ούτε λίγο.
Στην αρχή και μετά από πολλά στησίματα είχα απογοητευτεί μέχρι που τελικά βρήκα το sweet spot του.ss 26g μονή αντίσταση με 2,5 πυρήνα στα 0,4 ωμ έξι σπείρες ανοιχτές.
Είχα υποτροφοδοσία αρχικά ,μετά διαρροές μέχρι που μετά από πολύ προσπάθεια τον κατάφερα.
Μαγεία. Άξιζε τον κόπο και την ταλαιπωρία. Γεύση για μένα (είναι υποκειμενική ξέρω) εξαιρετική.
Αναλύει τα αρώματα του υγρού υπέροχα. Δυνατό χτύπημα απολαυστικό θα έλεγα, ούτε διαρροές ούτε καμένο ούτε υποτροφοδοσία. Τραίνο.Μαζί με τον hussar πιστεύω είναι από τα κορυφαία κομμάτια που κυκλοφορούν.
Μέγεθος...............7/10
Γεύση................10/10
Ποιότητα.............10/10
Φινίρισμα............10/10
Ευκολία στησίματος....6/10
Τιμή..................6/10
Χτύπημα...............9/10
Κατανάλωση.........ανάλογα το στήσιμο!!!