asMODus Minikin 2 180W Touch Screen
To mod Minikin v2 είναι μικρό, ισχυρό και κομψό.
Λειτουργεί με 2x18650 μπαταρίες (και διαθέτει οθόνη αφής που είναι πολύ πρακτική.
Αυτό το μικρό και λεπτό mod, είναι εξαιρετικά εργονομικό και εύκολο στο χειρισμό του,
διαθέτει μαλακό φινίρισμα προσφέροντας μια απαλή αίσθηση αφής.
Χάρι στο τσιπάκι GX-180 HT κατασκευασμένο από τον Asmodus, το mod Minikin V2 180W έχει μια οθόνη αφής η οποία είναι διαδραστική και διαισθητική.
Με μία κίνηση του δακτύλου προς τα κάτω σας επιτρέπει να κλειδώσετε την οθόνη και να επιλέξετε τις ρυθμίσεις σας.
Τα παραδοσιακά πλήκτρα + και - αντικαθίστανται από μία πολυλειτουργική οθόνη.
Το λογισμικό του τσιπ είναι αναβαθμίσιμο.
Το Minikin v2 έχει ισχύ εξόδου 180 watts και λειτουργεί με 2x18650 μπαταρίες.
Στη λειτουργία TC-Ελέγχου Θερμοκρασίας παρέχει ισχύς 5-120 Watts με coils Ni200, SS316 SS317 και Τιτανίου.
Στη λειτουργία Watts, ο Minikin V2 180 έχει ισχύς εξόδου 5-180 Watts.
Επίσης διαθέτει λειτουργία TCR και TFR
Τέλος, στη λειτουργία Curve, σας επιτρέπει να διαμορφώσετε την ισχύ του mod σε προκαθορισμένο χρόνο (π.χ.
Το Minikin V2 διαθέτει μαγνητικό κάλυμμα για την προστασία των 2 x 18650 μπαταριών
Οι 15 οπές αερισμού που βρίσκονται στο κάτω μέρος του mod εξασφαλίζοντας καλό εξαερισμό.
Ας δούμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά:
Τροφοδοτείται από 2 18650 Μπαταρίες
GX-180-ΗΤ Chip
Τρόποι λειτουργίας: PWR / Curve / Ni200 / SS316 / SS317 / Ti / TCR / TFR
Εύρος Ισχύος (Power): 5W - 180W
Εύρος Ισχύος (TC) : 5W - 120W
Εύρος αντίστασης : 0.1Ω - 2.5Ω
Εύρος θερμοκρασίας: 100 ° C - 300 ° C / 212 ° F - 572 ° F
Μέγιστη Τάση εξόδου: 7.5V
Μέγιστο ρεύμα εξόδου: 45Α
Οθόνη αφής
Ικανότητα Hyper Εξοικονόμησης Ενέργειας (παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά περίπου 15% -30%)
Δυνατότητα φόρτισης μέσω θύρας micro -USB (DC 5V / 1A)
Δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού
Χωράει ατμοποιητές μέχρι 25mm
Διαστάσεις Υ/Π/Β 80mm/41.5mm/38.5mm
Βάρος 145gr.
Το minikin v2 το είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό, με εντυπωσίασε το μέγεθός του αλλά και η λiτή του εμφάνιση.
Ήμουν έτοιμος για την αγορά του αλλά συμπτωματικά βρέθηκα με ένα SKAR της LostVape οπότε έμεινε στα σχέδια.
Το είδα κάποια στιγμή σε αγγελία στο FB από φίλο και σε κατάσταση 10/10 οπότε και δεν κρατήθηκα και το πήρα.
Το έχω από την Πέμπτη στα χέρια μου και όντως είναι ένα mod το οποίο είναι ακριβώς αυτό που ήθελα.
μικρό, απλό και δυνατό. Χάνεται μέσα στην χούφτα και η παλάμη το αγκαλιάζει αρκετά πρακτικά.
Έχουν μπει 2 LG HG2 και μέχρι σήμερα (Κυριακή) δεν έχουν πάει ούτε στην μέση.
(Αν και δοκιμάστηκαν διάφοροι ατμό ως επί τον πλείστον είναι με έναν Τηλέμαχο με Kanthal στα 1.27Ω και στα 15.5W
και έχει κάνει 840 τζούρες τον +- 2.5-3 sec)
Η υφή του είναι κάτι σαν σιλικόνη αλλά όχι μαλακιά όπως η θήκες και δεν κολλάνε σκόνες πάνω του.
Θα ακολουθήσουν σε κάποια φάση και δοκιμές σε TC αλλά για την ώρα έχω το DNA75 για ελέγχο.
Παρακάτω κάποιες φωτογραφίες σε σύγκριση με ένα VTC mini.