@
Please Login or Register to see this Hidden Content
@
τα υγρά που κάνω είναι συνήθως είναι 80/20 VG/PG... φτάνουν μέχρι 90/10 η να το διατυπώσω γενικότερα MAX VG (όσο ποσοστό καλύψουν τα αρώματα + VG nic + 0 Vg) ... και πολύ σπάνια πλέον 70/30 κλπ ή σε μια πιο γε.. χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχουν έλλειμμα γεύσης, συνήθως στον ατμοποιητή που χρησιμοποιώ καθημερινά (CoilArt Azeroth RTA, μα τον θεό δεν έχω κολλήσει με άλλον ατμοποιητή τόσο πολύ, από τότε που τον πήρα απλώς είναι μαγεία ο συγκεκριμένος στα γούστα μου και δεν χρησιμοποιώ κανέναν άλλο εδώ και 2+ χρόνια) ωστόσο τα υγρά μου ΔΕΝ έχουν γλυκαντικά (ότι περιέχει το ίδιο το άρωμα μέσα, ΑΝ περιέχει), οι ποσότητες μπορεί να κυμαίνονται από 2% άρωμα ως και 20%... δεν είναι πως κυνηγάω το ντουμάνι απαραίτητα, απλώς η πολλή PG δεν με ευχαριστεί, και δεν μου αρέσει το χτύπημα της. και φυσικά τι χτύπημα να ζητήσω με τα σύρματα και τους ατμοποιητές που χρησιμοποιώ? αντιστάσεις γενικότερα στήνω 2 φορές την εβδομάδα γενικώς (κάνω μεγάλη κατανάλωση 30-40μλ καθημερινά, η συχνή αλλαγή είναι must)
ωστόσο παιδιά, γενικότερα όσο πιο συχνά αλλάζουμε βαμβάκια + αντιστάσεις τόσο το καλύτερο...
ατμίζεις με καπνικό ατμοποιητή? το οτι κάνεις 15ml σε σχέση με τον άλλον που ατμίζει με κάποιον DL στο επίπεδο "Σύρμα" δείτε το λίγο αναλογικά... ο ένας χρησιμοποιεί ένα 26ga (πάτωμα) , 28ga, 30ga, 32ga (συνήθως ταβάνι), τα οποία σε αυτήν την χρήση και στα ίδια ml κατα βάση έχουν μεγαλύτερη οξείδωση λόγω μάζας που θερμαίνεται σε σχέση με κάποιον που κάνει σε DL που το σύρμα του ενδεχομένως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να φράξει σύνορα σε κράτος ή έστω να φράξει το κοτέτσι μην φύγουν οι κότες ή μπει καμία αλεπού μέσα ..
το επίπεδο υγιεινής των υγρών κατα βάση σε επίπεδο αναθυμιάσεων δεν θα το γνωρίζουμε ποτέ 100%.... το κριτήριο το βαμβακιών δεν θα το πάρω απαραίτητα υπόψιν (το παράδειγμα με τον καφέ νομίζω είναι υπεραρκετό για να καταλάβει κάποιος γιατί), κάθε άρωμα έχεις τις δικές του ιδιοτροπίες, τα δικά του καλά και τα δικά του κακά... υπάρχουν αρώματα πάλι από την άλλη τα οποία καταστρέφουν οτιδήποτε πλαστικό αν μείνουν αρκετό καιρό (τσιμούχες, insulators), άλλα αφήνουν βρώμα, σε άλλα μπορεί να μην μας αρέσει η γεύση τους ή μπορεί να θυμίζουν ληγμένη αντιβίωση, σε άλλα μας τρομάζει η όψη τους επειδή είναι πολύ σκουρόχρωμα, γύρω από πολλά υπάρχουν διάφορες δεισιδαιμονίες και δόγματα υπέρ και κατά των αρωμάτων όσο και του ίδιου ηλεκτρονικού τσιγάρου...
το να ατμίζει σκέτη βάση κάποιος με νικοτίνη @
είναι οκ, δεν βλέπω κάτι κακό, ωστόσο το προσπάθησα για μία περίοδο, το δοκίμασα και σε μία άλλη περίοδο, δεν με πήγε καθόλου καλά... καθαρά για την προτίμηση μου και τις καταναλώσεις που κάνω προτιμώ ήπιες γεύσεις
@
όλοι έχουμε ένα rotation γενικώς (σιγά που θα ατμίζουμε ένα υγρό από την ανατολή του ήλιου μέχρι την δύση... τι μας πέρασες? τίποτα τριτοδεύτερους?

)
η αντιστάσεις όμως που φτιάχνουμε είναι καθαρά στο χέρι μας... είναι ένα κομμάτι υγιεινής, όπως και η καθαριότητα του ατμοποιητή τα οποίο είναι ΚΑΘΑΡΑ στο χέρι μας... όταν δίνουμε συμβουλές σε άλλους ή όπως εδώ που μας διαβάζουν:
άτομα που δεν γνωρίζουμε τις συνήθειες τους,
άτομα μπορεί να είναι και ανίδεα,
μπορεί να μην είναι καν ατμιστές αλλά άτομα που ψάχνονται για πληροφορίες γενικώς
γενικότερα οφείλουμε να ενημερώνουμε με γνώμονα την σωστή χρήση και την ασφάλεια πάντα....
για τα πιο ειδικά θέματα αν εμπιστευόμαστε κάποιον και την κρίση του υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα... δημοσίως όμως τι γίνεται? εκθέτουμε τόσο το φόρουμ όσο την ατμιστική κοινότητα... και σαφώς ο καθένας διαχειρίζεται τα πράγματα και την υγεία του όπως νομίζει... έρχεται εδώ ο άλλος λέει "γιατί βήχω?", μπορεί να ρωτήσει όλους έμας τους άσχετους και να ψάξει στο google (η απάντηση είναι πάντα "έχεις καρκίνο"), μπορεί να πάει σε έναν κλασσικό γιατρό να τον δει, έναν ομοιοπαθητικό, φυσικά μπορεί να διαλέξει να ταξιδέψει σε καμία αφρική, Αμαζόνιο, Ινδία, κλπ και να πάρει συμβουλές από κάποιον σαμάνο, γκουρού κλπ... για την άγνοια που μπορεί να έχει κάποιος ή την ασχετοσύνη μπορείς να ενημερώσεις πάντα με βάση την ασφάλεια, για τα άχυρα που μπορεί να κουβαλάει στο κεφάλι του κάποιος δεν μπορώ να κάνω κάτι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ και μάλλον κανένας.
ξέρω πως μπορεί να φαίνομαι από άλλον πλανήτη, ωστόσο στην αυτοπαρουσίαση όπως έχω ήδη αναφέρει έχω εργαστεί και επαγγελματικά στον χώρο (ωστόσο δεν πρόκειται να κάνω διαφήμιση σε κανένα κατάστημα), όμως το τι "καφρίλες" και επικινδυνότητες έχω δει με τα μάτια μου απλώς δεν περιγράφονται και σε τι έκταση.... και αυτό είναι κάτι που οι περισσότεροι ως απλοί χρήστες/χομπίστες δεν τα έχετε συναντήσει... όμως θεωρώ πως σε κάθε περίπτωση τουλάχιστον δημοσίως οφείλουμε να δίνουμε πληροφορίες με βάση την ασφάλεια για να μην εκτεθούμε εμείς, το φόρουμ και η κοινότητα..