Ανοίγω αυτό το νήμα όπου θα συζητάμε όλες τις νέες κυκλοφορίες των κλώνων από διάφορες εταιρίες.
Ας κάνω λοιπόν την αρχή !
Hussar Steam Tank
Από Coppervape ανακοινώθηκε σήμερα στο Facebook ότι είναι έτοιμη η παραγωγή το Hussar Steam Tank !!!
To πρώτο batch θα είναι έτοιμο την επόμενη εβδομάδα !
Ο χρήστης Shenzhen Coppervape Technology Co., Limited πρόσθεσε 3 νέες φωτογραφίες 2 ώρες
Hey dear Friends, Coppervape is ready to produce Hussar steam Tank(*shorter tanks,more capacity*), First batch will be finish in Next Week. pls tell me if have interest in PM. Thanks guys~~~
629,95K 63 Αριθμός λήψεων
387,6K 57 Αριθμός λήψεων
*** UPDATED 21/9/2017 ***
Hey guys, New Hussar (steam tuners style) Accessories will be In stock before 24th Sep , and We have :
1. Hussar (steam tuners style) Long PC Tower tank 4ml,
2. Hussar (Steam tuners Style) SS driptip
3. Hussar (Steam tuners Style) PEI driptip
4. ***Hussar (Steam tuners Style Long PC Tower tank,long chimney,SS driptip )Set
5. Hussar (steam tuners style) Micro Ultem Tower tank
6. ** Hussar (Steam tuners Style Micro Ultem Tower tank ,Micro chimney,PEI driptip) Set

Hot news show !! Coppervape's Hussar (Steam tuners Style) Long Tower tank set & Micro Ultem Tower tank set all in stock Now~~~~
** All pre-order package already ship out, and Now we are on holiday , then will back on 7th Oct 2017, pls be more patient wait, Thanks for support all the time.