Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Berserker MTL RTA (review and build)
Δημοσιεύθηκε 23 Δεκέμβριος 2017 - 22:57

Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 00:46

Μακη δηλαδη εβγαλες το πιν εξω και το τρυπησες,η ανοιξες αυτο που ειναι κατω απο την αντισταση?
Επεξεργάσθηκε απο nikos73, 24 Δεκέμβριος 2017 - 00:52.
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 03:04

@
Νίκο το κεντρικό πιν που είναι κάτω από την αντίσταση είναι και αυτό που βγαίνει από το ντεκ (είναι ο κεντρικός θετικός πόλος).
Αυτήν την τρύπα (κόκκινο βέλος) που είναι 1,3mm την άνοιξα με 1,5mm τρυπανάκι.
Έβγαλα το πιν και το τρύπησα, δεν το τρύπησα όπως είναι πάνω στο ντεκ.
Guest_Athan_*
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 13:15

Επεξεργάσθηκε απο Athan, 24 Δεκέμβριος 2017 - 13:16.
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 13:18

Κυριάκο @
για να έχουμε να ασχολούμαστε.

Αφού ξέρεις είμαστε της πατέντας και πειραχτήρια.
Πέρα από την πλάκα η συγκεκριμένη παρέμβαση που αναφέρω είναι πολύ απλή και ζήτημα 5 δευτερολέπτων.
Δεν πειράζουμε το δαχτυλίδι ρύθμισης του αέρα, αλλά μόνο την τρύπα του κεντρικού πιν για την οποία αναφέρει η εταιρεία ότι έχει άνοιγμα 1,5mm αλλά στην πραγματικότητα είναι 1,32mm (μετρημένη με ηλεκτρονικό παχύμετρο).
Άρα η παρέμβαση αυτή διορθώνει το μικρό λάθος της εταιρείας τίποτα παραπάνω.
Και μην φανταστείτε ότι θα αλλάξει πολύ η παροχή του αέρα.
Μια ιδέα μόνο αλλά αρκεί να μην κάνεις γυμναστική στα μάγουλα.
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 13:24

Περίσεψε σε κανέναν καθόλου γρέζι απ' το τρύπημα; Θέλω να μικρύνω την τρύπα και χρειάζομαι το ίδιο μέταλλο
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 13:50

Τώρα τα γρέζια πρέπει να είναι σε κάποια χωματερή. :P
Έπρεπε να μας το πεις πιο μπροστά, να το κρατήσουμε.
Ας περάσουμε να δούμε και την σκέψη μου για το θέμα:
Στην παρακάτω φωτό φαίνονται οι διαστάσεις των οπών του δαχτυλιδιού ρύθμισης αέρα.
Με την λογική ότι η μεγαλύτερη τρύπα είναι 1,6mm και η αμέσως μικρότερη 1,4mm τότε η τρύπα του κεντρικού πιν με διάσταση 1,5mm είναι ιδανική.
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 16:16

70,26K 17 Αριθμός λήψεων
Επισυναπτόμενο(α) Αρχείο(α)
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 17:04

Νίκο έπρεπε να αρχίσεις με 1,5mm μόνο στο κεντρικό πιν και μετά αν δεν σου έκανε προχωρούσες σε 1,8 και στο δαχτυλίδι.
Η μικρή τρύπα γίνεται μεγάλη αλλά η μεγάλη δεν γίνεται μικρή.
Την πάτησα και γω πιο παλιά σε έναν Kayfun Lite plus και μου έγινε αρκετά αεράτος.
Δημοσιεύθηκε 24 Δεκέμβριος 2017 - 17:47

Νίκο έπρεπε να αρχίσεις με 1,5mm μόνο στο κεντρικό πιν και μετά αν δεν σου έκανε προχωρούσες σε 1,8 και στο δαχτυλίδι.
Η μικρή τρύπα γίνεται μεγάλη αλλά η μεγάλη δεν γίνεται μικρή.
Την πάτησα και γω πιο παλιά σε έναν Kayfun Lite plus και μου έγινε αρκετά αεράτος.
Σωστα τρυπαμε...και ρουφαμε λεμε :P Oντως αυτα τα δεκατακια-μεσα και εξω- ειδικα σε mtl παιζουν ρολο,αλαζουν τον ατμοποιητη,και την θερμοκρασια του ατμου.Ευτυχως υπαρχουν και οι διπλα τρυπες,αλλα νομιζω οτι κατι εχει αλαξει ..Χαθηκε αυτη η μπερσεκιλα εχω την αισθηση
φαντασου ομως και στη 1 τρυπα,που δε μπορουσα να τον ατμισω τωρα ατμιζεται!! :wacko:Θα τον δοκιμασω και με το μικρο τανκ-καμπανα να δω τι λεει.
Επεξεργάσθηκε απο nikos73, 24 Δεκέμβριος 2017 - 18:17.
Δημοσιεύθηκε 07 Ιανουάριος 2018 - 13:39

Στο παρακατω λινκ θα δειτε ανταλλακτικα
για τον Bereserker και ULTEM καμπανα....
Guest_Athan_*
Δημοσιεύθηκε 07 Ιανουάριος 2018 - 21:33

Μην πειραζετε τις τρυπες λεμε...
Δημοσιεύθηκε 08 Ιανουάριος 2018 - 03:34

@
Eίμαστε πειραχτήρια βρε Κυριάκο και παιδιά της πατέντας... :P
Δημοσιεύθηκε 09 Ιανουάριος 2018 - 12:35

@
αν δεν ήταν στριμωχτή η κατάσταση θα έπαιρνα έναν καινούργιο να κάναμε ανταλλαγή, αλλά ας όψεται... (έχω υποψία ότι το 1.8mm πρέπει να είναι το σημείο της απόλυτης τζούρας για μένα, για τώρα φυσικά)
Δημοσιεύθηκε 09 Ιανουάριος 2018 - 15:26

@
αν δεν ήταν στριμωχτή η κατάσταση θα έπαιρνα έναν καινούργιο να κάναμε ανταλλαγή, αλλά ας όψεται... (έχω υποψία ότι το 1.8mm πρέπει να είναι το σημείο της απόλυτης τζούρας για μένα, για τώρα φυσικά)
Το καλο ειναι οτι τωρα παιζω με n80(oxi to klapton) 24 gauss o,6 ωμ,και ατμιζω mtl.o ατμος ειναι χλιαρος δεν ενοχλει στα 23 w. Η μαμισια τζουρα του ειναι ..τζουρα αυτοσυγκεντρωσης
Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουάριος 2018 - 20:50

Καλησπερα! Ξερει κανεις που μπορω να βρω σκετο το ντεκ του berserker να το αγορασω? Τον ειχα αφησει για στεγνωμα και καταλαθος πεταχτηκε απο τον πιτσιρικα μου....
Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουάριος 2018 - 12:26

@
Γιώργο δεν υπάρχει σκέτο το ντεκ πουθενά από όσο ξέρω.
Αν σου αρέσει πολύ, μόνο σε μεταχειρισμένο αν βρεις ολόκληρο τον ατμοποιητή.
Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουάριος 2018 - 12:53

Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουάριος 2018 - 13:08

Ψάξε μέσα στο σπίτι κάπου θα βρίσκεται, αν δεν πετάχτηκε στα σκουπίδια.
Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουάριος 2018 - 13:42

0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη