Αγαπημένη Ελληνίδα DJ
Και άλλη μια εδω
Επεξεργάσθηκε απο Scorpion, 25 Απρίλιος 2018 - 19:49.
Αγαπημένη Ελληνίδα DJ
Και άλλη μια εδω
Επεξεργάσθηκε απο Scorpion, 25 Απρίλιος 2018 - 19:49.
Μιας και το πηγαμε προς τα εκει το θεμα...ακου και τη φιλη μου πως επαιζε τοτε τις καλες εποχες. Καλη ακροαση.
Οι Queen ένα από τα μεγαλύτερα βρετανικά συγκροτήματα της ροκ που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο το 1970, με αρχικά μέλη τους Freddie Mercury – φωνητικά, πλήκτρα, Brian May – ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, Roger Taylor – ντραμς, φωνητικά και John Deacon – μπάσο.
Το 1991, ο Mercury ο οποίος ήταν και ο frontman του συγκροτήματος πέθανε από βρογχοπνευμονία, επιπλοκή του AIDS από το οποίο έπασχε.
Οι Queen έχουν πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια δίσκους, όντας ένα από τα συγκροτήματα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως.
Πολλές φορές δηλώνω ότι μ αρέσει ένα video διότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ η μουσική μ αρέσει
Άλλες φορές δηλώνω ότι μ αρέσει ένα video διότι σέβομαι τα μουσικά ακούσματα των άλλων
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μουσική μου αρέσει
@
Μάνο θεωρώ το Bohemian rhapsody ένα από τα πιο εμπνευσμένα κομμάτια της rock.Τέλειο
Η τριμελής μπάντα ZZ Top σχηματίστηκε το 1969 στο Χιούστον του Τέξας. Η μουσική τους είναι χαρακτηριστική και συνδυάζει τα μπλουζ του Τέξας, το μπλουζ ροκ, το μπούγκι και το χαρντ ροκ.
Έφυγε στα 81 της η Ζωή Κουρούκλη
Ίσως μερικοί να τη θυμάστε
Ήταν μια από τις αγαπημένες μου Έλληνιδες τραγουδίστριες
Υπέροχη φωνή και χαρακτήρας
Στο πρώτο video τη συνοδεύει στο βιολί ο φίλος και συμμαθητής Οδυσσέας Ζαφειρόπουλος
Tο δεύτερο video είναι στο 7ο FESTIVAL DE LA CANCION MEDITERRANEA το 1965
όπου πήρε το Α Βραβείο
Αντίο Ζωή
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη