Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Πόση ώρα αντέχετε χωρίς να ατμιζετε;
Δημοσιεύθηκε 26 Δεκέμβριος 2017 - 19:31

Δημοσιεύθηκε 27 Δεκέμβριος 2017 - 11:22

Πιπίλα όλη μέρα, αλλά αν καμμιά φορά χρειαστεί να μην ατμίσω κανένα ...δίλεπτο
το αντέχω.
Χωρίς πλάκα, όντως πιπίλα όλη μέρα, αλλά έχει τύχει να μην ατμίσω και 3 και 4 ώρες χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού έτσι κι αλλιώς, μετά πάλι πιπίλα θα το έχω, don't worry be happy vaping...
Δημοσιεύθηκε 28 Δεκέμβριος 2017 - 12:25

μια μερα εχω αντεξει,γενικα με βοηθαει αρκετα το γυμναστηριο οπως και τοτε που καπνιζα κ.τ,βεβαια ψιλολιωνει λιγο το μπεγλερι στα χερια μου αχαα
Δημοσιεύθηκε 30 Δεκέμβριος 2017 - 09:46

Όχι πάνω από ώρα εκτός αν το επιβάλουν οι περιστάσεις. Ευτυχώς στην δουλειά έχουν γίνει οι περισσότεροι ατμιστές και πυροβολάμε ελεύθερα.
Δημοσιεύθηκε 30 Δεκέμβριος 2017 - 19:12

Sent from my iPad using Tapatalk
Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουάριος 2018 - 13:40

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουάριος 2018 - 14:06

@
Τί εννοείς; Επειδή είναι μηδενική το έχεις πιπίλα ή ότι αφού δεν τραβάς ζόρι με τη δόση νικοτίνης ατμίζεις όταν τύχει;
Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουάριος 2018 - 14:17

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουάριος 2018 - 14:18

Άντε, σιγά σιγά κόψ' το τελείως. Δεν ξέρουμε τί κάνουν αυτά που ατμίζουμε σε αντίθεση με τη νικοτίνη που ξέρουμε.
Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουάριος 2018 - 05:26

Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουάριος 2018 - 23:48

Δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες. Χαλαρά μια ώρα, εάν χρειαστεί και τρίωρο αρκεί να μην είναι με καφέ ή ποτό.
Μέσα σε ένα χρόνο έχω νοιώσει μόνο 2 φορές μεγάλη λυσσά για πρόσληψη νικοτίνης. Να μην βλέπω την ώρα να γυρίσω σπίτι να βάλω έναν αεράτο και να τραβήξω 5-6 καλές που να φτάσει ο ατμός μέχρι τα ακροδάχτυλα του ποδιού.
Άντε και στις αρχές μερικά πρωινά να ένιωθα πιο έντονη επιθυμία.
Τώρα πιο πολύ νομίζω ότι είναι η συντήρηση μια συνήθειας η απόλαυση μιας ωραίας γεύσης αλλά κυρίως μικρές δόσεις για να μην βγει στην επιφάνεια κανένα στερητικό.
Επεξεργάσθηκε απο lounik, 20 Φεβρουάριος 2018 - 23:49.
Δημοσιεύθηκε 23 Φεβρουάριος 2018 - 10:47

Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 09:30

Εσείς που το έχετε πιπίλα, έχετε παρατηρήσει ότι όσο μαζεύει μάκα η αντίσταση θέλει πιό ψηλή θερμοκρασία (σε TC) ή πιό πολλά W (σε PM);
Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 10:59

γενικά είμαι τις πιπίλας,ειδικά άμα μου αρέσει το υγρό..
@
δεν ξέρω αν είναι θέμα μάκας γιατι με το που πιάνει μάκα αλλάζω βαμβάκι, πάντως σίγουρα αν αλλάζεις μόνο βαμβάκι μετά από π.χ 4-5 φορές, σιγά σιγά θέλει παραπάνω βατ η αντίσταση.Επεξεργάσθηκε απο teo46, 25 Φεβρουάριος 2018 - 10:59.
Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 11:46

Κατά κανόνα όταν αλλάζω βαμβάκι αλλάζω και αντίσταση, εκτός αν βαριέμαι φρικτά Κάθε 6-7 τανκ τρώει και πλύσιμο
Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 11:50

Εσείς που το έχετε πιπίλα, έχετε παρατηρήσει ότι όσο μαζεύει μάκα η αντίσταση θέλει πιό ψηλή θερμοκρασία (σε TC) ή πιό πολλά W (σε PM);
Ναι και είναι φυσιολογικό.
Για να φέρω ένα παράδειγμα το ίδιο γίνεται και με τις αντιστάσεις των πλυντηρίων και του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα που με τον καιρό πιάνουν άλατα γύρω από τις αντιστάσεις που θερμαίνουν το νερό.
Όσο πιο χοντρό είναι αυτό το στρώμα των αλάτων τόσο περισσότερη ισχύ και ώρα θέλει για να θερμανθεί το νερό.
Στην δική μας περίπτωση η λύση είναι γνωστή:
Αλλαγή βαμβακιού κάθε 5ml και αντίστασης κάθε 10ml, ανάλογα το υγρό (αν είναι σκούρο ή ανοιχτόχρωμο) στο περίπου.
Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 15:01

Εγώ βάζω διάλυμα 1‰ μαγειρική σόδα με 5 σταγόνες λευκό ξύδι και 1‰ Calgonit για να φύγουν τα άλατα του ξυδιού και της σόδας σε σύνολο 0,5ml. Προσθέτεις PG. VG, νικοτίνη και το άρωμα που βάζεις και όλα γίνονται λαμπίκο (και όλο το αναπνευστικό σας ταυτόχρονα)
Πολύ ωραίο βγαίνει με άρωμα καρπούζι, γιατί με το ξύδι πάει προς τουρσί που σίγουρα δεν έχετε δοκιμάσει
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 7793777
Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 19:34

Δημοσιεύθηκε 25 Φεβρουάριος 2018 - 20:48

πανω απο μια ωρα θα πεθανω αν δεν κανω τις απανωτες τζουριτσες μου!
Δημοσιεύθηκε 19 Μάρτιος 2018 - 22:44

παλιά κάπνιζα συνέχεια στο pc camel, μετά πήρα τα winston 01 για ελαφρότερα, μετά καπνό. Στο τέλος βαρέθηκα & μια ωραία μέρα και πήρα ht στο ξεκάρφωτο και από τότε ατμίζω συνέχεια ότι γεύση να' ναι 25ml/μέρα - 30 κάπου εκεί με 2mg (εννοείται πως φτιάχνω μόνος)...
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη