Σήμερα τελειώνει η Vapexpo στο Παρίσι.
Λίγα στοιχεία
Οι εκθέτες:
Δεν βλέπω πουθενα τον ESG οπότε οι φωτογραφίες που ανέβασα στο νήμα του Skyline από πού είναι;
Ο χώρος:
Και μιά περιήγηση:
Σήμερα τελειώνει η Vapexpo στο Παρίσι.
Λίγα στοιχεία
Οι εκθέτες:
Δεν βλέπω πουθενα τον ESG οπότε οι φωτογραφίες που ανέβασα στο νήμα του Skyline από πού είναι;
Ο χώρος:
Και μιά περιήγηση:
@
Μετακίνησα το θέμα στη "Γενική συζήτηση για το άτμισμα"
Πολύ ωραίο event. Θα ήθελα κάποτε να γίνει κάτι αντίστοιχο και στην Ελλάδα.
Με τόσους περιορισμούς όμως που προσπαθούν να βάλουν πανευρωπαϊκά βλέπω να γίνεται το άτμισμα σαν την ποτοαπαγόρευση.
Δυστυχώς είμαστε πολύ μικρή αγορά (και σε όχι τόσο καλή κατάσταση επί του παρόντος) για κάτι τέτοιο. Αν μεγαλώσει όμως του χρόνου η φετινή έκθεση που έγινε στην Ελλάδα, θα είναι ενδιαφέρουσα.
Το θέμα δεν είναι μόνο να μεγαλώσει, αλλά και να ανοίξει για το κοινό και όχι μόνο για επαγγελματίες και οι υπόλοιποι να ψάχνουν πρόσκληση για να μπουν.
Το θεμα ειναι οτι οι εμποροι Η.Τ. στην Ελλαδα δεν το βλεπουν "ζεστα" το θεμα......το θεωρουν ασκοπα εξοδα οι περισσοτεροι.
Μην γελιεστε οτι ειμαστε μικρη αγορα......μια χαρα τα ακουμπαει ο κοσμος τα φραγκα
Δειτε τι εγινε στην εκθεση "εμπορων" που εγινε στην Αθηνα.....ποσοι πηγαν?....πολυ -πολυ λιγοι
Θα συμφωνήσω με το @Μακη ότι δεν είναι θέμα μικρής αγοράς.
Η διείσδυση του Η/Τ στην Ελληνική αγορά είναι υψηλή σε σχέση με τον πληθυσμό της.
Το θέμα είναι ότι και τα "μαγαζιά" δεν έχουν κοινή γραμμή και δημιουργούνται προβλήματα, με αποτέλεσμα την λάθος αντιμετώπιση τέτοιων events.
Από την έκθεση του Παρισιού εντύπωση μου έκανε στο βιντεάκι του DJLsb Vapes στο 25.50' που δείχνει ένα νέο τύπο σύρματος της εταιρείας WΙRE κούφιο στο εσωτερικό του.
Σίγουρα αυτό αποτελεί κάτι καινούργιο και θα ήθελα να δω κάποιο review για το συγκεκριμένο σύρμα, όπως από τί υλικό είναι, σε τί διαστάσεις βγαίνει και τί καλύτερο μπορεί να προσφέρει σε σύγκριση με τα σύρματα που χρησιμοποιούμε.
Υποτίθεται ότι θα θερμαίνεται πιο άμεσα αλλά και θα κρυώνει πιο γρήγορα.
Είδωμεν.....
Από την έκθεση του Παρισιού εντύπωση μου έκανε στο βιντεάκι του DJLsb Vapes στο 25.50' που δείχνει ένα νέο τύπο σύρματος της εταιρείας WRE κούφιο στο εσωτερικό του.
Σίγουρα αυτό αποτελεί κάτι καινούργιο και θα ήθελα να δω κάποιο review για το συγκεκριμένο σύρμα, όπως από τί υλικό είναι, σε τί διαστάσεις βγαίνει και τί καλύτερο μπορεί να προσφέρει σε σύγκριση με τα σύρματα που χρησιμοποιούμε.
Υποτίθεται ότι θα θερμαίνεται πιο άμεσα αλλά και θα κρυώνει πιο γρήγορα.
Είδωμεν.....
Υπαρχει και στην ελληνικη αγορα το συρμα, το εχει το esmoke-guru
Το γράφω στην παρουσίαση του Phenomenon Lite. Λέγεται INO WIRE, είναι Γαλλικό, κυκλοφοράει σε 5μετρο και διαστάσεις 0,81, 0,64, 0,51, 0,40 και 0,32 (20-28 AWG).
89,17K 3 Αριθμός λήψεων
Είναι απλά τυλιγμένο χωρίς καρούλι και κοστίζει 9,5 €.
Έχει λίγο μεγαλύτερη αντίσταση (σε 2,5mm πυρήνα για 0,36mm σύρμα αφαιρέστε 1 σπείρα περίπου).
Επί του παρόντος βλέπω διαφορά και στην ταχύτητα θέρμανσης και ψύξης (μπορεί να θέλει λίγο preheat).
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 28 Σεπτέμβριος 2017 - 07:26.
Εκτιμηση μου, δεν το βλεπω να επικρατει (μου θυμίζει την περιπτωση ribbon)
@
Στη φωτογραφία που έχεις παραθέσει φαίνεται σαν σύρμα 304 L.Το συγκεκριμένο σύρμα είναι λιγότερο "καθαρό" από το 316L.
Η τιμή του όμως ξεφεύγει αρκετά και κατά τη γνώμη μου χωρίς λόγο.
Γευστικά αποδίδει κάτι διαφορετικό από το κλασσικό 316L ;
Πιάστηκα αδιάβαστος...........
Εύγε Παναγιώτη και Δημήτρη για την ενημέρωση.
Αυτό είναι το φόρουμ, διαμοιρασμός γνώσεων.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη