Οντως το vapormarket.gr εχει καλες προσφορες!!!
Απο εκει τσιμπησα prime και δωρο 2 αρωματακια 10ml TOB 3MG Nic δωρο
Οντως το vapormarket.gr εχει καλες προσφορες!!!
Απο εκει τσιμπησα prime και δωρο 2 αρωματακια 10ml TOB 3MG Nic δωρο
Κάποιες προσφορές έχει και το
Fast Vape, 3.75€ όλα τα ετοιμα της Eliquid France.
Έκπτωση σε κάποια snv Rope cut από τα 17 στα 12 € στο
Κάποιες εκπτώσεις σε "mix 'n vape" που δεν πολυ-κυκλοφορούν γενικώς στις γνωστές ιστοσελίδες
Και μερικά από το
Εκπτωση 20% έως 2 Οκτωβρίου σε όλα τα flavour shots
Στο eshop ,κουπόνι osmoflavor
Τηλεφωνικά ενημερώνετε τον πωλητή για την προσφορά
Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο, λόγω της νέας εγκυκλίου, θα αρχίσουν αρκετά καταστήματα τις προσφορές SnV, sort-fill και αρωμάτων.
Εγώ είμαι large και στόκαρα πριν τις προσφορές. Επειδή όμως είμαι και ψιλοκαντέμης, δεν θα γίνει τπτ και θα μου μείνουν τα snv (νάναι καλά το ψυγείο) αλλά θα βολευτείτε οι υπόλοιποι και δεν θα τρέχετε χωρίς λόγο. Την προηγούμενη φορά πάντως με την νικοτίνη είχα πάρει προ φόρων 1lt 100άρα και 1lt 72άρα με 310€. Τώρα έχω και snv που βγάζουν 3lt. Με 8ml την ημέρα είναι 1 χρόνος. Έχω και αρώματα για άλλα 5lt, οπότε κι άλλα 2 χρόνια περίπου. Ίσως το έχω κόψει μέχρι τότε, αλλά αν το έχω υπολογίσει καλά θα έχω κι άλλα 3 χρόνια σκέτες βάσεις
Αν σε κανά χρόνο απο τώρα δεις κανά περίεργο να κόβει βόλτες γύρω - γύρω απο το νοσοκομείο, και να ρωτά για εναν ατμιστή ορθοπαιδικό, εγώ θα είμαι
Αν θέλεις, το καλοκαίρι μπορείς να κόβεις βόλτες γύρω απ' την Καρδαμύλη
Οτι πρεπει για οποιον ξεκινα τωρα το ατμισμα.
Το vapormarket έχει καλές προσφορές και σήμερα.
Στη vapeland 4€ το 10μελο τα Five Pawns.
Δεν είναι ακριβώς προσφορά, αλλά συνεχώς Giveaways απο την 3FVAPE, που μπορείτε να βρείτε εδώ:
Καθημερινά click για να κερδίσετε συμμετοχές, και να μπείτε στην κληρωτίδα.
Η έχει έκπτωση σε όλα 20% 25% 30% και αν βάλετε και το κουπόνι ekap πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας κερδίζετε ακόμα έκπτωση 12%
Από eCig Hellas προσφορά από σήμερα μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου:
H προσφορά ισχύει ως το τέλος του μήνα, και για τα προϊόντα:
white label shake & vape, submarine flavors, do me a flavor shake & vape, deep blue shake & vape, fire pistons shake & vape, milkshake & vape, joyetech shake & vape, pop collection shake & vape, ecig free your taste, γεύσεις manhattan project, γεύσεις survival, γεύσεις ecig, γεύσεις joyetech
Επεξεργάσθηκε απο Γιώργος, 23 Νοέμβριος 2018 - 19:11.
vapefly galaxies mtl rda με 7,90 euro
αρώματα 30ml cotsworld με 2,95 και big mouth 10ml με 0,99
shake and vape dinner lady , five pawns, e liquid France και διάφορα άλλα με έκπτωση 30%.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη