Δεν ξερω αν ειναι δόκιμο εδω που το βάζω,αλλα θα ηθελα να μοιραστώ το κάτωθι μαζι σας.Να αναφέρω μια εμπειρία μου για το κατάστημα vapor smoke στον Βολο.Εκανα μια παραγγελεια απο το εν λογω καταστημα,μια και εχει προσφορα σε καποια υγρα .Η ανταπόκριση του ηταν αμεση και ηρθαν πολυ γρηγορα.Μεσα χωρις να το ζητήσω ειχαν σαν δωρο μια μπλουζα τυπου polo διαφημιστική, ενα δακτύλιο προστασίας,και το σημαντικοτερο ενα υγρό στην νικοτίνη που κανω.Ολα αυτα δώρο χωρις να ζητήσω τιποτα .Εντυπωσιακό την στιγμή κάποιοι άλλοι ξέρουμε πως φέρονται και με μεγαλύτερες σε κόστος παραγγελειες.
Να μην ξεχασω να τονισω οτι προσωπικά ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ απλα να μην ξαναγινει ανάλογο,λαθος.Ετσι και αλλιώς θα μπορουσαν αμεσα και ανετα να αμφισβητησουν τα λεγόμενα μου,θα μπορούσα να ειχα παρει το υγρό να λεω ψέματα κτλ.
Το εντυπωσιακό ειναι οτι ολη η συνομιλία έγινε χθες στις 16.00.Σημερα πρωι-πρωι ηταν στην πορτα μου οχι μονο το υγρο που ειχαν ξεχασει να στειλουν αλλα και ενα αλλο το ιδιο σαν extra δωρο!
Τι να πω...Απο τα γραφόμενα μου καταλαβαινετε την ικανοποίηση μου σαν πελάτης .Τετοιες συμπεριφορές πρεπει να αναρτώνται και να τονίζονται ως παράδειγμα προς μίμηση .Ενα μεγαλο ευχαριστω στα παιδια του vapor smoke στον Βολο για τον επαγγελματισμο τους.