@
Ουτε να ψαχνεσαι και αγχωνεσαι για τελωνεια
@
Ουτε να ψαχνεσαι και αγχωνεσαι για τελωνεια
Επεξεργάσθηκε απο Wallsdoc ascended, 11 Φεβρουάριος 2020 - 16:40.
@
Φίλε μου καλώς ήρθες στην παρέα μας.
Είσαι από Κύπρο όπως γράφεις.
Αλλά δε μας διευκρίνισες.
Μένεις Κύπρο ή είσαι από Κύπρο και μένεις Ελλάδα;
Αν μένεις Ελλάδα η νομοθεσία μας απαγορεύει κάθε είδους εισαγωγή ατμιστικών προϊόντων από το εξωτερικό, είτε αυτά είναι συσκευές είτε είναι υγρά.
Αν παραγγείλεις και περάσουν για έλεγχο από το τελωνείο κατάσχονται άμεσα.
Τώρα αν μένεις Κύπρο δεν γνωρίζω τη νομοθεσία που ισχύει.
@
Ναι δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα.
Από Κίνα περνάνε όλα από τελωνείο και "κόβονται" (τα ατμιστικά).
Από Ευρώπη αν θέλεις το ρισκάρεις.
Αν όμως περάσει τελωνείο και διαπιστωθεί ότι είναι ατμιστικά προϊόντα κατάσχονται.
Κανονικά υπάρχει και πρόστιμο (νομίζω), αλλά δεν έχει επιβληθεί έως τώρα, απλά τα κατάσχουν.
Σε κάθε περίπτωση αν θέλουμε κάτι από Ευρώπη και η τιμή του δικαιολογεί το ρίσκο, παραγγέλλουμε.
Είναι καθαρά επιλογή του καθένα μας μιας και είμαστε ενήλικες.
Καλησπερα παιδια τι γινεται. Προσπαθω τις τελευταιες μερες να παραγγειλω γευση και mods απο Αμερικη και Κινα αλλα μετα ειδα πως εχουν τα πραγματα στην Ελλαδα. Απο Κυπρο ειμαι για αυτο δεν ηξερα τι γινοτανε εδω. Τελος παντων απο τι εχω καταλαβει απαγορευεται να αγορασω και mods και tanks και γευση απο εξωτερικο? Απο οπουδηποτε και αν ειναι? Επειδη ειδα οτι ειχε ενα βοηθο για αγορες εξωτερικου στο φορουμ αλλα αφου εχω διαβασει οτι απαγορευεται και ηθελα καποιος εδω μεσα να μου το επαληθευσει. Και επισης θα παρραγελνα flavour shots απο ενα underground καταστημα στην Αγγλια που ουσιαστικα ειναι 100% pg μαζι με αρωμα. Διορθωστε με αν κανω λαθος στο τελευταιο. Δικαιουμαι να παραγγειλω οτιδηποτε εχω αναφερει σημερα? Η ειναι ολα παρανομα ακομα και το flavour shot?
@
Τα πραγματα ειναι οπως σου τα ειπε ο Μακης !!!
Μπορεις να μου πεις ποιο ειναι το underground καταστημα στην Αγγλια που θες να παραγγειλεις ?
@
Μια χαρα ακουγεται!!!
Το ονομα ή site του καταστηματος παιζει ?
@
Δηλαδη η αποστολη γινεται απο Αγγλια ?
@
Δεν εχει οπως προανεφερες καποιο καταστημα Αγγλια ή στην Ε.Ε ωστε να στειλε απο εκει τα προιοντα σου ?
Διαβασα καλα ή εκανες λαθος απο κεκτημενη ταχυτητα ?
Παραγγελια 25000ευρω?
Εχει ακομη uwell crown 3 για $3 horizon falcon tech για $3 και καποια coils. Το ειχα προλαβει μολις γινοτανε πρι 10 μερες και πηρα πραγματα αξιας €2500 ευρω να πανε σε ξαδερφο που εχω στο chicago. Το προβλημα ειναι πως θα ερθουν Ελλαδα
Δεν μπορει ο ξαδελφος απο Σικαγο να στειλει τα πραγματα στην Κυπρο , σε καποιον δικο σου και αυτοι μετα να σου τα στειλουν Ελλαδα με ενε δεματακι με λουκανικακια της μαμας και γλυκα του κουταλιου της γιαγιας ?
@
Αστα να πανε με τους φορους και τις απαγορευσεις!!!
Απο Κυπρο αγοραζες καθολου ατμιστικα και αν ναι απο που ?
@
Εννοω αστα βραστα !!! Μας αρμεγουν κανονικα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη