Κανω την αρχη
Κανω την αρχη
Πρωτη φορα εγω. Οχι εχει διαφορες, δεν ειναι ιδιοι. Στο youtube εχει αξιολογηση ο busardo αλλα και αλλοι.
Ότι είναι κλώνος είναι, το λέει και στο link "Style"
Και καλά το είδες Δημήτρη είναι ο κλώνος του SQuape E[motion]
Ναι για κλωνο προκειται, θυμιζει πολυ αυτον που μας γραφει ο Δημητρης, ελπιζω οταν ερθει να μας δειξει οτι ειναι βελτιωμενος γιατι οπως εχω ξαναγραψει ο x dream (κλωνος) ειχε προβλημα. Οι διαφορες τους ειναι εμφανεις στις αξιολογησεις απο τους youtubers.
Όσοι πιστοί του FODI F2 , προσέλθετε...Προσωπικά δεν αντιστάθηκα...Δύο φορές...Και πως να αντισταθώ όταν οι άνθρωποι του καταστήματος, με επαγγελματισμό αλλά και ΑΜΕΣΑ 'στάθηκαν' στον πελάτη τους σε θέμα που προέκυψε, που ούτε καν είχαν ευθύνη. Ευχαριστώ...
Τί να το κάνεις;
Υπάρχει θέμα με τα τελωνεία.
Εκτός αν θέλεις να ρισκάρεις, αλλά σπάνια περνάνε.
Πάρα πολλοί οι παθόντες.
Μακη
μυνημα #42Ναι Μάκη μου το ξέρω, αλλά είναι εξακριβωμένο 100% ότι μ' αυτόν τον τρόπο περνάνε;
Αυτοι ετσι λενε, βεβαια εγινε ηδη παραγγελια για δοκιμη ...χαχαχα....και αναμενουμε,
αλλα κοιταζοντας σημερα ειδαμε οτι εχει αρχισει να βγαζει κιαλλους τετοιους παρομοιους τροπους αποστολης η 3F, ας ελπισουμε οτι θα δουλεψει το συστημα
Οπότε αναμένουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής
Δεν του το είχα του συγκεκριμένου πακέτου αλλά......με 24,9 ευρώ απέκτησα άλλον ένα ολοκληρωμένο Nautilus X καθώς και έναν ντρίπερ αξιόλογο για χαλαρές καταστάσεις (για μέχρι 35-40W ,με το top airflow τανκάκι ,αθόρυβο,γευσάτο και με βελούδινη τζούρα).
Αυτος εδω πρεπει να ειναι δυνατος, πιο αερατος απο την προηγουμενη εκδοση (αλλα δυστυχως δεν υπαρχει πουθενα στην ελληνικη αγορα)
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη