@
Κώστα έχεις αλλάξει τα orings του κλώνου με αυτά του γνήσιου;Αν όχι να το κάνεις και θα δεις σαφέστατα καλύτερη συμπεριφορά στη λειτουργία του.
@
Κώστα έχεις αλλάξει τα orings του κλώνου με αυτά του γνήσιου;Αν όχι να το κάνεις και θα δεις σαφέστατα καλύτερη συμπεριφορά στη λειτουργία του.
οχι δεν τα εχω αλλαξει αυτα εδω ειναι? αν ειναι να τα παρω
Κώστα το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω.
Φαίνεται ότι είναι τα αυθεντικά.
Προσωπικά θα πρότεινα σαν πιο γνωστό και αξιόπιστο κατάστημα
.σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια θα κοιταξω να τα αγορασω να δοκιμασω κ αυτη την λυση
@
αν λέγοντας ότι σου φέρνει υγρό εννοείς ότι κάνει σκασίματα, πρέπει να κοιτάξεις και το υγρό σου...μήπως έχει νερό...
Το υγρό που χρησιμοποιείς αποδίδει ομαλά σε άλλους ατμοποιητές?
Όλα τα υπόλοιπα πιθανά αίτια έχουν ειπωθεί από τα παιδιά...
οχι δεν κανει καθολου σκασιματα σκασιμο θα κανει αν ξεχαστω κ περασω πολυ σφιχτα το βαμβακι στην αντισταση ναι σε εργοστασιακο ατμοποιητη που το δοκιμασα αλλα κ στον lite plus δουλευε μια χαρα
ξεχασα να πω το υγρο που κανω τωρα κ 3 χρονια ειναι το two apples της liqua το σημερινο shisha mix τωρα αν εχει μεσα νερο δεν το γνωριζω
@
Κώστα προσπάθησε να εφαρμόσεις ότι σου είπαμε πιο πάνω και νομίζω όλα θα πάνε καλά.
οχι δεν κανει καθολου σκασιματα σκασιμο θα κανει αν ξεχαστω κ περασω πολυ σφιχτα το βαμβακι στην αντισταση ναι σε εργοστασιακο ατμοποιητη που το δοκιμασα αλλα κ στον lite plus δουλευε μια χαρα
Κώστα σκασίματα ΔΕΝ κάνει το σφιχτό βαμβάκι
Το σφιχτό δεν έχει γεύση
Το χαλαρό σκάει
Σχετικά χαλαρό όμως δίνει γεύση
Μήπως εκεί κατι παίζει στο πρόβλημα σου με τον KFV5 ?
ολα αυτα τα κανω ριχνω υγρο στα ορινγκ α μιας κ λεμε για ορινγκ κ οταν ειναι κλειστο για να γεμισω αλλα κ οταν ανοιγω τα υγρα γυρνα με δυσκολια σαν να τριβετε το γυαλι πανω στο ορινγκ ενω εχουν βραχχει με υγρο οπως ειπα αυτο γιατι συμβαινει το εσφιγγα πολυ για μην μην μεινει χαλαρο το γυαλι κ χυθουνε τα υγρα ετσι μου κολησει αλλα θα το βρω ποσο να το σφιγγο εννοειτε αν καποια στιγμη μιλησουμε με το νικολα να τα πουμε κ εννοειτε κ οποιος ερθει προς κρητη μερια θα χαρω να βρεθουμε αν ξερει κ ο νικολας απο τον v5 να κανει κανα στησιμο απο κοντα να δω ποσο βαμβακι μπαινει κ πως μπορει να γλυτωνα κ απο το υγρο στο στομα που αυτο παραμενει αλυτο για μενα
Άν αλλάξεις oring με τα γνήσια (Που πολύ καλά στο είπε ο Δημήτρης) @
Θα πρέπει να δώσεις προσοχή στις διαστάσεις των συγκεκριμένων oring
Νο 8 - 10 - 11 - 22
Αυτά τα 4 θα τα βρείς στο σχέδιο που παρουσιάζει ο Μάκης @
εδώ
Προσοχή θέλουν και τα Νο 21 - 24 - 25
Οι διαφορές στις διαστάσεις τους μικρές
Με κάποιο τρόπο πρέπει να τις βρείς
Να τις ξεχωρίσεις
Και μετά να τοποθετήσεις το κάθε oring στη σωστή θέση
Αν στη μέτρηση η στην τοποθέτηση γίνει λάθος θα έχεις από λίγο έως πολύ πρόβλημα
Αν λιπαίνεις τα oring και ανοίγωκλείνοντας τα υγρά νιώθεις τρίψιμο η την περιστροφή
να γίνετε δύσκολα βγάλτο και ξαναβάλε VG
Αν συνεχίζει να το κάνει τότε πάς για oring οπωσδήποτε
Την λύση με το σφυρί την κρατάω τελευταία
την λυση με την βαρια την εχω πρωτη πρωτη αλλα λυπαμαι κ τα 30 ευρω...... ευχαριστω για τις συμβουλες σχετικα με τα orings θα το δοκιμασω μηπως κ ανοιγουν τα υγρα τουλαχιστων κανονικα γιατι αν συνεχισει ετσι θα κοβοντε τα origns συνεχεια και vg τους βαζω κ υγρο αλλα το αποτελεσμα το ιδιο μαλλον ειναι προβληματικα τα (εργοστασιακα)
σιγουρα το σφιχτο βαμβακι δεν κανει σκασιματα? εμενα παντως στον lemo τοσα χρονια εκανε σκασιματα αν μεσα στην αντισταση ηταν πολυ σφιχτο στον v5 τωρα δεν το εχω κανει σφιχτο κ δεν ξερω αλλα θα δοκιμασω να το περασω σφιχτο μηπως κ κατα τυχη σταματησει το υγρο στο στομα γιατι απο ποσοτητα βαμβακιου εχω κανει 1001 παραλλαγες με λιγο με πολυ με κοντο με μακρυ ακομα κ το koh gen do το εβαλα οπως ειναι χωρις να βγαλω τα πανω κ τα κατω φυλλα αλλα το ιδιο αποτελεσμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη