Μόνο φωτογραφίες των συσκευασιών βρήκα. Το site πρακτικά δεν λέει τίποτα!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Δημοσιεύθηκε 21 Οκτώβριος 2017 - 20:14

Δημοσιεύθηκε 26 Οκτώβριος 2017 - 23:44

Δοκιμαστηκαν 2 βαμβακια, το cobra και το fusion. Δουλευονται ευκολα, καμια δυσάρεστη γευση, τροφοδοτουν πολυ καλα.
Το cobra στην συσκευασια του ειναι σχετικα λιγο, το fusion ειναι παρα πολυ. Το τελευταιο ειναι οτι πιο αφρατο εχω δουλεψει, λιγο ακομα και θα ηταν αχρηστο.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 12:53

Διαθεσιμο μονο απο ενα καταστημα στην Ελλαδα και σε τιμη σχεδον νορμαλ για την ποιοτητα κ ποσοτητα του.
Στάλθηκε από το SAMSUNG-SM-N915A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επεξεργάσθηκε απο mfk, 25 Νοέμβριος 2017 - 12:56.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 13:07

Κάποιο link Μάριε? @
Γιατί ο γκούγκλης μου βγάζει κάτι χωρία και κάτι ταβέρνες...
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 13:11

Στάλθηκε από το SAMSUNG-SM-N915A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 13:17

Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 13:56

Nα προσθεσω και το cotton candy που δοκιμασα χθες για πρωτη φορα και το βρηκα πολυ καλο.
Καθαρη γευση,δεν φουσκωνει,θελει λιγο τον τροπο του στο σεταρισμα προκειμενου να μην χαλασει
και δινει πολυ καθαρη γευση.
Επισυναπτόμενο(α) Αρχείο(α)
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 16:59

Εντυπώσεις;
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 17:59

Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 19:30

@
μεχρι στιγμης στον μονο ατμο που εχω προλαβει να το βαλω ειναι ο κλωνο Sky με 0.3mm kanthal,σε 2mm πυρηνα,6στροφες στα 11.5watt που ειμαι,
μου εδωσε πολυ καθαρη γευση αντιστοιχα με CBv2 που συνηθιζω να χρησιμοποιω.
Και πιστεψε για τα πιο φλωρικα watt οταν ρωτανε παντα σηκωνω χερι απο τους πρωτους
Βεβαια θα ριξω και επομενες δοκιμες σε αλλους ατμο και με πιο λεπτα συρματα φυσικα να δω πως αποδιδει και θα ενημερωσω αν παρατηρησω το φαινομενο που αναφερεις.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 20:53

Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 21:12

Μιας και έχω Cotton Candy, δίνει πολύ ωραία γεύση αλλά νομίζω ότι δεν έχει διάρκεια, ακριβώς όπως τα λέει και ο @
Τροφοδοσία άψογη και γεύση από την πρώτη τζούρα, χωρίς ίχνος βαμβακίλας.
Εγώ όμως έχω λατρέψει το MUJI.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 21:37

I LOVE MUJI
I LOVE JAPAN
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 21:45

I LOVE RANIA
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 23:12

Παντως παιδες οσα βαμβακια εχω ατμισει αυτη την βαμβακιλα στην αρχη την εχω φαει απο ολα και την διαφορα την καταλαβα σε μεγαλο βαθμο μολις αρχιζα να ατμιζω με το πλεγμα,
αλλα αυτη ειναι αλλη ιστορια.
Συμφωνω με τους προλαλισαντες για το cotton candy.To paronin εμεινε να δοκιμαστει αν και δεν το βλεπω συντομα
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 23:38

Να υποθέσω ότι την βαμβακίλα την καταλαβαίνεις με σκέτη βάση; Αν την καταλαβαίνεις και με άρωμα (ειδικά σύνθετο) τότε ή έπρεπε να γίνεις σεφ με τέτοια μύτη ή το βαμβάκι σου είναι από φυτεία που βόσκουν άπλυτοι τράγοι
Δυστυχώς η μύτη μου δεν έχει τέτοια ευαισθησία και ναι μεν δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη τυχόν βαμβακίλας, αλλά χάνω τις λεπτές γευστικές διαφορές
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 23:41

Έχεις δίκιο Θοδωρή ότι όλα τα βαμβάκια βγάζουν μια βαμβακίλα στην αρχή.
Το θέμα είναι να μην είναι έντονη και να μην έχει διάρκεια.
Όπως έχω γράψει και παλιότερα το συνδυασμό χαμηλής βαμβακίλας με ελάχιστη διάρκεια έχω βρει μόνο στο Organic.
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 12:37

Εγώ συμφωνώ με τον γιατρό @
ότι την λέξη "βαμβακίλα" δεν μπορώ να την προσδιορίσω γευστικά.
Δε νιώθω καμμία διαφορά στη γεύση που παίρνω από κάποιο υγρό στην αρχή με καινούργιο βαμβάκι.
Ίσως οι γευστικοί μου κάλυκες να έχουν συνηθίσει, αλλά και σε σκέτη βάση δεν γεύομαι "βαμβακίλα" και αυτό για μένα είναι καλό.
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 13:13

Για την ''βαμβακιλα''προσωπικα επειδη ατμιζω αρκετη βαση και εχω ατμισει με βαση ολους μου τους ατμο,αν μπορω να το προσδιορισω γευστικα ειναι μια πιρη αισθηση στη γευση και μια ελαφρια στυφαδα στο στομα.
Σε πιο πολυδιαστατα υγρα υπαρχει ενα muted στα αρωματα παντα στην αρχη
και αυτο το καταλαβαινουμε πολυ καλυτερα οταν εχει στρωσει το σεταπ που εκει αποδιδεται το υγρο ξεκαθαρο.
Πιστευω οτι το βαμβακι παιζει πολυ μεγαλο ρολο γιατι εχει τον δικο του χαρακτηρα ισως.
Ειδα να αναφερουν κατασκευαστες οτι το βαμβακι τους αποδιδει πολυ καλα στα γλυκα υγρα και σε υψηλα βατ,αλλοι οτι το δικο τους δεν καιγεται και αλλα τετοια περιεργα φαινομενα.
Σε σχεση με το πλεγμα που δεν παιζει ρολο στην διαμορφοση του υγρου που ατμιζουμε παρα να τροφοδοτειται με αυτο.
Θελω να δωσω και ενα παραδειγμα αλλα νομιζω θα ζαλασει το νημα,αν ανοιξει καποιο θεμα και συζητησουμε τις αποψεις μας περι αυτου του φαινομενου θα το αναφερω.
Δημοσιεύθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 22:08

Το agorabit το εχει δοκιμασει κανεις?
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη