Ναι το εχω δοκιμασει, δεν θα εχεις προβλημα, σιγουρα δεν ειναι στην κορυφη.
Αυτο που εστησα σημερα ειναι υπεροχο, ειναι το paronin riistovilla
Ναι το εχω δοκιμασει, δεν θα εχεις προβλημα, σιγουρα δεν ειναι στην κορυφη.
Αυτο που εστησα σημερα ειναι υπεροχο, ειναι το paronin riistovilla
Αgorabit το λένε; Δεν μου βγάζει τπτ ο γούγλης!
Angorabbit
βασικα προμηθευομαι βαμβακι απο ενα καταστημα με βιολογικα στην περιοχη μου και το φερνει χυμα ο τυπος δεν γνωριζω την τιμη του και τονομα του(δεν μου λεει γιατι μαλλον και αλλοι ψωνιζουν αοπ εκει...αλλα θα μαθω) τελεια γευση απο την πρωτη τζουρα και καλη αποροφητικοτητα...
απο εκει και υστερα θεωρω πως χαλια βαμβακια που εχω δοκιμασει κατα καιρους ειναι
kendo vape cotton(χαλια αποροφητικοτητα-ισως να εχει καλυτερη αποδοση σε ντριπερ) και το
nacamichi(ενω εχει καλη τροφοδοσια δεν μου εδωσε ποτε μα ποτε την γευση του υγρου μου οπως πρεπει..κουλο)
και φυσικα το vcc..(τι πλαστικουρα ειναι αυτη ρε αδερφακι μου)
το μονο τιμιο που εχω δοκιμασει ισως ειναι το cotton bacon σε αυτα
Δοκιμασε αν μπορεσεις και το cotton candy,
ειχε αναφερθει οτι δεν αποδιδει καλα σε χαμηλα βατ.
Τελικα το εβαλα στο Φαινο με 0.22 και 1.5mm πυρηνα και tribeca μετα απο τις πρωτες ''θολες'' τζουρες,
το απεδωσε αψογα το υγρο στα 9.5 μολις βατ.
Δεν φουσκωνει,οι ινες του ειναι σταθερες δεν χαλαει το βαμβακι(παντα βγαζω ποσοτητα με το χερι οχι με ψαλιδι και επειτα το πλαθω).
Δεν εχει τρομερη αντοχη,αυτο εμενα ποτε δεν με απασχολησε μιας και καθε 2-3 τανκ δηλαδη καθε maximum 6ml αλλαζω σεταπ.
Περιμενω να βρω ευκαιρια να τσεκαρω και το paronin,που εχουν ακουστει επισης πολυ καλα σχολια.
"ειδικα για ατμισμα"....καπως μου κανει η εκφραση...ποιος κρινει οτι ειναι ειδικα?και ποια κριτηρια και ποιες αναλυσεις πρεπει να εχουν?και τι διαφορα εχει ενα βιολογικο βαμβακι απο τα pads που κυκλοφορουν....?ισως να υπαρχει διαφορα στην αποροφητικοτητα οπως και στην γευση....επισης καθε βαμβακι συμπεριφερεται διαφορετικα σεναν ντριπερ και διαφορετικα σεναν τανκατο ατμο....εγω συγουρα δεν θελω να βλεπω πλαστικουρα μεσα στις ινες και να εχει καλη αποροφητικοτητα ....
τωρα υπαρχουν παρα πολλα βαμβακια στην αγορα βιολογικοτατα και με πιστοποιησεις που δεν διαφερουν και πολυ....δεςν υποστηριζω ουτε βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ειναι ποιο τα καταλληλα και ποιο καλα απο θεμα υγειας κτλπομως ποιος πιστοποιει τα ειδικα για ατμισμα?
Native Wicks Platinum. Το καλύτερο βαμβάκι που έχω δοκιμάσει (χωρίς να έχω δοκιμάσει πολλά πέραν των κλασσικών). Οικονομικό, ανθεκτικότατο,πολύ καλή απορροφητικότητα και άμεση σωστή απόδοση της γεύσης.
Cotton Bacon version 2.0 για μένα, πολύ τίμιο βαμβάκι και οικονομικό :notworthy:
Και για τσιγαρίσιο και για ντουμανάτο δε με πρόδωσε ποτέ και μου βγάζει γύρω στα 50 ml.
Αλλο βαμβακι το οποιο δοκιμαστηκε και γενικα δεν παρουσιαζει κανένα θεμα ειναι το chubby. Δουλευεται ευκολα, απορροφα καλα και δεν βγαζει δυσαρεστη γευση.
@
Mπράβο Γιώργο.
Ακόμη ένας στο club του Muji !!!
Το vcc εχει καταληξει στο συρταρι για τη στιγμη που θα εχω ξεμεινει απο βαμβακι (που ως γνωστον ολοι μας εχουμε πολλα παραπανω απο οτι χρειαζομαστε σε συρματα βαμβακια κτλπ). Μιας και διαβασα ολα τα ποστ, μπορει να το δοκιμασω ξανα στην επομενη αλλαγη, ετσι για να δω αν τωρα που και καλα ειμαι λιγο πιο εμπειρος αλλαξει κατι.
Cb2 και τα pad της UD σε μαυρο και μπλε χρωμα. Αυτα χρησιμοποιω.
Muji λέμε!!
Νάτος κι ο Θοδωρής, πλάκα πλάκα θα το κάνουμε το club.
δοκιμασε κανεις το καινουργιο cotton bacon prime?
Ποια η διαφορα του με το αλλο;
Δε νομίζω να έχει καμία διαφορά.
Όταν μία εταιρεία δει τις πωλήσεις ενός προϊόντος να πέφτουν κάνει κάποιες "διορθωτικές" κινήσεις όπως αλλαγή συσκευασίας, ονόματος, μείωση τιμής κλπ και αυτό είναι μέσα στο marketing.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη