@
Κυριάκο όταν με το καλό το δοκιμάσεις πες μας αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το CBV2 ή είναι marketing.Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Δημοσιεύθηκε 14 Μάρτιος 2018 - 11:44

Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 09:08

Καλημερα.Πρωτη δοκιμη χθες και δύσκολη σε v5 οπου οπως προανέφερα αδυνατώ να παρω την γεύση που θελω.
Τωρα τι να πω, placebo? αλλα ειδα μεγαλη διαφορά .Με το ιδιο στήσιμο που κανω παντα,επιτέλους αντιλήφθηκα γευση.Και ακομα δεν εχει ''τρεξει'' το βαμβακι που λεμε,ακομα στο πρώτο τανκακι ειμαι.Δεν νομιζω να ειναι ιδεα μου,αλλα η διαφορά ειναι αισθητή προς το καλύτερο.
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 17:32

Ελαφρως τραχυ στην αφη αλλα τροφοδοτειται αδιακοπα.
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 18:15

η περιέργεια....βαμβάκωσε την σειρήνα...
siren 2 και βαμβακωμα με το καινουργο
ni80 super fine clapton
υγρό:
70vg-30pg
το πήρα κι εγώ για δοκιμή,( αλλά και να αλλάξω λίγο από το βιολογικό που ατμίζω εδώ και καιρό).
πολύ τραχύ στην υφή όπως είπε και ο Παναγιώτης( σα να το έχουν αποξηράνει), σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις οτι πιάνεις βαμβάκι!!!,μου έκανε εντύπωση όμως η απορροφητικότητα του,η οποία είναι εμφανέστατη από την πρώτη επαφή, καθώς απλώνοντας υγρό για ποτίσουν τα βαμβάκια κι ενώ το υγρό είναι 70-30 βλέπεις οτι το υγρό δεν κυλάει ούτε λίγο πάνω του ,αντιθέτως το πίνει σε χρόνο 0!!!
πάμε στην γεύση τώρα....δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αλλά σίγουρα είναι διαφορετικό,δοκιμάστηκε σε ήδη στημένη αντίσταση και με υγρό το οποίο το άτμιζα 1 λεπτό πριν το νέο βαμβάκωμα....είδα την εξής διαφορά:
στο βιολογικό η γεύση ήταν πολύ έντονη και όξινη, (ειδικά το κεράσι) σε σημείο που μπουχτίζεις.
Στην χρήση με το prime όμως η σειρήνα απέδωσε ένα πιο στρογγυλεμένο υγρό και πιο ισορροπημένο, το ντουμάνι είναι ένα κλικ πιο παχύ και οι πρώτες 2-3 τζούρες βγάζουν βαμβακίλα ( πάλι καλά που εμφανίστηκαν και αυτές και νιώθουμε οτι έχουμε να κάνουμε με βαμβάκι.....)
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 19:28

Σκοπιμα το εβαλα στον engine που θεωρειται λιγοτερο γευσατος απο αλλους, κι ομως δινει πολυ καλη γευση.
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 19:35

@
@
Να γράφετε βρε παιδιά και ποιο βαμβάκι δοκιμάζετε, γιατί χάσαμε την μπάλα.
Ψάχνουμε πιο μπροστά να δούμε ποιος αγόρασε τί, για να καταλάβουμε σε ποιο βαμβάκι κάνει δοκιμές.
EDIT: Εύρηκα...... Ο Κυριάκος δοκιμάζει το Prime. O Nικόλας ποιό; ΟΕΟ; Το Boss device;
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 21:01

@makis66 ένα δίκιο το έχεις, την ονομασία την λέω μέσα στο κείμενο αλλά ψάξε γύρευε....διορθώνω πάραυτα! ( για την ιστορια στο prime αναφερομουν!)
Δημοσιεύθηκε 15 Μάρτιος 2018 - 21:14

Εντάξει Νικόλα, τώρα συμπληρώθηκε το παζλ.
Δημοσιεύθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 13:58

@
Ναι για το prime αναφερόμουν .Νεα δοκιμη σημερα με το συγκεκριμένο σε v3 ομως που τον ξερω πολυ καλα,και μεχρι που μου επεσε κατω και εσπασε το τζαμακι,
Αν εχω κατι να προσαψω-και αν δεν ειναι ιδεα μου- ειναι οτι θελει πιο συχνή αλλαγη.Δλδ εχω την αισθηση παροτι δεν παιρνω καμμενο οτι χανει σχετικα γρηγορα την αντοχη του.
Ίδωμεν ...και ενημερωνεν!
Δημοσιεύθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 15:14

2η μέρα και βαμβάκωμα πάλι με cotton bacon prime...να προσθέσω μόνο ένα ακόμα χαρακτηριστικό του βαμβακιού του, καθώς το αφρατεύεις στην άκρη είναι εντυπωσιακό το πόσες λίγες ίνες βγαίνουν από το σύνολο του βαμβακιού ( μου αρέσει αυτό καθώς δεν ελαττώνεται ο όγκος)...και παρόλο που συμβαίνει αυτό βλέπεις ότι οι ίνες έχουν ξεχωρίσει κανονικότατα....από ντουμάνι πάντως τα σπάει.....μιλάμε για σύννεφα τρελά πυκνά και μάλιστα με τον ταπεινό doggy
Δημοσιεύθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 21:20

Παρεμπιπτόντως ωραίο - άψογο στήσιμο Νικόλα για σεμινάριο.
Δημοσιεύθηκε 16 Μάρτιος 2018 - 21:26

Εδω και λιγες ημερες βαμβακωνω με cb prime. Πιστευω οτι ειναι οντως καλυτερο.
Ο doggy δεν ειναι καθολου ταπεινος αδερφε...κατα τη γνωμη μου ειναι ο καλυτερος ατμο που εχω κρατησει ποτε στα χερια μου. Ευκολια στησιματος, αποδοση, καταναλωση, δεν σταζει και πανω απο ολα μου αρεσει αυτο που γραφει πανω στη καμπανιτσα του.
Εχω δοκιμασει αρη σειρηνα kayfun prime (εχω δοκιμασει-στησει και τον γνησιο ενος φιλου) και πιστευω οτι ειναι πολυ πιο ευκολος και αξιοπιστος. Πλεον εκτος σπιτιου, εχω 2 σκυλακια και τελος. Τιποτα αλλο που θα με παιδευει ή θα κανει τα δικα του. Σε λιγες ημερες θα ερθει στα χερια μου και ο taifun gt3 να δουμε τι κανει και αυτος αν και δεν το νομιζω.
Οποτε...doggy is the best.
Εκτος θεματος ολα αυτα...απλα μολις διαβασα το ταπεινος..εκατσα και εγραψα.
Καλα ατμισματα και καλη συνεχεια σε ολους μας.
Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 18:12

Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 18:33

Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 19:28

@
Ωραία και αναλυτική παρουσίαση για τα μέσα απορρόφησης υγρού στους επισκευάσιμους ατμοπιητές.![]()
![]()
Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει πολλά βαμβάκια όπως :
Koh gen do
Muji
Cotton bacon bits V2
VCC (Vapers Choice Cotton)
Kendo Gold
και κατέληξα στο Organic
![]()
που αγοράστηκε από
.Θέλει εξοικείωση στην ποσότητα έτσι ώστε να τροφοδοτείται σωστά γιατί δεν έχει τις αντοχές των επεξεργασμένων, αλλά δεν έχει "βαμβακίλα" και δεν το λυπάσαι.
Δεν έχω καταναλώσει ούτε το 1/5 της σακούλας και δίνω και στην οικογένεια βαμβάκι αν ξεμείνουν :P
Η απορροφητικότητα του επίσης είναι κορυφαία.
Το χρησιμοποιώ τους τελευταίους 6 μήνες περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
+1000
Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 19:40

@
Το Simple Gentle είναι για μένα κορυφή
Γιά σένα ίσως να είναι χάλια
Το σίγουρο είναι ότι αξίζει δοκιμή ειδικά αν είσαι Θεσσαλονίκη
3,20 EU βαμβάκι μέχρι να φτάσεις 200 ετών
Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 19:57

Δεν σας πειράζει που δεν θα πάρω Τούρκικα προϊόντα, έτσι; Ινδία, Κίνα, Τουρκία, Τανζανία και ΗΠΑ καταλαμβάνουν το 90% της παγκόσμιας παραγωγής. Προσωπικά παίρνω Αμερικάνικο (Cotton Bacon & VCC) ή αν θέλετε αντίστοιχο χύμα από Amazon γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ πιό ασφαλής χώρα όσον αφορά τον έλεγχο των προϊόντων σε σχέση με τους Αφρικανο - Ασιατικούς παραγωγούς.
Δημοσιεύθηκε 21 Μάρτιος 2018 - 23:56

Cotton bacon βγαινει λιγο ακριβα απο τι βλεπω @ ...εκτος αν υπαρχει ποιο φτηνη λυση
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2018 - 00:54

@
Αν διαβάσεις το post #95 που παράθεσε ο Κώστας @ θα δεις ότι δοκίμασα 5-6 βαμβάκια πριν καταλήξω στο sipmle.Τα βαμβάκια που αναφέρονται στο συγκεκριμένο post τα έχω ακόμη στην κατοχή μου και τα χρησιμοποιώ περιστασιακά.
Δεν είναι κακά βαμβάκια, ίσα ίσα είναι πολύ καλά ,αλλά προτιμώ το συγκεκριμένο.
Δημοσιεύθηκε 22 Μάρτιος 2018 - 01:51

0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη