Παιδια Organic Cotton Pleat.
Λιγο προσοχη να το ετοιμασεις αλλα ολα τα λεφτα!!!!
Παιδια Organic Cotton Pleat.
Λιγο προσοχη να το ετοιμασεις αλλα ολα τα λεφτα!!!!
Μισό prime μισό v2 πλεγμένα;
Το βλέπετε;
Μη το πάρετε ποτέ. Εγώ ήταν το πρώτο που πήρα, και απο οτι φαίνεται έχασα 2 μήνες ευχάριστου ατμίσματος. Σήμερα τέλειωσε, και έβαλα πάνω για πρώτη φορά κοτομπέ'ι'κον ν2.
Διαφορές: η γεύση ανέβηκε ενα 30% απο τις πρώτες κιόλας τζούρες
Ασε που με το πρώτο τρόμαζα να το κόψω.Όλο μάσαγε το ψαλίδι. Καινούριο ψαλίδι έλεγα και να μην κόβει;
Ρε τι έπαθα τόσο καιρό...
Σήμερα θα μου το φέρουν και θα έχω δική μου άποψη
Στα σχόλια λέει είναι το οργανικό, για ατμοποιητές, απο χρήστες.
Έχει κανείς ποτέ πάρει απο amazon, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο. Απο ποιότητα ενδιαφέρομαι.
@
Κώστα είναι το βαμβάκι που χρησιμοποιώ εδώ και τρία χρόνια.
Με κέρδισε η απορροφητικότητά του, η σταθερότητα που έχει, η ουδέτερη γεύση και η ευκολία με την οποία το διαχειρίζεσαι.
Δοκίμασα πάρα πολλά βαμβάκια πριν και κατά καιρούς αλλά το Muji είναι σταθερή αξία.
Για μένα είναι ένα από τα καλύτερα βαμβάκια που κυκλοφορούν εδώ και πολλά χρόνια.
Το προμηθεύομαι από το EBAY και έρχεται
Είναι μεγάλη η ποσότητα (180 παντς), θα έχεις να στήνεις για χρόνια και θα δώσεις σε φιλαράκια σου να το δοκιμάσουν.
Για το συγκεκριμένο έχω ξαναγράψει πριν μερικές σελίδες
Δεν το προτείνω γιατί δεν έχω στοιχεία αλλά χθες ένας συνάδελφος ξέμεινε από βαμβάκι κι επειδή τον είδα να ζαχαρώνει κάτι τσιγάρα δοκίμασα να του φτιάξω από βαμβάκι που είχαμε στο Νοσοκομείο. Έχει πολύ κοντές ίνες αλλά είναι σχετικά παράλληλες. Με πολύ προσοχή το τραβάς λίγο λίγο στο πλάτος μέχρι να γίνει πολύ λεπτό (ημιδιαφανές). Έκοψα ένα κομμάτι που υπολόγισα και το τύλιξα χωρίς πίεση με κύλιση προς μία κατεύθυνση πάνω στο παντελόνι μου. Περάστηκε στην αντίσταση του Doggy με ελαφρά περιστροφή και μπρος πίσω και κόπηκε στην βάση του ντεκ. Το πόσο υγρό απορρόφησε και με τί ταχύτητα ήταν απίστευτο! Μυρωδιά δεν μου έδωσε καμία και μετά την 3η - 4η τζούρα σταθεροποιήθηκε και η γεύση του. Φάνηκε να απορροφάει καλά και με συνεχόμενες τζούρες χωρίς σημεία υποτροφοδοσίας. Δεν ξέρω πόσο θα του κρατήσει αλλά στην ανάγκη...
@
Δημήτρη το σημαντικό είναι ότι ακόμη και με αυτή την πατέντα απέφυγε το τσιγάρο.Τώρα τι είδους βαμβάκι είναι αυτό και αν και κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άτμισμα σε μόνιμη βάση, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Γιαυτό και είπα Δημήτρη ότι σε καμία περίπτωση δεν το συνιστώ. Πάντως η αγορά γίνεται με τιμή τόνου, όχι σαχλαμάρες με 5-10gr
@
Γιατρέ αν κατάλαβα καλά μιλάς για το βαμβάκι του νοσοκομείου, όχι για το MUJI, επειδή δεν το διευκρινίζεις και η δημοσίευσή σου είναι κάτω από την δική μου.
@
...δοκίμασα να του φτιάξω από βαμβάκι που είχαμε στο Νοσοκομείο...
Έχει γούστο να πιστεύεις ότι κάνουμε ενέσεις με βαμβάκι Muji Σε λίγο θα μας πεις να χρησιμοποιούμε και Paronin
@
Γιατρέ αν θέλετε να αναβαθμίσετε το επίπεδο των υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας, καλό θα ήταν να προμηθευτείτε γιαπωνέζικο βαμβάκι αντί γι αυτό το "χύμα" που έχουν τα νοσοκομεία.
Ναι και θα έχουμε κρούσματα κλοπής από ατμομανείς
Προχθες , επειδη θελω γρηγορο και ευκολοτερο βαμβακωμα στις επερχομενες διακοπες μου , πηγα και αγορασα απο replacesmoke το παρακατω οργανικο βαμβακι :
Μιλωντας παντα προσωπικα 'ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ' .
Μετα απο 2 τανκ λεμονοταρτας paragon κατακορυφη πτωση αποδοσης γευσης !!!
Μου το παρουσιασε ο πωλητης ως muji ιαπωνεζικο (μπορει και να ειναι).
Βγαζω λοιπον το προαναφερθεν βαμβακι , αφηνω την ιδια αντισταση (που δεν ηταν και στα καλυτερα της πιθανον λογω γλυκαντικων του υγρου) και βαμβακωνω με το παρακατω βαμβακι που χρησιμοποιω ακαταπαυστα περιπου 8 μηνες :
Αντε γεια !!!! Καμια σχεση !!!! Μπορει να θελει μια επεξεργασια να το φτιαξεις ωστε να βαμβακωσεις ( Makis66 να εισαι καλα που μου εδειξες που το κανω) αλλα σε ανταμοιβει !!!!
Σημερα συνεχιζω με το 5 τανκ του ιδιου υγρου με το organic cotton pleat και τωρα αρχιζει να πεφτει γευση και μπορω να πω και αποδοση.
Διπλασια αντοχη λοιπον σε λογικα βεβαια watt και γευση οντως καλυτερη.
Αυτο που μου εχει μεινει απο τα pads θα το χρησιμοποιησω για την σκετη βαση που ατμιζω ωστε να μην παει χαμενο αν και το κοστος μηδαμινο (0,50ευρω τα 10 κομματια) .
Αληθεια τι μαρκας να ειναι το συγκεκριμενο βαμβακι που πηρα ?
Ηταν συσκευασμενο σε διαφανο μεγαλουτσικο σακκουλακι (σαν αυτα που πουλανε τα ορινκς) που κλεινει αεροστεγος απο πανω αλλα χωρις καποια ετικετα παραγωγου - εταιρειας
Αληθεια τι μαρκας να ειναι το συγκεκριμενο βαμβακι που πηρα ?
Ηταν συσκευασμενο σε διαφανο μεγαλουτσικο σακκουλακι (σαν αυτα που πουλανε τα ορινκς) που κλεινει αεροστεγος απο πανω αλλα χωρις καποια ετικετα παραγωγου - εταιρειας
Ή ειναι Koh Gen Do ή πιθανότατα το ίδιο (muji), άντε να είναι το muji κινέζικης παραγωγής,(μην νομίζεις οτι θα καταλάβεις διαφορά εκτός αν η εργασία σου είναι γευσιγνώστης).και εμένα δεν μου άρεσε το muji, οπότε έμεινα στο οργανικό και στο κοτον μπεικον to v2 καθώς το prime ενώ έχει τρομερή αποροφητικοτητα δεν έχει την απόδοση του v2 ειδικά σε τανκ...
Νικολα το κοτομπεικον v2 δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια αλλα ολο και περισσοτερους ακουω να λενε καλα σχολια.
Αποδοση εννοεις γευση ή αντοχη στα watt και στον χρονο χρησης?
Μην αγοράζεις αμφιβόλου προέλευσης πράγματα, όπως τα pads παραπάνω. Μπορείς να πάρεις απο Ελλάδα π.χ. Ko Hen Do τα οποία είναι καλής ποιότητας pads,
'Η ακόμα και Muji
Αυτή τη στιγμή έχω CBv2, απο τη δεύτερη μέρα βλέπω μείωση στη γεύση.
Περιμένω το πακέτο απο Ιαπωνία, Muji x180 pads.
Επεξεργάσθηκε απο kostasapo, 08 Αύγουστος 2018 - 13:03.
@
Εχεις δικιο απλα βρεθηκε στο δρομο μου και ειπα να παρω για ευκολια μιας και αυριο βραδυ αναχωρω με οικογενεια για διακοπες και δεν εχω κοντα μου καποιο απο τα καταστηματα που διαθετουν τα παραπανω.
Την παραγγελια για muji την εκανες απο το link που παραθεσε ο makis66 ?
Εχεις δοκιμασει το muji ?
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη