Οι μετρησεις μου ειναι ακριβης ΚΥΡΙΕ redortho τι μας περασατε μοδιστρες να κοβουμε και να ραβουμε......
Επεξεργάσθηκε απο Georgechania, 25 Ιανουάριος 2018 - 09:22.
Οι μετρησεις μου ειναι ακριβης ΚΥΡΙΕ redortho τι μας περασατε μοδιστρες να κοβουμε και να ραβουμε......
Επεξεργάσθηκε απο Georgechania, 25 Ιανουάριος 2018 - 09:22.
Σημερινο πρωινο στησιμο που εως τωρα αποψε παει μια χαρα μετα απο 2 σχεδον 3 γεμισματα: 3αρης πυρηνας, 27ga συρμα της ud, 13 σπειρες, 2,17 ωμ, 10 βατ, 4,66 βολτ, 2,1 αμπερ. Βαμβακι με pad της ud στη μαυρη συσκευασια. Υγρο 70vg 30 pg, βαση της e-liquid france, αρωμα bite me της after8 με αραιωση 10%, νικοτινη 1%.
Ισως να θεωρηθουν λιγα τα βατ που το δουλευω, δεν δινει ομως καμμενο. Απο το πρωι πιπιλα, μια χαρα η γευση.
Καλα ατμισματα σε ολους μας και καλη συνεχεια.
για έμενα είναι λάθος το στήσιμο και κυρίως η χρήση που κάνεις, αλλά άμα εσένα σου αρέσει εγώ πάω πάσο.
Το δικό μου;
Core: 3mm - Wire: Resistherm NiFe30 0,28mm - Wraps: 6 - Resistance: 0,38Ohms - Cotton: Cotton Bacon
TC Mode: TCR 320, Temp 240oC (14W Power Mode)
Liquid: Halo Tribeca
Ωραίο το Αγγλικό;
Σημερινο πρωινο στησιμο που εως τωρα αποψε παει μια χαρα μετα απο 2 σχεδον 3 γεμισματα: 3αρης πυρηνας, 27ga συρμα της ud, 13 σπειρες, 2,17 ωμ, 10 βατ, 4,66 βολτ, 2,1 αμπερ. Βαμβακι με pad της ud στη μαυρη συσκευασια. Υγρο 70vg 30 pg, βαση της e-liquid france, αρωμα bite me της after8 με αραιωση 10%, νικοτινη 1%.
Ισως να θεωρηθουν λιγα τα βατ που το δουλευω, δεν δινει ομως καμμενο. Απο το πρωι πιπιλα, μια χαρα η γευση.
Καλα ατμισματα σε ολους μας και καλη συνεχεια.
Με 10 Watt και 13 σπείρες δεν είναι δυνατόν να πάρεις καμένο ακόμη και αν δεν έχεις καλή τροφοδοσία, γιατί απλά δεν ζεσταίνεται το σύρμα για να βγάλει τον ατμό που θα έπρεπε να βγάλει.
Βασικά είμαστε
Εγω παλι θελω να δω που χωρεσε 13 σπειρες κ πως την επιασε στα ποστ...
Εγώ θέλω να δω ένα βιντεάκι με αυτό το στήσιμο και στα 10 Watt αν πυρώνει τόσο σύρμα.
Εχθές έκανα ένα παρόμοιο στήσιμο και δεν μπορούσα να ατμίσω στα 10 Watt.
Περισσότερο γευόμουν το υγρό παρά τον ατμό.
Σημερινο στησιμο, 3αρης πυρηνας, 26ga συρμα kanthal a1, 9 σπειρες spaced, καλυπτουν σε μηκος ολο το ντεκ, 1,42ωμ βγηκε, τοποθετηση ουτε προς τα πανω ουτε προς τα κατω, επιπεδη πανω απο τις τρυπες, βαμβακι ud pad μαυρο πακετο (ξερει κανεις αν υπαρχει διαφορα με το μπλε αφρατο και καλοχτενισμενο φτανει στο μισο της αποστασης αναμεσα στο πατο του ντεκ με τη καμπανα, χωμενο καλα μεσα στα λουκια οχι σφηνωμενο και σηκωμενο λιγακι για να δημιουργει Π χωρις καμπυλες. Υγρο 70/30 της egoist white castle. Δουλεμα στα 4,13 βολτ 12 βατ 2,9 αμπερ. Μια χαρα παιζει εως τωρα που σας γραφω.
Το μαύρο είναι Koh gen do και το μπλε Muji
Το μαύρο είναι Koh gen do και το μπλε Muji
Εχουμε λιωσει στο γελιο αδερφε μαζι με εναν φιλο που εδω και λιγες ημερες εχουμε ξεκινησει τους επισκευασιμους και τα σχετικα συρματα-βαμβακια κτλπ...ειχαμε το μπλε...και ψαχναμε το muji που ειχαμε ακουσει οτι ειναι καλο...ψαχνομασταν επισης ποιο ειναι καλυτερο το μαυρο ή το μπλε ud που εχουμε...; χαχαχαχαχα
Ευχαριστουμε για τη πληροφορια και για το γελιο που αυθορμητα μας επιασε...ρε τι γινεται...χαχαχαχα
Καπου σε καποιο φορουμ, ειχε πει ενα παληκαρι για ενα μαγαζι με υδραυλικα ειδη που εχει αναλογα λαστιχακια σαν τα δικα μας. Θα ψαξω να βρω το ονομα του μαγαζιου και θα ενημερωσω αν το βρω.
Για παρε τηλεφωνο πρωινες ωρες εδω
και ενημερωσε μας και εμας. Μου φαινεται απιθανο αν πας απο εκει και το δουν απο κοντα (καλυτερα πιστευω απο οτι μεσω τηλεφωνου) να μην σου δωσουν λυση.Σε ευχαριστώ πολύ, θα πάρω τηλέφωνο αφού μετρήσω την διάσταση τους. Δυστυχώς είμαι από Αθήνα και από ότι βλέπω είναι Θεσσαλονίκη, οπότε δεν μπορώ να περάσω!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για Αθηνα ΟΟΟΟΟΟοοτττι θες απο ορινγκ και τετοια εδω
Σερρών 90, Αθήνα, 104412105151111
Φυσικα σου συστηνω να πας απο εκει..
Επεξεργάσθηκε απο vogias, 29 Ιανουάριος 2018 - 01:26.
Τα διαφανή είχαν κολλήσει μεταξύ τους στο εργοστάσιο και περίσσεψαν μόνο τα χρωματιστά
@
Eγώ έβαλα στην θέση του πάνω διάφανου ορινγκ το οποίο μου ήρθε κολλημένο και κατά την πρώτη αποσυναρμολόγηση καταστράφηκε ένα μαύρο ίδιας διάστασης και είναι μια χαρά.
298,45K 14 Αριθμός λήψεων
Όντως είναι πολύ καλύτερο. Σε ευχαριστώ, θα κάνω το ίδιο!@
Eγώ έβαλα στην θέση του πάνω διάφανου ορινγκ το οποίο μου ήρθε κολλημένο και κατά την πρώτη αποσυναρμολόγηση καταστράφηκε ένα μαύρο ίδιας διάστασης και είναι μια χαρά.
![]()
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη