Μηπως εχει πεσει στην αντιληψη κανενος κανενα bubble τζαμακι που να ταιριαζει, απο αλλον ατμο ισως,για να μεγαλωσουμε λιγο την χωρητικοτητα του 22αρη;
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Siren 2 by Digiflavor 22 & 24mm
Δημοσιεύθηκε 29 Ιούλιος 2018 - 17:04

Δημοσιεύθηκε 29 Ιούλιος 2018 - 19:38

@
Δύσκολο να βρεθεί αυτό που ζητάς Περικλή.
Δημοσιεύθηκε 29 Ιούλιος 2018 - 20:29

Δημοσιεύθηκε 29 Αύγουστος 2018 - 14:15

Εσταξα τελικα στις διακοπες στην σειρηνα μου (24mm) λεμονοταρτα της paragon.
Ατμιζα στα 0,85ohm στα 17w και γευση μπορω να πω πολυ καλη (αν και σε γλυκιες γευσηγνωσιες δεν ειμαι ο καταλληλος μιας και ειμαι του καπνικου και δεν εχω εμπειρια στο φασμα των γλυκων γευσεων) αλλα ρε παιδια πολυ μακα στην αντισταση και αλλιωση γευσης στα 6-8 ml .
Ημουν σχεδον καθε μερα στα πιτ για αλλαγη συρματος - βαμβακιου.
Ειχε κανεις το ιδιο θεμα με λεμονοταρτες ή της paragon εχει μεσα μισο κιλο γλυκαντικων ουσιων?
Δημοσιεύθηκε 29 Αύγουστος 2018 - 14:33

@
Γιάννη γενικά οι λεμονόταρτες έχουν θέμα με μάκα.Δεν έχω ατμίσει επί μακρόν της Paragon αλλά της Dinner Lady και ειδικά η
μετά τη δίμηνη ομογενοποίηση, στο δεύτερο τανκ ήθελε αλλαγή στο βαμβάκι.Φαντάζομαι ότι τα γλυκαντικά που χρησιμοποιούν δημιουργούν το πρόβλημα.
Δημοσιεύθηκε 29 Αύγουστος 2018 - 14:47

Και εγω Δημητρη στο 3ο τανκ στην σειρηνα αλλαγη στησιματος αλλιως
Δημοσιεύθηκε 29 Αύγουστος 2018 - 15:03

Παιζει βαση εμπειριας σας καποιο αλλο γλυκατζουρικο υγρο αλλα οχι τοσο βρωμιαρικο?
Δημοσιεύθηκε 23 Απρίλιος 2019 - 21:06

καλησπέρα
για όσους ενδιαφέρονται
για τον siren2 πήρα
orings σιλικόνης
τα οποία είναι παααααρα πολύ καλά και μου φαίνεται ότι άλλαξε η τζούρα. Πλέον όταν κάνεις τζούρα με κλειστα εντελώς τα airholes δεν περνάει καθόλου αέρας . τελικά ίσως για τις μικροδιαρροές να έφταιγε αυτό. Ήρθαν σε 18 ημέρες.
επίσης γυάλινο tank διότι το ένα είχε σπάσει
δεν ήρθε ακόμα
και για όσους έκοψαν τον πόλο
δεν ήρθε ακόμα
όλα τα είχα παραγγείλει την ίδια ημέρα
αυτά
Δημοσιεύθηκε 24 Απρίλιος 2019 - 08:41

@
Σωτήρη πολύ χρήσιμη η δημοσίευσή σου γι αυτούς που έχουν την Σειρήνα.
Το καλό με αυτόν τον ατμοποιητή είναι ότι βρίσκεις ανταλλακτικά σε αντίθεση με άλλους Κινέζικους.
Δημοσιεύθηκε 29 Απρίλιος 2019 - 10:23

καλησπέρα
για όσους ενδιαφέρονται
για τον siren2 πήρα
orings σιλικόνης
τα οποία είναι παααααρα πολύ καλά και μου φαίνεται ότι άλλαξε η τζούρα. Πλέον όταν κάνεις τζούρα με κλειστα εντελώς τα airholes δεν περνάει καθόλου αέρας . τελικά ίσως για τις μικροδιαρροές να έφταιγε αυτό. Ήρθαν σε 18 ημέρες.
επίσης γυάλινο tank διότι το ένα είχε σπάσει
δεν ήρθε ακόμα
ηρθε την επόμενη ημερα του post
και για όσους έκοψαν τον πόλο
δεν ήρθε ακόμα
όλα τα είχα παραγγείλει την ίδια ημέρα
αυτά
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη