Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σου!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Siren 2 by Digiflavor 22 & 24mm
Δημοσιεύθηκε 20 Νοέμβριος 2017 - 16:54

Δημοσιεύθηκε 20 Νοέμβριος 2017 - 19:28

@
Νίκο στο "παλιό" pico 75W δεν χωράει (χωράνε ατμοποιητές διαμέτρου έως 23mm).
Στο νεότερο pico 25 χωράει άνετα.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 09:26

εχει αρχισει και μου κανει νερα η σειρηνα...
κάθε μέρα έχει διαρροή, τουλάχιστον 1 την μέρα, μετά για όλη την μέρα είναι στεγνός, έχουν αλλαχθεί τα ο ρινγκ και το γυαλακι, έχουν δοκιμαστεί πυρήνες 2,5 και 3mm, το ίδιο του κάνει είτε με νέο είτε με πιο παλιό βαμβάκωμα.... θα βγάλω και το μονωτικό του πόλου να δω μπας και κάτι δεν είναι σωστό αλλά δεν νομίζω να ευθύνεται αυτό, θα ήταν συνεχόμενη η διαρροή.εντύπωση μου κάνει ότι ενώ έχει διαρροή δεν γουργουρίζει ,ατμιζει κανονικά και αθόρυβα...
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 09:59

Δε θέλω αηδίες! Μ' έχει μπριζώσει ο @
να πάρω τον ZEUS αλλά δεν χρειάζομαι άλλον μετά τον Siren. Τώρα αν αρχίσει να χάνει...Επίσης, θέλω 2 ακόμα να χάνουν, ραγίσουν, ανατιναχτούν μαζί με το mod γιατί πολύ μου γυαλίζει ο αετίσιος Τηλέμαχος και ο Prime
Ά, μου ανατινάχτηκε και το mod είπα :P Έχει ο Gprov κάτι ωραία (Pantheon)
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 10:24

@
Νικόλα όλα τα έλεγξες αλλά.......
Μήπως φταίει το στήσιμο που του κάνεις;
Μήπως ακουμπάει το βαμβάκι στην εισαγωγή αέρα κάτω από την αντίσταση;
Δεν μπορεί αν όλα είναι ΟΚ να έχεις έστω και αυτή την σταγόνα διαρροή κάθε μέρα.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 11:10

@
Νικόλα όπως λέει και ο Μάκης ή κάτι στο στήσιμο δεν πάει καλά ή κάποιο oring δεν στεγανοποιεί όπως πρέπει.Δεν έχω δει υγρασία ούτε κατά διάνοια σε πάνω από 10 γεμίσματα που του έχω κάνει.
Θεωρώ ότι είναι από τους πιο εύκολους και απροβλημάτιστους ατμοποιητές που έχουν περάσει από τα χέρια μου και από τους κορυφαίους γευστικά, ειδικά σε πολυσύνθετα αρώματα.
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 13:30

σήμερα δεν με πέτυχε στις καλές μας και τον πέταξα πέρα και κούμπωσα τον σκυλάκι,
στησίματα έχω δοκιμάσει ( πότε δεν παραδέχτηκα το στήσιμο υπεύθυνο για διαρροή καθώς πρέπει να είναι τελείως χάλια ειδικά σε νέο στήσιμο);
δοκιμασα με με κοντό βαμβάκι ( να μην φαίνεται καν) με μακρύ να ακουμπάει κάτω, (χωρίς βεντάλια και με βεντάλια) και με μεσαίο ( να φαίνεται ίσα ίσα από την καμινάδα),
έβαλα στο καπάκι μέσα από το ορινγκ φλαντζακι για καλύτερο βεντουζαρισμα ( δεν άνοιγε τόσο εύκολα όσο φαντάζομαι οτι εννοούν σε δίπλα φόρουμ , αλλά όταν το πιεζα μια απο την μια και μια από την άλλη όντας ασφαλισμένο έβλεπα μια κίνηση μισού χιλιοστού ( ναι φόραγα την ειδική μάσκα (μεγ.φακό) που έχετε δει στο skype) ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΣΦΙΞΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΛΕΙΑ...
δεν καταλαβαίνω την συχνότητα αλλα και την στεγνότητα που δείχνει μετά απο την τεράστια σταγόνα που βγάζει ( δλδ σήμερα έβγαλε το πρωί ... τον έβγαλα τον πέταξα στο γνωστό θηκακι( ντεπον) και τον κουβάλαγα στο τσαντάκι ( στο μηχανάκι ,στο αμάξι, κουβάλημα ξε κουβάλημα σχεδόν ξάπλα τόσες ώρες....τπτ στεγνός...
)
το κακό είναι οτι στην βάση δεν μπορώ να κάνω και πολλά, θα βγάλω το μονωτικό (αν βγαίνει δεν θυμάμαι) μην τυχόν και κάτι δεν κάθεται καλά..)
τα ορινγκ τα έχω αλλάξει ρε μητσο και το τζαμακι...
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 18:00

Νίκο το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι η υγροποίηση των υδρατμών μετά από άτμισμα πιπίλα .
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 19:01

Εμένα τόσο καιρό ούτε ίχνος σταγόνας.
Χτές που έφαγε καλή πιπίλα το Dinner Lady (είχα υπογλυκαιμία)
, σήμερα το πρωί είδα μια μικρή υγρασία στη βάση του. :facepalm:
Δημοσιεύθηκε 25 Νοέμβριος 2017 - 21:32

@
σε πάνω από 10 γεμίσματα που του έχω κάνει.
χοχοχοχο! από την προηγούμενη Τετάρτη 3 (μπορεί και 4) γεμίσματα καθημερινά.
Το πρώτο σετ σύρμα/βαμβάκι είχε βγάλει κομμάτια μάκας, εννοείται ότι δεν το είχα αντιληφθεί -επειδή κυρίως έβαζα βάση-
Εχθές είχα την πρώτη διαρροή. Στα καλά καθούμενα ύστερα από γέμισμα
ετοιμάζομαι να φύγω, πιάνω το mod, στην μέση το tank. Ρε που πήγε το ζουμί; ... όλο κάτω.
Υποψιάζομαι πως για το φαινόμενο φταίχτης ήταν η υπερβολή κατά την αναπλήρωση του υγρού.
Μόλις ψιλοκατάφερα να στεγνώσει η εισαγωγή, με ανάποδες και σκούπισμα
συνέχισε να ατμίζει κανονικά. Εννοείται πως δεν τον άνοιξα για να κάνω έλεγχο και απλώς όταν τελείωσε το υγρό,
συμπλήρωσα κανονικά από πάνω. Εννοείται (δις) πως από χθες δεν έχω αλλάξει στήσιμο και συνεχίζω να τον χρησιμοποιώ.
(ρε μαστρο Carnivorous, σα πολλά εννούμενα δεν έχεις; )
Επεξεργάσθηκε απο Carnivorous Vulgaris, 25 Νοέμβριος 2017 - 21:35.
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 20:23

είναι να με τροζανει τούτο το εργαλείο,εχθές τον έστησα, και μου έκανε αμέσως και έμενα διαρροή, δεν κατάλαβα τον λόγο, αλλά οκ το ξεπέρεσα ...ξαναγεμίζω και φεύγω για σ/κ. φαγητό και πιοτό=κακομεταχείριση φουλ ο ατμοποιητής όλη μέρα , ταξίδι ξάπλα σε αμάξι και τσαντάκι επίσης φουλ......δεν έχει βγάλει ακόμα ούτε ένα μικρο τοσοδουλι δάκρυ...τπτ τπτ..σε κάποια φάση σήμερα που γύριζα τον φραπεδιαζα επίτηδες στην διαδρομή για να τρέξει ....ε όχι αυτός εκεί το βιολί του, στεγνός......
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 20:29

Απ' όσο έχω ψάξει σε φόρουμ, η μόνιμη εξήγηση εκτός από φθαρμένα - κολλημένα o-rings και το λάθος στήσιμο, είναι η διαρροή από ελαττωματική φλάτζα - μονωτήρα στην βάση που είναι δυστυχώς σφραγισμένη.
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 20:32

Αν ήταν ελαττωματικός Δημήτρη θα είχε διαρροή συνέχεια ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όχι όποτε του καπνίσει όπως του Νικόλα.
Δημοσιεύθηκε 26 Νοέμβριος 2017 - 20:40

Απ' όσο έχω ψάξει σε φόρουμ, η μόνιμη εξήγηση εκτός από φθαρμένα - κολλημένα o-rings και το λάθος στήσιμο, είναι η διαρροή από ελαττωματική φλάτζα - μονωτήρα στην βάση που είναι δυστυχώς σφραγισμένη.
για ποιον μονωτηρα λες γιατρε?@
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 07:26

Edit: κοίτα στο περίπου στη μέση της σελίδας
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 27 Νοέμβριος 2017 - 09:01.
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 07:31

ενταξει ντοκτορ, θα περιμένω γιατί εχω μεγάλη περιέργεια,το μονο μονωτήρα που βλέπω ειναι το peak του θετικού το οποιο ομως βγαινει κανονικά,τι αλλο να υπαρχει πιο κατω και γιατι να επηρεαζει
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 10:44

Το λινκ που έβαλες Δημήτρη αφορά τον τον πρώτο siren και όχι την δεύτερη έκδοση (siren 2) που έχουμε εμείς.
Νομίζω έχουν κάποιες διαφορές αλλά δεν ξέρω αν επηρεάζουν το επίμαχο σημείο.
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 11:58

όντως ο v2 εινai διαφορετικός @
, δεν υπάρχει μονωτήρας εκει και ο 510 πόλος είναι απλά μια βίδα που πιάνει στον θετικό πόλο που κατεβαίνει μέχρι κάτω,( ο οποίος κάθεται πάνω σε ένα πλαστικό τύπου peak) το απόγευμα θα σηκώσω σχετικές φώτο εκτός αν τον έχει κανείς λυμένο οπότε μας βάλει μερικές, έχουμε όμως το ίδιο πρεσαριστο σημείο (δες φώτο) όπου ναι από εκεί θα μπορούσε να περνάει απειροελάχιστη ποσότητα υγρού σε περίπτωση μη καλής εφαρμογής, ( άλλωστε αν βάλετε ένα κοπίδι θα δείτε οτι δεν είναι απόλυτα ισο το κενό μεταξύ ντεκ και βάσης ντεκ..άλλα και πάλι το βλέπω δύσκολο να περνάει κάτι από εκεί προς τα airflow θα ήταν συνεχόμενη η διαρροή .(.αν μάθει τον δρόμο το υγρό δεν το σταματάει τπτ... )
αν και στο λινκ που έβαλες δημητρη, δείχνει ότι το υγρό στον παλιό περνούσε από τον θετικό πόλο (εδώ η
)προς τα κάτω μιας και δεν ήταν ένα κομμάτι όπως στον καινούργιο αλλα 2, ( η βίδα του πόλου μέχρι πάνω στο ντεκ και το ντεκ που βίδωνε πάνω της, σε εμάς ο πόλος είναι μέχρι κάτω και είναι ένα κομμάτι...)
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 17:49

η φώτο που χρωστάω με τα εσώψυχα του ντεκ
και ένα πείραμα για λίγες μέρες(κόκκινο ορινγκ στο σημείο πρεσαρίσματος..) αν και από το Σαββάτο το μεσημέρι μέχρι σήμερα που μόλις ξανάστησα ( πρπ 20ml) ήταν θεόστεγνος ο φούστης......αλλα έτσι για να φύγουν οι ιδέες...
Δημοσιεύθηκε 27 Νοέμβριος 2017 - 19:22

Άσχετο με τη διαρροή, αλλά το πάνω 2πλό δακτυλίδι δοκίμασες να το λύσεις; (του καπακιού των υγρών)
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη