λοιπον φιλοι καλοι.
ανοιγω αυτο το θεμα για την βοηθεια σας παρακαλω.
μιας που μου τελειωσαν οι ετοιμες βασεις νικοτινης,ηρθε η ωρα να αρχισω να φτιαχνω βασεις.
με βοηθησε και λιγο ο αδεφος σε αυτο το θεμα που να αγορασω pg και vg απο φαρμακειο του συνδεσμου chemco.
νικοτινη εχω βρει συμπηκνωμενη στα 100mg εχω διαβασει οτι θελει προσοχη του φιλου δημητρη γαντια μασκα κατω απο αποροφητηρα κτλ.
εχω το προγραμμα που μοu εδωσε ο φιλος μακης το ejuice me.
λοιπον εγω θελω να φτιαχνω αναλογια 50 pg 50 vg και 6 mg νικοτινης.
ερωτηση πρεπει να βαλω και νερο? η δεν χρειαζεται αφου η αναλογια θα ειναι 50 50
εκανα ενα προχειρο στο προγραμμα εβαλα 50 50 αναλογια στα 100mg νικοτινης στοχος τα 6 mg νικοτινης 500 ml
το προγραμμα μου εβγαλε 30ml νικοτινης να ριξω 235 ml pg 235 vg ειναι σωστο το εκανα καλα εκει στις ρυθμισεις?
2 ερωτηση μεχρι να τα φτιαξω απο που προμηθευεστε ογκομετρητη?η τελοσπαντον δοχεια πλαστικα διαφανα μου να εχουν αναγραφομενα ml ωστε να γινοντε οι μιξεις?παλι καλα εχω κρατησει μπουκαλια απο την pink mule μισου λιτρου και του ενος.
κανενα λινκ απο μαγαζια για να προμηθευτω τα δοχεια?συριγγα χρειαζετε?και τον ποσο ml
ερωτηση 3
οταν γινει η μιξη pg vg νικοτινη χρειαζεται χρονος για να γινει ενα μιγμα?η δεν χρειαζεται παρα μονο αμα βαλω αρωμα?
αυτα για αρχη αμα κουρασα σορρυ αλλα τωρα θα ασχοληθω ειχα μαθει στις ετοιμες νικοτινες.
αυταααα.