Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο VapeFriends.gr
Εγγραφείτε στο φόρουμ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τόπικς, να απαντήσετε σε υπάρχοντα άρθρα, να αποκτήσετε τον προσωπικό σας messenger, να ενημερώσετε την κατάστασή σας, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά άλλα. Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν εγγραφείτε στο φόρουμ. Δώστε προσοχή στην σωστή αναγραφή του email σας στην εγγραφή σας γιατί σε αυτό θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και στα spam σας.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)
Φωτογραφία

Αποποίηση ευθυνών του Forum


 • Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα είναι κλειδωμένο
Καμία απάντηση σε αυτό το θέμα

#1
OFFLINE   makis66

makis66

  ADMIN

 • Administrators
 • 2.609 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Μάκης
 • ΠεριοχήΑν. Θεσ/νίκη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Αναφέρεται στην αυτοπαρουσίαση
 • Ενδιαφέροντα - Χόμπι:Μοτό, ηλεκτρονικά, πατέντες

Προσοχή: Για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας είστε υπεύθυνοι εσείς και μόνο εσείς.

 

Η ευθύνη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων π.χ. φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα, ή θεμάτων νομικής φύσεως (για συκοφαντία, εξύβριση κτλ.) ή οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε κάποια αντιδικία σχετικά με το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας είναι όλη δική σας.

 

Αν για κάποιο λόγο κάποιος προσφύγει στη δικαιοσύνη και ζητήσει τα στοιχεία σας (διεύθυνση IP, e-mail κτλ.) καταφέροντας να αποσπάσει εντολή εισαγγελέα (και μόνο), να έχετε υπόψιν ότι το φόρουμ είναι υποχρεωμένο να τα δώσει.

Πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι οι ιδιοκτήτες αυτού του φόρουμ δεν μπορούν να επαληθεύσουν την εγκυρότητα της κάθε δημοσίευσης.

 

Επίσης, μην ξεχνάτε ότι οι δημοσιεύσεις δεν παρακολουθούνται συνεχώς, επομένως οι ιδιοκτήτες του φόρουμ δεν είναι υπεύθυνοι για το όποιο περιεχόμενό τους και δεν εγγυώνται την ακρίβεια, πληρότητα ή τη χρησιμότητα των παρατιθέμενων πληροφοριών.

 

Οι δημοσιεύσεις εκφράζουν τις απόψεις του μέλους που τις συνέγραψε και όχι απαραίτητα τις απόψεις της διαχειριστικής ομάδας.

 

Οποιοδήποτε μέλος θεωρήσει ότι ένα δημοσιευμένο μήνυμα είναι ανάρμοστο, παρακαλείται να ειδοποιήσει αμέσως ένα διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ.

 

Η διαχειριστική ομάδα του φόρουμ διατηρεί το δικαίωμα να διαγράψει το ανάρμοστο περιεχόμενο, μέσα σε λογικά χρονικά πλαίσια, αν κρίνει ότι είναι απαραίτητη η διαγραφή του.

 

Επειδή αυτή η διαδικασία δεν είναι αυτόματη, παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν είναι εφικτό να διαγραφούν ή να διορθωθούν οι συγκεκριμένες δημοσιεύσεις άμεσα.

 

Το ίδιο ισχύει και για τις πληροφορίες που υπάρχουν στα προφίλ του κάθε μέλους.

Οι ιδιοκτήτες - διαχειριστές - συντονιστές του φόρουμ δεν φέρουν απολύτως καμία ευθύνη αν ακολουθώντας συμβουλές, υποδείξεις, πρακτικές που έχετε διαβάσει εδώ, από οποιονδήποτε κι αν γράφτηκαν έχετε υποστεί κάποια βλάβη στην υγεία σας, σωματική ή ψυχική.

Αν θεωρείτε ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να σας βλάψει το περιεχόμενο των μηνυμάτων, απλά μην τα διαβάζετε και αποχωρήστε από το φόρουμ μας.

Ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι αυτός θεωρεί σωστό κατά τη γνώμη του, αρκεί να μην προσβάλει τους άλλους με τα γραφόμενά του. Αν κάποιος βρίσκει π.χ. καλή την εμπειρία να χρησιμοποιεί υγρό αναμεμιγμένο με αναψυκτικό και να εισπνέει τον ατμό του, το πρόβλημα είναι δικό του. Αν τον μιμηθείτε κι εσείς, θα το κάνετε με δική σας ευθύνη και θα είναι επίσης δικό σας πρόβλημα.

Οι διαχειριστές του φόρουμ βέβαια θα απομακρύνουν μηνύματα τα οποία προτείνουν εξόφθαλμα επιβλαβείς πρακτικές και συμβουλές ή είναι προσβλητικά και συκοφαντικά, αλλά δεν μπορούν να ελέγχουν το περιεχόμενο όλων των μηνυμάτων ή να επιτηρούν όλα τα γραφόμενα 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.


 • Μου αρέσει (+) x 1
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη