Ένα απλό μοντάκι με πλακέτα Evolv DNA75 πλήρως συναρμολογημένο από την αφεντιά μου. Όλα τα υλικά, από την πλακέτα μέχρι και την τελευταία βίδα, αγοράσθηκαν από αυτό το . Να σημειώσω ότι το εν λόγω site έχει άψογη εξυπηρέτηση καθώς και ότι η βαφή του κουτιού είναι από τις καλύτερες που έχω συναντήσει.
Τα υλικά που χρησιμοποίησα είναι:
1. Το με έτοιμες "τρυπημένες" τις τρύπες για πλακέτα dna75
2. Η με την οθόνη
3. Ειδικό για στήριξη της πλακέτας με τις (αυτά στο εν λόγω site τα έχει και σαν επιλογή με την αγορά της πλακέτας και νομίζω χωρίς επιπλέον χρέωση)
4. Ο 510
5. Η με τους πόλους για την τοποθέτηση της μπαταρίας
6.
7.
Επιπλέον των παραπάνω χρειάστηκα και ένα κολλητήρι το οποίο δανείστηκα από φίλο. Λίγη προσοχή έδωσα στην επιλογή του πόλου 510, των κουμπιών και της θήκης για την μπαταρία ώστε να ταιριάζουν (χωράνε) στο κουτί που επέλεξα.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να σημειώσω πως η αγορά των υλικών και η κατασκευή του μοντ έγινε πριν μπουν σε εφαρμογή οι απαγορεύσεις αγοράς ατμιστικών προϊόντων από το εξωτερικό. Με τις σημερινές συνθήκες δεν γνωρίζω αν μπορούμε να αγοράσουμε όλα τα παραπάνω χωρίς να τα κρατήσουν στο τελωνείο.
101,04K 21 Αριθμός λήψεων 57,12K 18 Αριθμός λήψεων 175K 17 Αριθμός λήψεων 174,29K 17 Αριθμός λήψεων 204,31K 16 Αριθμός λήψεων 254,63K 15 Αριθμός λήψεων
Επεξεργάσθηκε απο mankar72, 09 Δεκέμβριος 2017 - 11:42.