Ας κάνω την αρχή στο νήμα των μπαταριών
Αρχές της εβδομάδας βγήκα στα μαγαζιά γι'αγορά μπαταριών μιά που και οι 4 καφέ Lg που εναλλάσω στο sx μου έκαναν μουτράκια το τελευταίο καιρό. Λίγο το ψήσιμο του μαγαζάτορα (είχε όλες τις γνωστές μάρκες βέβαια), λίγο το ότι ήθελα κι εγώ να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό, με έπεισαν και πήρα δύο MXJO IMR 18650 3000mah 35A.
Πρόκειται για 18650 μπαταρίες χωρητικότητας 3000ma και με μέγιστο ρεύμα αποφόρτισης τα 35 ampere. Όπως θα δείτε στη φωτό έχουν scratch check γνησιότητας κι έρχονται σε ατομική στρογγυλή πλαστική θήκη η κάθε μία. Επειδή πιάνοντας τες στο χέρι ένιωσα να είναι κάτι τις πιο χοντρές από τις άλλες, μου είπε το παλληκάρι με το μαγαζί ότι έχουν διπλό εξωτερικό περίβλημα, πράγμα που φυσικά δε μου δημιούργησε κάποιο θέμα σε κανένα από τα μοντάκια που έχω.
Φορτίστηκαν και μπήκαν στο sxmini q class με μόνιμη τροφοδοσία στον Hussar στα 21watt και ενεργή προθέρμανση... Πραγματικά με εντυπωσίασε η αυτονομία τους αν και ήταν η πρώτη τους φόρτιση. Μου έβγαλαν με αυτό το setup 4 μέρες τη στιγμή που οι Lg στα ντουζένια τους δε μου πήγαν ποτέ περισσότερο από 3 μέρες (άντε κάποιες φορές 3 μέρες και κάτι ψιλά). Στις επόμενες φορτίσεις θα δώσουν οπωσδήποτε και κάτι παραπάνω. Στη δεύτερη φωτό που παραθέτω, έχουν βγει από τη δεύτερη φόρτιση στις 09 το πρωί και μέχρι τώρα στις 14:15 δε λέει να συγκινηθεί ο μετρητής του sx.
Επίσης μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ακόμη και στη τελευταία γραμμή του μετρητή, εκεί που ήξερα με τις Lg και τις efest ότι σε 10-12 πατήματα του fire θα μου δώσει χαιρετίσματα, αυτές τραβούσαν και τραβούσαν... Ήθελα να τις αδειάσω κι έκανα αμάν
Την αντοχή και τη μετέπειτα συμπεριφορά τους βέβαια, θα τη δείξει ο χρόνος.
Όταν έρθει η ώρα γι' αγορά νέων μπαταριών έχετε τις υπόψη σας
Επεξεργάσθηκε απο truckman, 03 Σεπτέμβριος 2017 - 14:10.