Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο VapeFriends.gr
Εγγραφείτε στο φόρουμ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τόπικς, να απαντήσετε σε υπάρχοντα άρθρα, να αποκτήσετε τον προσωπικό σας messenger, να ενημερώσετε την κατάστασή σας, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά άλλα. Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν εγγραφείτε στο φόρουμ. Δώστε προσοχή στην σωστή αναγραφή του email σας στην εγγραφή σας γιατί σε αυτό θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και στα spam σας.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)
Φωτογραφία

ZENITH by Innokin

* * * * * 1 ψήφοι

  • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
80 απαντήσεις στο θέμα

#81
OFFLINE   kyrgiannis

kyrgiannis

    Member

  • VF Members
  • 15 Δημοσιεύσεις

Τελικα Zenith ή Nautilus ?

Ψαχνομαι για τον πεθερο μου

Είχα τον Ναυτίλο 2 ώσπου έσπασα το νύχι μου σε μια προσπάθεια να τον ανοίξω για αναπλήρωση. Πήρα τον ελληνικής κατασκευής captain nemo που παίρνει αντιστάσεις ναυτίλου αλλά η αναπλήρωση υγρού παρότι γίνεται από πάνω είναι περιπέτεια αφού πολλές φορές βγαίνει μαζί με το πάνω μέρος και η καμπάνα! Πήρα το ναυτίλο 2ς αλλά η έκδοση των 2 ml σου σπάει τα νεύρα να αλλάξεις αντίσταση λόγω μιας παράξενης προστασίας που έχει από κάτω. Έτσι πήρα το ναυτίλο 2ς με την έκδοση 2,6 ml αλλά και αυτός για να αλλάξεις αντίσταση πρέπει να κάνεις ότι στον ναυτίλο 2 δηλαδή πάλι νύχι κλπ (έγινε καλά αλλά δε το ξαναρισκάρω) Κατέληξα στον zenith 2 ml όπου έπρεπε να προσαρμοστώ με τις αντιστάσεις του γιατί για μένα τα υγρά έχαναν (λίγο αλλά έχαναν) σε γεύση . Είχα πέσει και σε μια σκάρτη παρτίδα ( 5 αντιστάσεις που κάηκαν στα 10 πρώτα  μλ). Τελικά λόγω της ευκολίας του προσαρμόστηκα στις 0,8 ωμ αντιστάσεις του. Τώρα ο αγαπημένος μου είναι ο zlide (που αλλάζει και τζαμάκι αν γίνει καμιά στραβή). Στο σπίτι όταν είμαι ήρεμος παίζω με τους ναυτίλους μου ειδικά αν αγοράσω (σπάνια πια ) έτοιμο υγρό. Οπότε για μένα να πάρει το zlide και δε θα ζητήσει τίποτα άλλο. Η γνώμη μου είναι να του πάρεις αντιστάσεις 1,6 ωμ (10 ή 11 watt) ή 0,8 ωμ (16 watt)με τις άλλες εγώ δεν μπόρεσα να τα βρω.


  • Μου αρέσει (+) x 3
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη