Γειά σας και καλώς ήρθατε στην παρέα των
Ονομάζομαι Μάκης, είμαι από την όμορφη Θεσσαλονίκη, ατμιστής από το 2014, μετά από τρεις δεκαετίες καπνίσματος.
Ξεκίνησα όπως οι περισσότεροι με καπνικές γεύσεις, αλλά στην πορεία μαγεύτηκα από τις μπισκοτοβανιλόκρεμες.
Έχω καταλήξει να κάνω τον σεφ και εδώ και πολύ καιρό "μαγειρεύω" τα δικά μου DIY υγρά πειραματιζόμενος με εξωτικές συνταγές και πλήθος αρωμάτων.
Από ατμοποιητές προτιμώ τους επισκευάσιμους "σφιχτούς" αλλά δεν λέω όχι και σε "αεράτους" που και που όταν το επιτάσσει η περίσταση.
Στην κατοχή μου έχω ή είχα:
Berserker, Rose, Siren 2, Hussar (3 τεμάχια ζωή να έχουν ), Skyline, Flash e-Vapor, Phenomenon Lite, Kayfun Lite plus, Kayfun 5, Kayfun Prime, Le Zephyr, Tayfun GT III, Merlin mini, Madness RDA, Avocado 24, Doggy style, Cloud one, Kayfun Lite Plus, Bellus, Spica Pro, Ammit MTL RDA, True MTL RTA, Diamond MTL RTA, Galaxies MTL RDTA, κλπ
Από μοντάκια (μπαταριοθήκες) χρησιμοποιώ ως επί το πλείστον ηλεκτρονικά αλλά και μηχανικά ανάλογα με την διάθεση.
Από ηλεκτρονικά:
Evic Primo mini, EvicVTwo, Istick Pico, Tesla nano 120W, Tesla stealth, TESLA WYE 85W, TESLA WYE 200W, G-Priv 220W, Istick TC 100W, Hcigar VT75D, istick Pico Squeeze, Koopor mini 2, Sinuous P80, Pulse 80W, Aegis mini 80W κλπ
και από μηχανικά
το GUS Lord, NEMESIS και το RA.
Είμαι άνθρωπος που βρίσκει λύση σχεδόν σε όλα, "πιάνουν τα χέρια μου" και πολλές φορές καταφεύγω στην αθάνατη Ελληνική πατέντα.
Μου αρέσουν οι κάθε είδους κατασκευές και γι αυτό έχω εξελίξει το άτμισμα σε ένα ευχάριστο χόμπι.
Χόμπι που έχω και ασχολούμαι στον ελεύθερο χρόνο μου είναι οι ηλεκτρονικές κατασκευές, οι μηχανολογικές επισκευές, ο κήπος μου στον οποίο καλλιεργώ διάφορα κηπευτικά, μου αρέσουν τα ταξίδια, η οδήγηση, η καλή παρέα και πολλά άλλα.
Με την υπόλοιπη ιδρυτική ομάδα δημιουργήσαμε αυτό το forum με σκοπό να ενημερώσουμε, να υποστηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα μέλη μας με όποιες εμπειρίες και γνώσεις έχει ο καθένας μας σε ότι σχετίζεται με το άτμισμα.
Αν είσαι μέλος που μόλις εγγράφηκε στο φόρουμ μας, για την δική σου αλλά και για διευκόλυνση των μελών που θέλουν να σε βοηθήσουν, καλό θα ήταν να αυτοσυστηθείς πρώτα εδώ και κατόπιν να ενημερώσεις το προφίλ σου.
Μπορείς να γράψεις δυο λόγια για εσένα, π.χ. το μικρό σου όνομα, την περιοχή σου, πώς μας βρήκες, πόσο καιρό είσαι ατμιστής, τί συσκευές και υγρά χρησιμοποιείς, τα χόμπι σου ή ό,τι άλλο θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.
Οι παραπάνω συστάσεις θα σε κάνουν και πιο αξιόπιστο στα μάτια των υπόλοιπων μελών μας.
Διαβάζοντας το μήνυμα της αυτοπαρουσίασής σου, τους διευκολύνεις να σε γνωρίσουν, να σε βοηθήσουν και να επικοινωνήσουν αποδοτικότερα μαζί σου μέσα στα νήματα.
Στο προφίλ του κάθε μέλους έχουν εισαχθεί πεδία προς συμπλήρωση για την καλύτερη γνωριμία μεταξύ των μελών.
Για να δεις το προφίλ του κάθε μέλους αρκεί να κάνεις απλά κλικ πάνω στο όνομά του.
Τα πεδία του προφίλ που διαθέτει το φόρουμ διευκολύνουν τους χρήστες στη γνωριμία με τα άλλα μέλη, όπως π.χ. "όνομα", "Φύλο", "Τόπος διαμονής" κτλ.
Όλα είναι προαιρετικά βέβαια και δεν είναι υποχρεωτικό για κάποιον να τα συμπληρώσει.
Αυτό όμως θα διευκόλυνε περισσότερο τη συζήτησή μας και θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε πιο ουσιαστικά αν το προφίλ του ήταν ενημερωμένο.
Εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις σε όλους.