Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)

Αυτοπαρουσίαση μελών
Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 01:08

Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 01:30

@
Καλώς ήρθες Βίρνα στους
Το πιο σημαντικό για σένα και για όλους εμάς είναι ότι καταφέραμε να ξεφύγουμε από τους καρκινοσωλήνες επιλέγοντας ένα εναλλακτικό τρόπο πρόσληψης νικοτίνης, που με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι κατά πολύ ασφαλέστερος.
Φυσικά αναφέρομαι στο άτμισμα.
Από την αυτοπαρουσίασή σου φαίνεται ότι έχεις ασχοληθεί αρκετά με πολλά ατμιστικά προϊόντα.
Η συμμετοχή σου θα βοηθήσει νεώτερους ατμιστές και την εξέλιξη και εμπλουτισμό των θεμάτων του νεοσύστατου forum μας.
@
Να καλωσορίσω και σένα Αντώνη στην ατμοπαρέα μας.Η βοήθεια είναι κάτι που χρειάζεται η προσπάθειά μας για να εξελιχθεί.
Θα χαρούμε να συμμετέχεις ενεργά σε αυτή.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις Βίρνα και Αντώνη.
Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 09:14

Γειά σας Σπύρο, Νίκο και Βίρνα και καλώς μας ήρθατε Για ότι θέλετε (αν μπορούμε) ρωτάτε κι εμείς είμαστε εδώ (εκτός αν λείπουμε)
Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 09:59

Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 10:27

@
@ @ @
Νίκο, Σπύρο, Βίρνα και Αντώνη στους
Εύχομαι η διαμονή σας να είναι ευχάριστη.
Θα χαρώ πολύ αν είστε ενεργά μέλη, γιατί το φόρουμ μας όπως έγραψε πιο πάνω και ο Δημήτρης @
είναι νεοσύστατο και χρειαζόμαστε βοήθεια από όλα τα μέλη όσον αφορά τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης με νέα θέματα ή συμπλήρωση των υπαρχόντων.
Κάθε βοήθεια καλοδεχούμενη και μεις με την σειρά μας κάνουμε ότι μπορούμε για να ανεβάσουμε το φόρουμ και να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
Δημοσιεύθηκε 09 Δεκέμβριος 2017 - 13:26

Καλως ορισατε @
@ @Kαλη διαμονη και καλα ατμισματα :welcom2:
:welcometovapefriends:
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 08:38

Ατμιζω δε θυμαμαι απο ποτε νομιζω απ το 2014!
Ντινος, 35, Αθηνα, δουλευω ταξι και τσακωνομαι καθε μερα με κοσμο που με βλεπουν με το ΗΤ.
Υγρο στο πνευμονα, ειναι χειροτερο απ το ΚΤ, μου το πε εμενα γιατρος, πεταξε το και πολλα αλλα τετοια..
Φυσικα και δεν ατμιζω οταν εχω κοσμο..
Καλως σας βρηκα λοιπον.
Επεξεργάσθηκε απο Ntinlanden, 13 Δεκέμβριος 2017 - 08:44.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 08:51

@
Καλώς ήρθες Ντίνο στους
Το τι έχουμε ακούσει όλοι μας κατά καιρούς δεν μπορείς να φανταστείς.
Τις πιο πολλές φορές δεν απαντάμε γιατί η κουβέντα καταλήγει σε καβγά χωρίς λόγο.
Για ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις και βοήθησε και εσύ όπου μπορείς στον εμπλουτισμό των θεμάτων, μιας και έχεις 3 χρόνια στον ατμό.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 09:20

Γιώργος από Λουτράκι 48 χρονών
Μετά από περίπου 26 χρόνια καπνίσματος ξεκίνησα το ατμισμα πριν 2 χρόνια και 3 μήνες...
Ευελπιστώ όταν θα έρθει η ανάπτυξη να το κόψω και αυτό

Καλώς σας βρήκα...
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 09:31

@
Καλώς ήρθες Γιώργο στους
Μιας και είσαι ήδη 2+ χρόνια στον ατμό έχεις αποκτήσει κάποιες γνώσεις στο Η/Τ.
Θα χαρούμε να τις μοιραστείς μαζί μας και όπου χρειαστείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 11:05

@
@
Ντίνο και Γιώργο στους
Θα χαρούμε αν είστε ενεργά μέλη και συμμετέχετε στις συζητήσεις για τον ατμό και όχι μόνο.
Όπως καταλάβατε αν περιηγηθήκατε στο φόρουμ είμαστε μια όμορφη παρέα χωρίς γκρίνιες και εντάσεις. "Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα". :giggle:
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 12:04

Εγώ ονομάζομαι Νίκος, ειμαι 22 χρονών και κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης. Τώρα, βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για μεταπτυχιακές σπουδές στον κλάδο της Ψυχολογίας από όπου και έχω πάρει πτυχίο.
Ξεκίνησα το ατμισμα στα μέσα Μαρτίου του 2015 Με τα λεγόμενα "στυλο". Το σταμάτησα με ένα πακέτο στην τσέπη το οποίο είχε 18 τσιγάρα μέσα, τα οποία και χάριζα ανα διαστήματα σε φίλους που έρχονταν σπίτι. Βασικός λόγος ήταν τα οικονομικά επειδή έκανα 2 πακέτα τη μέρα.
Πλέον, ατμιζω περισσότερα χρόνια από ότι κάπνιζα. Έχω δει τρομερές διαφορές όσον αφορά την υγεία μου. Επίσης έχω κάνει πολλούς φίλους μέσα από αυτό το χόμπι. Κομμάτι της ζωής μου πλέον!
Εύχομαι τα καλυτερα!
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 12:20

Γειά σου Νίκο @nikmak95 και
στους
Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Μιας και είσαι εδώ Θεσσαλονίκη θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποια ατμοκαφεδοσυγκέντρωση που κάνουμε συχνά - πυκνά.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 12:41

@
Καλώς ήρθες Νίκο στην ατμοπαρέα μας. :welcometovapefriends:Όπως είπε και ο Μάκης θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε και από κοντά σε κάποια από τις ατμοσυναντήσεις που κάνουμε.
Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε και εσύ από τη μεριά σου μπορείς να καταθέσεις τις όποιες εμπειρίες σου στα νήματα του forum.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 13:58

Καλως σας βρηκα παιδια,το ονομα μου ειναι Πανος και ειμαι ατμιστης απο το 2011.
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 14:12

@
Γεια σου Πάνο και καλώς ήρθες στους
Είσαι πολύ παλιός ατμιστής και έχεις πετύχει και τις "δύσκολες" εποχές του Η/Τ.
Θα χαρούμε να συμμετάσχεις στην προσπάθειά μας και να βοηθήσεις νεώτερους ατμιστές και την βελτίωση της θεματολογίας μας.
Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις .
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 20:54

Οχι οτι παιζει κανενα ρολο, για την ιστορια και μονο.
Προβληματιστηκα λιγο σημερα σχετικα με το ποσο καιρο ειμαι στον ατμο και ασχοληθηκα λιγο με το χρονοντουλαπο μου μπας και θυμηθω το ποτε..
Απο το 2012 ειμαι, ειχα ενα χασμα 2 χρονων!..
Αρχες 2012 πηρα το skoda και μετα απο λιγο το γυρισα στον ατμο...
Θυμηθηκα αφηνα το ατμοτσιγαρο μπροστα στα οργανα ξαπλα και δεν ενοχλουσε καθολου.. χοραγε τοτε..

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 21:35

@

Ότι έγραψε ο Δημήτρης @

Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 22:18

Καλησπέρα, είμαι ο Γιάννης από Αθήνα, 41, πρώην καπνιστής και από τον Αύγουστο ατμιστής
Δημοσιεύθηκε 13 Δεκέμβριος 2017 - 22:48

@
Καλησπέρα Γιάννη και καλώς ήρθες στους
Είσαι νέος ατμιστής και αυτό σημαίνει αρκετό διάβασμα και πολλές ερωτήσεις.
Για ότι χρειαστείς ρωτάς χωρίς δεύτερη σκέψη είτε στα υπάρχοντα νήματα είτε ανοίγοντας κάποιο νέο.
Καλή διάθεση υπάρχει από όλους μας, να σε βοηθήσουμε να παραμείνεις στον ατμό, προτείνοντάς σου ότι καλύπτει τις ανάγκες σου.
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη