Γιάννη @

Βλέπω τελευταία αρκετούς ατμιστές από Αθήνα να μας τιμούν με την παρουσία τους και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό.
Έτσι θα σταματήσει να έχει και παράπονα ο γιατρός μας ο Δημήτρης @redortho :giggle:
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
Γιάννη @
Βλέπω τελευταία αρκετούς ατμιστές από Αθήνα να μας τιμούν με την παρουσία τους και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό.
Έτσι θα σταματήσει να έχει και παράπονα ο γιατρός μας ο Δημήτρης @redortho :giggle:
Καλημέρα σε όλους
Θωμάς λέγομαι από Βεργίνα Ημαθίας.
Ατμίζω 2ο χρόνο σχεδόν τώρα.
Απο το
με το οποίο ξεκινησα, και ειχα κοντα ενα 10μηνο, περασα στο Μelo.Ειδα τον διαγωνίσμο και ειπα να δοκιμασω την τυχη μου ! Μπας και αναβαθμισω το mod αλλα μαλλον δεν προλαβαινω αφου θελει 10 ποστ !
Επεξεργάσθηκε απο tommiegr, 14 Δεκέμβριος 2017 - 08:51.
@
Καλημέρα Θωμά και καλώς ήρθες στουςΓια ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.
:welcometovapefriends:
γεια μας.
Χρήστος εδώ, ατμίζω απ το μάη και λέω σιγά σιγά να το συνεχίσω το χόμπι. Σιγά σιγά να φτιάξω τη συλλογή μου χωρίς να διακατέχομαι από καταναλωτική μανία. Ίσως κάποτε να διαολοστείλω και τη νικοτίνη.
Κανάς άλλος γιαννιώτης καμια γιαννιώτισα εδώ;
@
Γεια σου ΧρήστοΜιας και είσαι νέος ατμιστής θα χρειαστεί να διαβάσεις αρκετά πράγματα από τη θεματολογία του forum.
Σε ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.
Δεν θυμάμαι να υπάρχει άλλος Γιαννιώτης ή μπορεί και να υπάρχει και να μην το έχει πει.
Το θέμα είναι ότι μεγαλώνει η συμμετοχή στο forum και σύντομα θα μπουν άτομα απ όλη την Ελλάδα.
Αν έχεις κάποιο γνωστό ή φίλο που ασχολείται με το "σπορ" μπορείς να του προτείνεις να συμμετέχει και αυτός
Καλησπερα και καλως σας βρηκα παιδια!
Ειμαι ο Νικος απο Αθηνα,ατμιστης περιπου 6,5 χρονια.Καπνιζα απο τα 15-38 με ενα χρονο μονο διακοπης.Εκοψα το καπνισμα με ego ce4 kai me ego μπαταριες Εχω προτιμηση σε τσιγαρισιους ατμο,αλλα παιζω και με πνευμονικους.Δεν εχω ασχοληθει καθολου με σκουονκ...γενικα με τους ντριπερς δεν το εχω.Απο υγρα κανω μονο diy,oλες τις γευσεις.Παιζω απο 0-18mg
@
Θωμά, @ Χρήστο, @ Νίκο
Για ότι χρειαστείτε όλα τα παιδιά εδώ μέσα είναι πρόθυμα να βοηθήσουν.
Όπως θα καταλάβετε αν περιηγηθείτε στο φόρουμ εδώ μέσα είμαστε μία παρέα ατμιστών με χιούμορ και φιλική διάθεση χωρίς ανούσιες εντάσεις.
Καλησπέρα Γιώργο @Geodou και στους
Γι αυτό είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε, ειδικά στο επισκευάσιμο κομμάτι των ατμοποιητών.
Όλοι μας έχουμε μία Α πείρα στους επισκευάσιμους μιας και ασχολούμαστε χρόνια με αυτούς.
Ρίξε λίγο διάβασμα και για ότι χρειαστείς ρώτα άφοβα.
Προσωπικά μπορώ να σε βοηθήσω και μέσω skype αν έχεις.
Δεν είναι τίποτα δύσκολο.
Όλοι αρχίσαμε με κάποιες δυσκολίες αλλά "ο επιμένων νικά"
@Geodou Καλησπέρα Γιώργο και καλώς μας ήρθες.
Το κομμάτι επισκευάσιμος θέλει λίγο χρόνο μέχρι να του πάρεις τον αέρα.
Απ ότι είδα έχεις το Siren 2.
Θεωρώ ότι είναι ένας σχετικά εύκολος επισκευάσιμος και με πολύ καλή γεύση.
Διάβασε λίγο το θέμα του
και θα δεις και προτεινόμενους τρόπους στησίματος.Αν δεις κάτι και θες βοήθεια εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Δες και
το βίντεο που στήνει ο Μάκης το Doggy για να πάρεις μια ιδέα από ένα εύκολο στήσιμο.Κανείς μας δεν γεννήθηκε μαθημένος και σε όλους, ειδικά στις αρχές, έσπαγαν τα νεύρα όταν δεν πετύχαινε αυτό που κάναμε.
Προσπάθεια θέλει, να επιμείνεις και τότε θα αποζημιωθείς.
Καλημέρα σε όλους.
Το όνομα μου είναι Σάκης.Είμαι απο Θεσσαλονίκη,34 χρονών και ατμίζω 2 χρόνια.Αγαπημένο υγρό DINNER LADY. Η lemon tart στα καλύτερα της!
Σάκη @
Είμαστε και κοντοχωριανοί.
Αυτή η original λεμονόταρτα μας κατέστρεψε οικονομικά....
Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να βοηθήσουμε.
Καλή περιήγηση και καλές δημοσιεύσεις
@
Καλώς μας ήρθες Σάκη στουςΑτμίζεις ήδη 2 χρόνια οπότε γνωρίζεις πλέον αρκετά πράγματα για το Η/Τ.
Για ότι χρειαστείς ρωτάς στα αντίστοιχα νήματα ή ανοίγεις κάποιο νέο αν δεν σε καλύπτουν τα υπάρχοντα.
Καλή διάθεση υπάρχει από όλη την ατμοπαρέα.
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα ,
Με λένε Άκη και είμαι από την Αθήνα, ατμίζω 2 περίπου χρόνια και η αιτία που σας βρήκα ήταν η παρουσίαση του Rose mtl από τον makis66
@
Καλησπέρα Άκη και καλώς ήρθες στουςΓια ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Μιας και ατμίζεις ήδη 2 χρόνια ελπίζω να βοηθήσεις και νεώτερους ατμιστές αν χρειαστεί.
Άκη @
Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήμουν η αιτία για την εγγραφή σου στο φόρουμ μας και θα χαρώ ακόμη περισσότερο αν είσαι ενεργό μέλος.
Το φόρουμ όπως θα καταλάβεις διαβάζοντας, διατηρεί ένα πολύ καλό παρεΐστικο κλίμα με μπόλικο χιούμορ και τάση για αλληλοβοήθεια μεταξύ των μελών.
Σου εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
@
, Καλώς ήρθες Βαγγέλη στην παρέα μας,καλή διαμονή εύχομαι και ότι χρειαστείς μην διαστάσεις ρωτήσεις,@
Καλώς ήρθες Βαγγέλη στουςΥπάρχουν αρκετά θέματα στα οποία μπορείς να βρεις απαντήσεις σε ενδεχόμενες απορίες σου.
Αν δεν βρεις κάτι να σε καλύπτει μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Βρισκόμαστε εδώ με φιλική και περείστικη διάθεση και βοηθάμε ο ένας τον άλλο σε ατμιστικά προβλήματα που μας απασχολούν.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη