@
Σε ευχαριστώ και εγώ συνατμιστη για το καλωσόρισμα
Δεν ξέρω αν έχεις δει διάφορα με το ατμισμα αυτούς τους 20μήνες σαν εμένα πάντως για να είσαι εδώ αυτό λέει πολλά. Ευχαριστώ.
@
@G.C.Bill
@
Καλώς ήρθες Νίκο στην παρέα τωνΞεκίνησες τους πειραματισμούς σου στα πέτρινα χρόνια του ηλεκτρονικού τσιγάρου που έπρεπε να έχεις ατσαλένια θέληση και επιμονή για να παραμείνεις σε αυτό.
Ευτυχώς τώρα πλέον τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα και πιο γευστικά.
Πολλές οι επιλογές, αλλά η οικονομική συγκυρία δεν βοηθάει.
Εδώ θα συζητάμε δίνοντας λύσεις και κάνοντας προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις δια παντός μακριά από το τσιγάρο.
Για ότι χρειαστείς μη διστάσεις να ρωτήσεις.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
@
Νίκο στην παρέα των
Πράγματι πλέον υπάρχουν πολλές λύσεις για όλα τα γούστα και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για επιστροφή στις παλιές κακές συνήθειες.
Συμφωνώ με όσα έγραψε ο Δημήτρης @
Εδώ είμαστε καθημερινά και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες και τις γνώσεις μας και για ότι χρειαστείς δεν έχεις παρά να ρωτήσεις.
@
Γεια σου ΝικοΚαλως ήλθες
καλησπέρα στην ατμοπαρεα!
Θοδωρής από Πετρούπολη και αισίως 4 χρόνια ατμιστης..!
ξεκίνησα το 2011 την προσπάθεια να κόψω το κ.τ με κάτι e-go και σφουγγαράκι πάνω στο επιστόμιο που το πότιζες αλλά δεν...
οπότε επανήλθα το 13 με e-go και έναν kanger t3 νομίζω,όπου σχεδόν τα κατάφερα με κάποιες μικροδιακοπες με κ.τ,αλλά όταν πήρα μια spiner μπαταριά και έναν aerotak αυτό ήταν..έμεινα στον ατμό από τότε και δεν το αλλάζω με τίποτα..!
Μετά ήρθε ο subtank και με έβαλε στον κόσμο του subohm και του επισευασιμου όπου έμεινα μέχρι πρόσφατα μιας και έπεσε στα χέρια μου ο ares και ξαναθυμήθηκα τα παλιά!
Επεξεργάσθηκε απο teo46, 17 Φεβρουάριος 2018 - 10:41.
@
Καλώς ήρθες Θοδωρή στην παρέα τωνΠέρασες και εσύ από τη δύσκολη φάση του Η/Τ στην ενδιαφέρουσα που διανύουμε αυτό το διάστημα με αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα.
Όπως θα έχεις δει το κλίμα στο forum είναι παρεΐστικο με καλή διάθεση για βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται και αρκετό χιούμορ.
Ελπίζω να βοηθήσεις με τις γνώσεις που έχεις αποκτήσει και την εμπειρία σου στην εξέλιξη του Forum.
@
Θοδωρή στην όμορφη παρέα των
Εύχομαι να είσαι ενεργό μέλος και να ανταλλάξεις μαζί μας τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου.
Για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε με καλή διάθεση και χιούμορ.
@
Θοδωρή
Γειά σας και ευχαριστώ για την αποδοχή στο Forum. Ονομάζομαι Γιώργος και σαν νέος ατμιστής (2 Μήνων) αναζητώ πληροφορίες σχετικά με το άτμισμα και ότι αυτό εμπεριέχει.
Χρησιμοποιώ επισκευάσιμους ατμοποιητές από την πρώτη μέρα ατμίσματος, κατασκευάζω τα δικά μου υγρά και είμαι λάτρης των Mtl. Έχω στην κατοχή μου από συσκευές : AEGIS 100W – TESLA NANO 120W και από ατμοποιητές : HUSSAR RTA – SLYLINE RTA – WOTOFO SERPENT RDTA. Εύχομαι στους ιδρυτές, διαχειριστές και στα μέλη του Forum καλή και δημιουργική συνέχεια.
@
Καλώς μας ήρθες Γιώργο στουςΜιας και είσαι νέος ατμιστής καλό θα είναι να διαβάσεις θέματα μέσα στο forum που θα σου λύσουν πιθανές απορίες και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς.
Για ότι χρειαστείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.
Η συμμετοχή σου στα νήματα του forum θα βοηθήσει θετικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλωσόρισες Γιώργο.
Καλά ρε σύ νέος στο άτμισμα και κατευθείαν στα "καλά εργαλεία" χαχαχαχαχ
Μπράβο σου και σου εύχομαι καλή διαμονή στην παρέα μας.
Γιώργο @
Βλέπω μπήκες στα βαθιά (επισκευάσιμους) κατευθείαν.
"Ο τολμών νικά"
Σου εύχομαι καλή διαμονή καλές δημοσιεύσεις και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε και θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
@
καλώς ήρθες στην ατμοαπαρέα του vapefriends!
Καλωσόρισες Γιώργο.
Καλά ρε σύ νέος στο άτμισμα και κατευθείαν στα "καλά εργαλεία" χαχαχαχαχ
Μπράβο σου και σου εύχομαι καλή διαμονή στην παρέα μας.
Ας είναι καλά το Άγιο Youtube !!! πολλές ώρες πριν αγοράσω, όχι μόνο για τον εξοπλισμό αλλά και για την αγορά (Κίνα τότε έπαιζε ακόμα) …. Μπορμπολιάσανε τα μάτια μου. Να ΄σαι καλά ευχαριστώ.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη