:welcom2: @
Θοδωρή στους
Σε ευχαριστώ και προσωπικά που αποδέχτηκες την πρόσκλησή μου και σου εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
:welcom2: @
Θοδωρή στους
Σε ευχαριστώ και προσωπικά που αποδέχτηκες την πρόσκλησή μου και σου εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
Επεξεργάσθηκε απο Andreashadji, 11 Σεπτέμβριος 2017 - 17:02.
Να καλωσορίσω τους νέους φίλους στην παρέα μας.
Αντρέα και Κυριάκο. Χαίρομαι πολύ που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μου και σας καλοσωρίζω και γω με την σειρά μου στην παρέα μας.
Θα χαρώ δε ιδιαίτερα αν θα συμμετάσχετε ενεργά στις ενότητες δημοσιεύοντας τις όποιες εμπειρίες και γνώσεις σας, βοηθώντας νεότερους συνατμιστές μας.
Όπως καταλαβαίνετε το φόρουμ μας μετράει μόνο 7 μέρες από τη μέρα που άνοιξε τις πύλες του και η βιβλιοθήκη μας χρειάζεται υλικό.
Θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να εμπλουτίσουμε τα νήματα και σας παρακαλούμε όσο μπορεί ο καθένας με τον τρόπο του να συμβάλλει σ' αυτό.
Καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
καλή διαμονή να έχετε - έχουμε !! :kalimera:
γεια σας παιδακια
αλεξανδρος εδω
καλη αρχη!
Καλησπέρα Αχιλλέα, Αλέξανδρε και Γιάννη.
@
Γιάννη αφού αποφάσισες ν΄αρχίσεις επιτέλους το άτμισμα να σου προτείνω και μια συσκευή σύγχρονη για να ξεκινήσεις.Δες
καιΚαλησπερα σας.Ονομάζομαι Παναγιώτης. Δυο χρόνια ατμιστης .Και καλώς σας βρήκα.
Καλώς ήρθες @Pan.Civitano Παναγιώτη στους .
Καλή διαμονή και καλά post
Για σου Γιαννη μεγάλε , καλώς ηρθες , έχεις έτοιμα αυτόγραφα να μοιράσεις ?
χαχαχα γεια σου Ηρακλη
Καλησπέρα Αχιλλέα, Αλέξανδρε και Γιάννη.
@
Γιάννη αφού αποφάσισες ν΄αρχίσεις επιτέλους το άτμισμα να σου προτείνω και μια συσκευή σύγχρονη για να ξεκινήσεις.Δες
και
ωραιος.... :P :P
Καλωσορίζω και γω στην παρέα μας όλα τα καλά παιδιά που μας τίμησαν με την εγγραφή τους.
Εύχομαι καλή διαμονή και καλές δημοσιεύσεις.
Και καμμιά παρουσιασούλα δεν θα μας χαλούσε από τους γνώστες του σπορ. :P
Ξέρουν αυτοί για τους οποίους χτυπάει η καμπάνα. Ένα copy paste είναι, 2 λεπτά δουλίτσα.
@
Καλησπέρα Κώστα :welcometovapefriends:Καλή διαμονή και καλά post.
Γειά σας παιδιά. Αφού με τιμήσατε με την πρόσκλησή σας, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Καλή αρχή
Edit. Να πω και δυο πράγματα για μένα για να ολοκληρωθεί το post.
Ήμουνα καπνιστής για 35 χρόνια. Έκανα μια προσπάθεια με Η.Τ. το 2010, αλλά με τα πρωτόγονα μέσα της εποχής δεν ευδοκίμησε και τον Απρίλιο του 2016 ξεκίνησα αποκλειστικά το άτμισμα. Δοκίμασα διάφορους εργοστασιακούς, αλλά βασικός μου έγινε ο κλασικός Ναυτίλος. Φέτος έκανα μια προσπάθεια με επισκευάσιμους χωρίς μεγάλη επιτυχία, μέχρι που το καλοκαίρι παρήγγειλα έναν Armed και έναν Skyline (Coppervape) οι οποίοι, με τη βοήθεια πολλών από εσάς, είναι πλέον οι βασικοί μου!
Επεξεργάσθηκε απο Panick, 16 Σεπτέμβριος 2017 - 14:54.
Καλησπέρα Νίκο
Καλώς ήρθες στους
Καλή διαμονή και καλά post :welcometovapefriends:
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη