Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Φίλιππος, Αθήνα, καπνιστής 10-15 τσιγάρων την ημέρα από 1991 μέχρι αρχές 2018, ατμιστής με την πρώτη προσπάθεια από Φλεβάρη 2018... Συστήνομαι εκτενώς, για όποιον στην καραντίνα έχει όρεξη....
Ξεκίνημα με Nautilus 2 και Lamda Yoda κυρίως για 1 χρόνο. Μαζί με eleaf pico mod.
Προσθήκη "και καλά" για ατμό και πιο ανάλαφρα υγρά του Melo 4 με RopeCut Dark Thirty & Skipper... και μαζί του SMOK mod, ούτε θυμάμαι...
Καταστροφή και των 2 mod σε διάστημα 2 μηνών μετά από 1 χρόνο (πτώσεις, υγρασία, και μια προσπάθεια για diy που τους αποτελείωσε).
Υποστήριξη μηδέν από το ατμο-μάγαζο που είχα γίνει σχεδόν μέτοχος, οπότε ξεκίνησε η περιπέτεια στο διαδίκτυο κυρίως με συντροφιά 2-3 αξιόλογα μαγαζιά στο Χαλάνδρι.
Πρώτος επισκευάσιμος Augvape Intake RTA, καλοκαίρι 2019, ακόμα είναι σε χρήση καθημερινή, και κυρίως λεμονόταρτες (Mr.Meringue πολύ και εσχάτως Lemon Tart Remixed - Divine Shots πολύ επίσης... ) στα 3mg νικοτίνη (οπότε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα τι ατμίζει το πρόσφατο μέλος
και 70/30 VG/PG σταθερά... μαζί με Aegis Solo 100W mod.
Δεύτερος επισκευάσιμος για MTL ο Innokin Ares RTA (ο Νο1, ο παλιός) μαζί με Aegis Solo 100W mod πάλι, σε καθημερινή χρήση επίσης... Σε αυτόν πήγα με Yoda λίγο, μετά αρκετά Dark Thirty, αρκετά Skipper (αρώματα πλέον και όχι SnV), δοκίμασα κάποια αρώματα ToB και άλλα ΝΕΤ (πολύ τσιγάρο, δεν τα βρήκαμε), κόλλησα αρκετό χρόνο με το Redskin (Steampunk) και Buffalo (Egoist).... Ό,τι άλλο δοκίμαζα μετά, δε μου άρεσε, μέχρι που αποφάσισα να παίξω λίγο με δικά μου υγρά (εδώ και 2-3 μήνες). Δεν έχω καταλήξει, αλλά ατμίζω ευχάριστα τα SOHO,RY4,7LEAVES,CUBAN SUPREME,MAXX BLEND της FlavourArt μόνα τους ή και σε συνδυασμό με διάφορα άλλα που παίρνω κατά καιρούς από την ίδια ή άλλες εταιρείες (Graham, Cookie, Meringue, Apple Pie, Cotton Candy,Jamaican Rhum, ...). Δεν έχω πετάξει κανένα ακόμα, ευτυχώς υπάρχουν συνταγές στο internet που βοηθάνε εμάς τους νέους "αλχημιστές". Δε νομίζω να μου γίνει συνήθεια (βλέπω σε λίγο να γυρνάω στο Redskin) αλλά η μέχρι τώρα περιπέτεια έχει ενδιαφέρον εκτός αν κάποιος έχει τη συνταγή του Redskin...πάντα στα 3mg νικοτίνη και 70/30 VG/PG σταθερά
Πρόσφατα πήρα και πάλι σε τιμή ευκαιρίας έτσι για τη γεύση έναν RDA (Recurve Dual), τον χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα αν έχω μπουχτίσει με νικοτίνη, ατμίζω και εκεί λεμόνι τάρτα ή καμία καραμέλα-τσίχλα χωρίς νικοτίνη
Αυτά τα πολλά