Παει κουνιαδα Σιγκαπουρη επαγγελματικο ταξιδι 1 εβδομαδα!!!!
Παραγγελια 5 ατμοποιητες και καλο καλοκαιρι !!!!
Παει κουνιαδα Σιγκαπουρη επαγγελματικο ταξιδι 1 εβδομαδα!!!!
Παραγγελια 5 ατμοποιητες και καλο καλοκαιρι !!!!
Να κάνουμε λίστα και μεις με το τί θέλουμε από κει;
Και αρχες Ιουλη ο κουμπαρος Μαδριτη ταξιδακι αναψυχης οποτε 1lt 72mg nic και εκλεισα για καμια 3αρα χρονια ακομα!!!
Κι εγώ αν τους μισούσα Κουμπάρο + Κουνιάδα και ήθελα να τους δω δεμένους έτσι θα έκανα
1 χρόνο για κάθε ατμο/τη = 5 έτη η κουνιάδα
1 χρόνο για κάθε mg = 75 έτη ο κουμπάρος
Εγώ θα έδινα και ονόματα / ημερομηνίες για σίγουρα αποτελέσματα
Σωστές δουλειές
Ναι κάνω "βρώμικα" υγρά
Ναι έβαλα λίιιιιγο παραπάνω βαμβάκι απ'ότι συνήθως
Όχι η ρύθμιση των υγρών δεν είναι πολύ ανοιγμένη
Όχι δεν είναι παλιό στήσιμο (μόλις τελειώνει το δεύτερο τανκάκι)
ξερνάει σκούρο υγρό σαν τρελός. Με το ίδιο υγρό στον kf prime ούτε ίχνος επιστροφής μετά από 5 τανκ. Μάλλον ήρθε η ώρα να βρει το νέο του ιδιοκτήτη
Μάνο αυτό δυστυχώς είναι το μεγάλο πρόβλημα του skyline.
Δυστυχώς δεν ξεπερνιέται ότι και να κάνεις.
Το μόνο που μπορεί να βελτιώσει λίγο την κατάσταση είναι αλλαγή στο βαμβάκι σε κάθε 1-2 τανκ ανάλογα με τη "βρωμιά" που αφήνει το υγρό.
Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο ότι ο Prime με ανάλογα υγρά δεν έχει ούτε κατά διάνοια τα ίδια προβλήματα.
Το περίεργο είναι ότι δεν αλλοιώνεται η γεύση. Μοιάζει σαν να "συμπυκνώνεται" και όχι να καίγεται. Πιθανά μπαίνει υγρό που θερμαίνεται ανάμεσα από τις 2 καμπάνες στην βάση. Μία πρόταση από τον Βασίλη (που δεν λύνει το πρόβλημα, απλά το μειώνει λίγο) είναι να κλείσεις τα υγρά, να βαρέσεις 1-2 παρατεταμένες και να τα ανοίξεις ξανά. Δεν ξέρω αν δουλεύει στους κλώνους, αλλά και στους 2 γνήσιους που έχω κάτι κάνει. Επιπλέον το φαινόμενο μειώνεται με το drop kit (στα ίδια ml) και αυτό ενισχύει την άποψη ότι κάτι φταίει στο σύστημα ρύθμισης των υγρών.
Η σίγουρη λύση είναι να βάλετε
Βέβαια αυτό το έχω στον γνήσιο, αλλά ταιριάζει και στον κλώνο.
Δε φαίνεται τίποτε και όλα μέλι - γάλα.
Εκτός αυτού ο ατμοποιητής είναι πανέμορφος.
Διαφωνώ κάθετα! Αν βάλεις το ματ βλέπεις ακόμα λιγότερα
Ο prime όμως σου δίνει την γεύση του skyline? Ιδού το ερώτημα.
Κυριάκο προσωπικά στα καπνικά που ατμίζω είναι καλύτερος ο Prime.
Σε γλυκά μπορεί να παίζει καλύτερα ο Skyline αλλά δεν έχω αρκετά γλυκά στη φαρέτρα μου για να έχω ξεκάθαρη άποψη.
Πάντως από φίλους που μίλησα παίζει αρκετά καλά και τα γλυκά.
Πάντα μέσα στις επιλογές μας σημαντικό ρόλο έχει το προσωπικό μας γούστο και ο τρόπος ατμίσματος.
Ακριβώς όπως τα λέει ο Δημήτρης @
.Σε σύγκριση με τον prime στα υγρά που προτιμώ (καπνικά - γλυκοκαπνικά) ψηφίζω prime. Δυστυχώς ενώ απέκτησα τον skyline έχοντας μεγάλες προσδοκίες, στην πράξη δεν τα βρήκαμε.Η επιστροφή υγρών, το στήσιμο το οποίο έχει τις ιδιοτροπίες του ως προς την ποσότητα του βαμβακιού αλλά και ο όχι τόσο βολικός τρόπος αναπλήρωσης υγρού είναι για μένα λόγοι για να μη συνεχίσουμε παρέα. Αν στην εξίσωση βάλω και την απόδοση στη γεύση που τη βρίσκω και σε άλλους ατμοποιητές χωρίς τα παραπάνω μειονεκτήματα βλέπω την αγγελία να έρχεται σύντομα.
Επεξεργάσθηκε απο mankar72, 05 Ιούνιος 2018 - 22:13.
Ανοίγεις τα υγρά ?
Το βαμβάκι είναι σωστά τοποθετημένο ?
Τα oring είναι εντάξει ?
Ο ατμο/της + το mod κάνουν καλή επαφή μεταξύ τους ?
Η αντίσταση που διαβάζει το mod από τον ατμο/τη είναι σταθερή η αλλάζει σε μεγάλο βαθμό ?
Δεν έχω Skyline στην κατοχή μου
Κάποτε που έπεσε στα χέρια μου έπαιζε με Ni80 + 6 σπείρες μια χαρά
Περισσότερα στην αρχή του νήματος
Παρουσίαση + Γνώμες αυτών που τον έχουν
@
Για να σου δίνει καμένο φίλε μου ο Skyline έχεις υποτροφοδοσία, δηλαδή δεν διαβρέχεται (κοινώς μουσκεύει) το βαμβάκι με υγρό ή δυσκολεύεται πολύ να απορροφήσει υγρό.
Επίσης δεν αναφέρεις τί στήσιμο χρησιμοποιείς επακριβώς και σε τί Watt τον δουλεύεις.
Τη ρύθμιση των υγρών την ανοίγεις ή την έχεις ξεχάσει κλειστή;
Μήπως τον δουλεύεις με πολλά Watt;
Το στήσιμο που προτείνω μιας και τον δουλεύω από τότε που βγήκε στην αγορά είναι:
Σύρμα Kanthal 0,40mm 5 με 6 σπείρες (όχι παραπάνω) ελάχιστα ανοιχτές, σε 2,5mm πυρήνα στα 15 με 16 W.
Το βαμβάκι να μην είναι σφιχτό ούτε στην αντίσταση αλλά ούτε και στις υποδοχές.
Μήπως έχεις στουμπώσει αρκετά το βαμβάκι;
Μήπως έχεις κάπου hot-spot και ανάβει η αντίστασή σου ανομοιόμορφα;
Είναι πολλά αυτά που μπορεί να φταίνε και μία φωτό του ντεκ με το στήσιμό σου θα ήταν χρήσιμη για να βγάλουμε πιο ασφαλές συμπέρασμα.
Δες και το βιντεάκι που είχα γυρίσει πριν από 15 μήνες για τον γνήσιο (το στήσιμο τότε το είχα κάνει με 7 σπείρες αλλά μετά από δοκιμές κατέληξα σε 5 με 6 το πολύ).
@
Θα συμφωνήσω με το Μάκη @ ότι το καμένο είναι αποτέλεσμα υποτροφοδοσίας.Χτένισε καλά το βαμβάκι σου, μην το βάζεις σφιχτά στις υποδοχές του και πιστεύω ότι με πειραματισμό θα βρεις και τη σωστή ποσότητα.
Γενικά ο Skyline δεν είναι ,κατά τη γνώμη μου, τόσο απλός στο στήσιμό του και θέλει πειραματισμούς μέχρι να τον στήσεις σωστά.
Κάνε τις δοκιμές σου και αν θέλεις ανέβασε και κάποια φωτογραφία για να σου προτείνουμε και εμείς κάποια πραγματα,
Όπως και να χει εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς.
Δεν θα τον έλεγα και τόσο απαιτητικό στο στήσιμο. Ειδικά για το βαμβάκι, ο ίδιος ο Βασίλης μου είχε πει ότι δεν βλάπτει λίγο παραπάνω αρκεί να μην είναι σφιχτό. Αυτό που κάνω συνήθως είναι:
1. Αντίσταση: στήσιμο με κολλητό το εργαλείο που τυλίξαμε το σύρμα (ειδικό, κατσαβιδάκι, τρυπάνάκι) πάνω στα post και βίδωμα. Είναι περίπου η θέση που οι τρύπες του airdisk είναι από κάτω. Ανέβασμα γύρω στα 2mm πάνω από το airdisk ή στην ευθεία των post και τράβηγμα μέχρι να ευθυγραμμιστεί απόλυτα με τις τρύπες του airdisk. Ο πιό συνηθισμένος πυρήνας είναι στα 2,5mm.
2. Βαμβάκι: να περνάει σχετικά δύσκολα (αλλά να περνάει) και κόψιμο τόσο όσο ν' ακουμπάει στην βάση του deck. Εναλλακτικά κοιτώντας το από πάνω το κόβεις στο έξω όριο του deck. Αφράτεμα και γύρισμα να ακουμπήσει στην βάση. Αν είναι λίγο περισσότερο το φέρνεις μπροστά από το airdisk. Προσέχεις να είναι οι τρύπες του airdisk ελεύθερες.
Επεξεργάσθηκε απο montevoutsas, 29 Νοέμβριος 2018 - 10:03.
@
Το πιο σφιχτό airdisk είναι αυτό με την μία τρυπούλα του 1,5mm
Μετά ελάχιστα πιο ανοιχτό είναι αυτό με τις τρεις τρυπούλες των 1mm
Θα πρέπει να τα δοκιμάσεις για να έχεις δικιά σου άποψη.
Στήσιμο το κλασσικό που δείχνω και στο βιντεάκι παραπάνω.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη