Δεν κανουν ολοι οι ατμοποιητες για ολους.
Επεξεργάσθηκε απο Διηνεκης, 03 Οκτώβριος 2017 - 10:31.
Επεξεργάσθηκε απο Διηνεκης, 03 Οκτώβριος 2017 - 10:31.
Ειναι αλήθεια οτι έγινε ενα σχετικο τσουναμι περι αυτου.Παντως τωρα που επεσε το ολο κυνήγι του sky μπορω να πω οτι κατα την γνώμη μου ειναι πολυ καλος για ολη την ημερα με ελαχιστα τελικα προβλήματα και με πολυ καλη αποδοση γεύσης.
Επεξεργάσθηκε απο Διηνεκης, 03 Οκτώβριος 2017 - 12:20.
4 μερες ηταν αρκετες
την πεμτη μερα απλα
τον χαρισα.
Πρεπει να ειμαι ενας απο τους 5 στον κοσμο που δεν τους αρεσε.
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 16 Οκτώβριος 2017 - 09:35.
Eμενα παιζει μια χαρα μεχρι στιγμης και σκεφτομουν να επαιρνα εναν ακομα,
εστω για ανταλλακτικα αλλα απο ελλαδα δεν ξερω εαν υπαρχει μιας και απ εξω δυσκολα τα πραγματα οπως φαινεται η δουλεια.
Αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα τον Hussar και ουτε βλεπω αν τον δοκιμαζω για τον λογο που ανεφερα πριν
Οποτε το ερωτημα μενειι ακομα για το ποιος απο τους 2 παιζει καλυτερα
Αν δεν δοκιμάσεις και τον Hussar άσε θα σε τρώει (όπως μερικούς μερικούς χαχαχαχαχαχ)
Εγώ τους έχω και τους 2 αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ποιος είναι καλύτερος οπότε τους έχω και τους 2 στο
καθημερινό σετ και τελείωσε
Για να μην τον κρατήσεις ούτε μια εβδομάδα πάει να πει ότι είδες κάτι πολύ άσχημο που σε απογοήτευσε. Έτσι από περιέργεια μπορείς να πεις τι σε προβλημάτισε τόσο;
Γιατι απλα δεν μου εκατσε,δεν μου αρεσε η γευση του,δεν πηρα αυτο το <κατι> που περνουν ολοι.
Πρεπει να ειμαι ενας απο τους 2 σε ολο τον κοσμο που δεν τους αρεσει ο sky.
Κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα.
Και σε μένα δεν έχουν κάτσει ατμοποιητές για τους οποίους πολλοί ατμιστές λένε τα καλύτερα.
Γυάλισμα του Skyline (Coppervape) από τον Γιώργο @ Hraklis στο εργαστήριό του και τον υπέρ ευχαριστώ για την ώρα που διέθεσε και τον κόπο του.
Μερικές φωτό:
Πρώτο χέρι με χοντρή βούρτσα
Δεύτερο χέρι με λεπτή βούρτσα και τελικό γυάλισμα
Μετά το γυάλισμα σειρά είχε το πλύσιμο στο μπανάκι υπερήχων.
Βλέποντας την δουλειά που έκανε το επαγγελματικό μπανάκι υπερήχων κατάλαβα ότι αυτά τα ερασιτεχνικά που έχουμε εμείς υπολλείπονται πολύ σε απόδοση.
Το αποτέλεσμα αξιοθαύμαστο.
Προσέξτε το γυάλισμα.
Ναι γυαλίζει πιο πολύ και από τον γνήσιο !!!!!!!!!
Επίσης ο Γιώργος μου γυάλισε και το κλωνο-ντριπτιπ !!!!!!!!
Ότι και να πω για τον Γιώργο είναι λίγο.
Απλά τον ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά. :thankyoublue: :thankyoublue: :thankyoublue:
Τελειος!
Πω πω, ότι και να πω θα είναι λίγο ! Άψογη δουλειά, τέλειος ! :skyline:
Και ένα βίντεο που τράβηξα την ώρα του γυαλίσματος των κομματιών του Sky.
Γιώργο είσαι εκπληκτικός.
Τα σέβη μου. Σου βγάζω το καπέλο.
Mμπραβο Γιωργη αψογη δουλεια!
Επεξεργάσθηκε απο teo77, 19 Οκτώβριος 2017 - 22:15.
Γιώργο καλημέρα. Πολύ καλή δουλειά. Θα ήθελα να ρωτήσω το logo ESG δεν είχε πρόβλημα με το γυάλισμα;
@
Δημήτρη καλημέραΘα σου απαντήσω γιατί μίλησα με το Μάκη και είχα την ίδια απορία.
Το τμήμα που ήταν το logo έγινε με σαφώς λιγότερη πίεση,λιγότερο χρόνο και πολύ προσεκτικά.
Τεχνικά και με λεπτομέρειες μπορεί να μας απαντήσει ο Γιώργος @
Να πω και εγώ με τη σειρά μου ένα μπράβο στο μερακλή Γιώργο και επειδή ζήλεψα :P θα τον επισκεφθώ για καφεδάκι.
Καλημερα Δημητρη , σωστη παρατηρηση , εκει στο logo το κανω πολύ απαλα χωρις σαπουνι και ροσετο , διαφορετικα θα το εξαφανισει ( σβησει ) @
Δημητρη καλημέρα μαζι γράφαμε Σωστα ετσι είναιΕπεξεργάσθηκε απο Hraklis, 20 Οκτώβριος 2017 - 08:02.
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη