Επέστρεψε επιτέλους στα χέρια μου το Minikin v2.
Λοιπόν σαν βαφή επιλέχθηκε να γίνει σε ceracote και αυτό για την μεγάλη αντοχή του.
Με μια αναζήτηση για το ποιος κάνει τέτοιες βαφές και να είναι κοντά μου έπεφτα από διάφορες πηγές πάνω στο ίδιο εργαστήρι της HydroPrint.
Μετά από επικοινωνία μαζί τους μου είπαν ότι κάνουν και για mod και ότι το έχουν κάνει και σε αρκετά κομμάτια,
το μόνο που θέλουν είναι να αφαιρεθούν από εμάς όλα τα ηλεκτρονικά μέρη και να τους παραδοθούν μόνο τα κομμάτια προς βαφή.
Αφού βρήκαμε και τον ηλεκτρονικό που θα το κάνει κομμάτια προχώρησα σε επίσκεψη για να διαλέξω το χρώμα και να μάθω και για λεπτομέρειες.
Το παλιό χρώμα αφαιρείται με αμμοβολή και μετά πάει για βαφή.
1ο πρόβλημα που συναντήσαμε ήταν ότι δεν μπορέσαμε να βγάλουμε τον 510 πόλο,
παρόλο που αφαίρεσε τα καλώδια και ότι καλάι υπήρχε στο σπείρωμα αυτό δεν ξεβίδωνε και έτσι αποφασίστηκε να βαφή και ο πόλος.
Οπότε και πήγε στην HydroPrint και σε 3 μέρες το είχανε έτοιμο και επέστρεψε πάλι στον φίλο που θα έκανε πάλι την συναρμολόγηση.
Εκεί πέσαμε στο 2ο πρόβλημα, ξεκόλλησε ένα λεπτό καλώδιο από την πλακέτα το οποίο τον παίδεψε πολύ να ξανακολληθεί
και αφού τελικά με τα πολλά το κατάφερε πρέπει να έγινε και το 3ο και πιο βασικό πρόβλημα το ότι έσπασε την οθόνη,
το οποίο είδα κατά την παραλαβή του (δεν θα αναφέρω το όνομα του μιας και είναι από τον χώρο του ατμίσματος).
Το καλό είναι ότι δουλεύει χωρίς πρόβλημα σε όλη την επιφάνεια και δεν φαίνεται και πάρα πολύ.
Κόστος της βαφής 40€
Είχα πάρει τιμή και από Αθήνα από το The Vapers Boutique στα 50€ αλλά και εκεί θα έπρεπε να πάει γυμνό οπότε θα θέλαμε και 4 φορές courier
όσο για την διάλυση θα πήγαινε στον γνωστό Fabio (αυτό για όσους ενδιαφέρονται από Αθήνα)
Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι έγινε κλάσεις ανώτερο, και σαν χρώμα (επέλεξα ένα μαύρο με λίγο ασήμι μέσα που ήταν custom κωδικός)
αλλά και σαν υφή καταλαβαίνεις την διαφορά.