Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καλωσήρθατε στο VapeFriends.gr
Εγγραφείτε στο φόρουμ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε τόπικς, να απαντήσετε σε υπάρχοντα άρθρα, να αποκτήσετε τον προσωπικό σας messenger, να ενημερώσετε την κατάστασή σας, να διαχειριστείτε το προφίλ σας και πολλά άλλα. Αυτό το μήνυμα δεν θα εμφανιστεί ξανά όταν εγγραφείτε στο φόρουμ. Δώστε προσοχή στην σωστή αναγραφή του email σας στην εγγραφή σας γιατί σε αυτό θα σας αποσταλεί email επιβεβαίωσης. Αν δεν λάβετε email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε και στα spam σας.

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in. Pay attention to the correct entry of your email in your registration because it will send you a confirmation email. If you do not receive a confirmation email in your inbox, check your spam.
Σύνδεση στον Λογαριασμό (Login) Δημιουργία Λογαριασμού (Register)
Φωτογραφία

Ηλεκτρονικό Τσιγάρο και ασφάλεια


 • Παρακαλώ συνδεθείτε για να απαντήσετε
15 απαντήσεις στο θέμα

#1
OFFLINE   makis66

makis66

  ADMIN

 • Administrators
 • 2.545 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Μάκης
 • ΠεριοχήΑν. Θεσ/νίκη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Αναφέρεται στην αυτοπαρουσίαση
 • Ενδιαφέροντα - Χόμπι:Μοτό, ηλεκτρονικά, πατέντες

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και μπαταρία
 

Οι πιθανότητες του να "εκραγεί" μια μπαταρία είναι 1 στα 10 εκατομμύρια επομένως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο.

 

Ένας ατμιστής θα πρέπει να βάζει πάνω από όλα την ασφάλειά του.

 

Για να εξασφαλίσετε ασφαλές άτμισμα πρέπει να επιλέγετε ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα (ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης)

 

Επίσης σημαντικό είναι να τηρείτε και κάποιους απλούς κανόνες ασφαλείας τους οποίους θα αναφέρουμε αναλυτικά.

 

Θα μιλήσουμε και για το τι πρέπει και το τι δεν πρέπει να κάνετε προκειμένου να διαφυλάξετε την ασφάλεια της μπαταρίας του Η.Τ.

 

Η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου
 

Η μπαταρία που χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας δεν διαφέρει και πολύ από αυτήν του αγαπημένου σας smartphone, του tablet κλπ.

 

Οι μπαταρίες αυτές κυκλοφορούν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και οι περισσότερες από αυτές είναι κατασκευασμένες με τεχνολογία ιόντων λιθίου για ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια.

 

Όπως με κάθε ηλεκτρονική συσκευή έτσι και με το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας διατρέχετε τον ίδιο ακριβώς κίνδυνο εάν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας σύμφωνα με τα όσα προτείνει ο κατασκευαστής.

 

Η μόνη διαφορά που έχουν οι μπαταρίες των smartphones με αυτές των ηλεκτρονικών τσιγάρων είναι ότι οι πρώτες κατασκευάζονται ειδικά για τη συσκευή στην οποία χρησιμοποιούνται.

 

Στην περίπτωση του ηλεκτρονικού τσιγάρου αυτό δεν ισχύει πάντα καθώς πολλοί ατμιστές επιχειρούν να πειραματιστούν με το άτμισμα χρησιμοποιώντας συσκευές mods τις οποίες τροποποιούν με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγουν μεγάλα σύννεφα ατμού και να καλύπτουν τις ανάγκες τους.

 

Κατά συνέπεια, πολλές φορές επιλέγουν άλλο τύπο μπαταρίας από αυτόν που προτείνει ο κατασκευαστής μη έχοντας τις απαραίτητες γνώσεις και άρα αυξάνουν τις πιθανότητες κάτι να πάει στραβά.

 

Άλλοι παράγοντες που ευθύνονται για την καταστροφή μιας μπαταρίας ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι επίσης η κακή χρήση της συσκευής, τα φθηνά ανταλλακτικά και τα κακής ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα, αλλά επίσης και η χρήση πολυχρησιμοποιημένων μπαταριών.

 

Μερικά tips για πιο ασφαλές άτμισμα.

 

Επιλέγετε πάντα ποιοτικά προϊόντα. Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο ή mod υψηλής ποιότητας και με την κατάλληλη πιστοποίηση είναι μια σωστή και ασφαλής επένδυση. Άλλωστε πλέον στην αγορά κυκλοφορούν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ οικονομικές τιμές.

 

Πάντα να αγοράζετε επώνυμες μπαταρίες από αξιόπιστα καταστήματα γιατί κυκλοφορούν διάφορες απομιμήσεις και κλώνοι αμφιβόλου ή κακής ποιότητας.

 

Κάντε την έρευνά σας πριν αποκτήσετε μια μπαταρία. Αν έχετε mod στο οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται η μπαταρία θα σας προτείναμε να κάνετε την έρευνά σας και να συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή ή το προσωπικό ενός καταστήματος ατμιστικών ειδών προκειμένου να κάνετε σωστή επιλογή, για την ασφάλειά σας.

 

Αποκτήστε έναν ποιοτικό φορτιστή. Το ξέρατε ότι η υπερφόρτιση ή η εκφόρτιση μπορεί καμιά φορά να προκαλέσουν έκρηξη; Ένας «έξυπνος» φορτιστής που σας ενημερώνει όταν οι μπαταρίες του ηλεκτρονικού τσιγάρου σας έχουν φορτίσει είναι ιδανικός για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Μη μεταφέρετε τις μπαταρίες χωρίς θήκη. Με αυτόν τον τρόπο δεν τις αφήνετε εκτεθειμένες στο περιεχόμενο της τσέπης ή της τσάντας σας το οποίο μπορεί να προκαλέσει βλάβη και σε ορισμένες σπάνιες περιπτώσεις έκρηξη! Η έκρηξη οφείλεται αποκλειστικά σε βραχυκύκλωμα της μπαταρίας και αυτό μπορεί να συμβεί αν έχει φθαρεί το μονωτικό κάλυμμα της μπαταρία σας και η μπαταρία ακουμπήσει σε μεταλλικό αντικείμενο (πχ τα κλειδιά σας). Επίσης αν μεταφέρετε τις μπαταρίες σας χωρίς θήκη, είναι πιθανόν να προκληθούν φθορές στο κάλυμμα της μπαταρίας σας. 

 

Χρησιμοποιείτε το σωστό φορτιστή. Όπως οι περισσότερες ηλεκτρονικές συσκευές έτσι και το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας είναι προτιμότερο να φορτίζει με το φορτιστή που περιείχε η συσκευασία ή έναν αξιόπιστο καλό φορτιστή για τον τύπο της μπαταρίας σας. Εάν ο φορτιστής που χρησιμοποιείτε έχει υψηλότερα volt από αυτά που απαιτούνται μπορεί να υπερθερμάνει τη συσκευή σας και να δημιουργήσει πρόβλημα στη μπαταρία.

 

Μην χρησιμοποιείτε μπαταρίες με φθαρμένο κάλυμμα. Όταν διαπιστώσετε φθορές στο κάλυμμα της μπαταρίας σας, αμέσως σταματήστε την χρήση της. Όπως εξηγήσαμε και πιο πάνω, κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε βραχυκύκλωμα. 

 

Αποφύγετε τη φόρτιση σε εύφλεκτες επιφάνειες. Αν μέχρι σήμερα αφήνατε το mod σας να φορτίσει πάνω στο μαξιλάρι σας ίσως θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

 

Μην αφήνετε το ηλεκτρονικό τσιγάρο σας να αδειάσει. Η υπερβολική φόρτιση και η υπερβολική εκφόρτιση μπορεί να προκαλέσουν βλάβη και να αποδυναμώσουν την ισχύ της μπαταρίας, γι΄αυτό καλό είναι να παρακολουθείτε τη διαδικασία της φόρτισης.

 

Μην χρησιμοποιείτε ελαττωματικές μπαταρίες. Εάν διακρίνετε κάποια βλάβη στη μπαταρία ή στη συσκευασία της ή κάποια δυσλειτουργία κατά τη διάρκεια της φόρτισης τότε απαλλαγείτε από αυτήν την μπαταρία και αντικαταστήστε την με μια καινούργια.

 

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ την συσκευή όσο φορτίζει. Η θύρα USB μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να φορτίσει την μπαταρία αλλά δεν προτείνεται και επιπλέον την ώρα που η μπαταρία αποθηκεύει ρεύμα είναι επικίνδυνο να τραβάμε ρεύμα.

 

Μην αφήνετε τις μπαταρίες στο αυτοκίνητο. Υπερβολική ζέστη ή κρύο μπορεί να καταστρέψουν τις μπαταρίες.

 

Μην χρησιμοποιείτε τις μπαταρίες σε μηχανικά mod με πολύ χαμηλές αντιστάσεις ατμοποιητών ή κλώνους αμφιβόλου ποιότητας.

 

Διαβάστε τις προδιαγραφές της μπαταρίας και της συσκευής όπου θα την χρησιμοποιήσετε και σιγουρευτείτε ότι ταιριάζουν.

 

Φορτίζετε πάντα τις μπαταρίες σας με εξωτερικό φορτιστή με έλεγχο ταχύτητας φόρτισης και να προτιμάτε την πιο χαμηλή ταχύτητα φόρτισης.

 

Έτσι οι μπαταρίες σας θα διαρκούν περισσότερο από φόρτιση σε φόρτιση και θα κρατήσουν για περισσότερες συνολικά φορτίσεις.

 

Μπαταρίες σε ζεύγη: όταν η συσκευή απαιτεί 2-3 μπαταρίες αυτές πρέπει να φορτίζονται μαζί, στον ίδιο φορτιστή και να τοποθετούνται στην συσκευή εναλάξ ώστε το μεγάλο φορτίο να μην το έχει πάντα η ίδια μπαταρία.

 

Ελέγχετε πάντα ότι οι μπαταρίες είναι στεγνές πριν τις τοποθετήσετε στην συσκευή και ότι η συσκευή σας είναι στεγνή επίσης.

 

Μην πιέζετε με μεγάλη δύναμη τους πόλους των μπαταριών, μη σφίγγετε τα καπάκια τόσο ώστε να κινδυνεύει να τρυπήσει ο πόλος της μπαταρίας.

 

Αν ο πόλος της μπαταρίας έχει πιεστεί, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία.

 

Αν το περίβλημα της μπαταρίας έχει φθαρεί σταματήστε να χρησιμοποιείτε την μπαταρία.

 

Κλειδώνετε πάντα τις συσκευές πριν τις βάλετε στην τσέπη/τσάντα.

 

Πάντα ανακυκλώνετε τις παλιές μπαταρίες.

 

 


 • Μου αρέσει (+) x 11

#2
OFFLINE   redortho

redortho

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 1.850 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Δημήτρης
 • ΠεριοχήΝέα Σμύρνη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Skyfall, Skyline, TA, TAE, Amadeus, Phenomenon, Eviva, Creek

Πολύ ωραία μαζεμένα τα μέτρα ασφαλείας και οι συνοπτικές οδηγίες (προτεινόμενος εναλλακτικός τίτλος: Batteries for Dummies) :laugh1: Θα ήθελα μόνο να προσθέσω τα παρακάτω:

 

 • Οι πιό ασφαλείς θήκες μεταφοράς είναι αυτές από σιλικόνη γιατί πέρα από μόνωση προσφέρουν και μια προστασία από υγρασία ή τυχαία διαβροχή.
 • Τα πιό πολλά mod δεν περιέχουν φορτιστή παρά μόνο ένα καλώδιο USB για να το συνδέσετε σε κάποιον φορτιστή, power bank ή σε μεγάλη ανάγκη σε υπολογιστή. Αυτά που δεν έχουν USB δεν περιλαμβάνουν τίποτα σχετικό με φόρτιση.
 • Σε πολλά καλά ηλεκτρονικά mod υπάρχει δυνατότητα ορισμού της ελάχιστης τάσης που μπορεί να φτάσει η μπαταρία πριν σβήσει ώστε να μην φτάσει σε τάση που θα της μειώσει τη ζωή της.
 • Τα κυκλώματα φόρτισης των καινούργιων ηλεκτρονικών mod μπορούν να φορτίσουν ασφαλώς μια μπαταρία και μάλιστα με υψηλή ισχύ αλλά σε καμία περίπτωση με την ακρίβεια ενός καλού εξωτερικού φορτιστή. Ούτως ή άλλως θα έχετε κι άλλες μπαταρίες, αλλά στην ανάγκη δεν υπάρχει θέμα.
 • Πριν τις ανακυκλώσετε καλύψτε τους πόλους με λίγη μονωτική ταινία. Αν βραχυκυκλώσει με άλλες μπαταρίες που είναι στον ειδικό κάδο, θα υπάρξει θέμα.

 • Μου αρέσει (+) x 9

#3
OFFLINE   Knomax

Knomax

  Member

 • VF Members
 • 63 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Βασιλης
 • ΠεριοχήΣαμος
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:DID NextGen genesis TNS genesis Somnium Hybrid V2,Ares,Tilemachos v2 plus,Gini

Συνηθως οτι "ατυχηματα" ειχαν συμβει ηταν απο κατι "ξενους" με mod σωληνες ..τυπου "κλαρινο" βαζωντας 2 και 3 μπαταριες παραλληλα χωρις να ειναι ζευγαρια και χωρις να ειναι το ιδιο φορτισμενες....αποτελεσμα?

 

Μμμπποοουυμμμ!!!!


 • Μου αρέσει (+) x 2
 • Συμφωνώ! (+) x 1

#4
OFFLINE   Scorpion

Scorpion

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 614 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Kwstas
 • ΠεριοχήAthens North
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V5 - Asmodus Minikin Reborn

Όπως παντού έτσι και στον ατμό κυκλοφορούν διάφορα

Κάποιοι εντός η εκτός forum διαβάζοντας για όλες αυτές τις νέες κυκλοφορίες

μπορεί εκτός από το να πετάξουν τα χρήματα τους και να κινδυνεύσουν

Καλά κάνουμε και τα παρουσιάζουμε εδώ και λέμε τη γνώμη μας

Βοηθά νομίζω στο τι να αποφύγεις ειδικά αν δεν είναι δοκιμασμένο

 

Ξεκινώντας το ΗΤ και για να μείνεις σε αυτό το βασικότερο είναι ο εξοπλισμός

Κι αυτός πρέπει να είναι αξιόπιστος ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ του καθένα

Βοήθεια για αξιόπιστο εξοπλισμό και για όλες τις απορίες σου μόνο στα forum ΗΤ

Όπου αλλού ρωτήσεις η απάντηση θα έχει άμεση σχέση με το κέρδος

 

Διότι άλλο ΗΤ με @ και άλλο @ ΗΤ

 

Το παραπάνω το γράφω διότι σήμερα είδα 1 μηνός  ατμιστή με

squonk mode (Πλαστικούρα εντελώς της πλάκας) + Wotofo recurve + Panasonic (!!!!)  :eleos:

Ο μαγαζάτορας του είπε σε κάθε στήσιμο να πηγαίνει από εκεί

Και ρωτάω ο Μαγαζάτορας η ο νέος ατμιστής φταίει ?


 • Συμφωνώ! (+) x 3
 • Μου αρέσει (+) x 1

#5
OFFLINE   Carnivorous Vulgaris

Carnivorous Vulgaris

  Member

 • VF Members
 • 86 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Αντώνης
 • ΠεριοχήΝότιο Μπανανιστάν
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:P80 - άει στικ 100 - siren2 - κυρ φόντας f2 - χάνταλης
 • Ενδιαφέροντα - Χόμπι:η παγκόσμια ειρήνη και η αποστήθιση της διδασκαλίας του Al Bundy

Ηλεκτρονικό τσιγάρο και μπαταρία
 

Οι πιθανότητες του να "εκραγεί" μια μπαταρία είναι 1 στα 10 εκατομμύρια επομένως κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά σπάνιο.

 

 

η ώρα του του ξενέρωτου, με τον Αντώνη:

το λόττο έχει πιθανότητα επιτυχίας 1 στα 14 εκατομμύρια.

το να χτυπήσει κεραυνός το σπίτι σου -εεεε, αν αυτό είναι στις ΗΠΑ- είναι μία στις 280.000

Μία στα δέκα εκατομμύρια πιθανότητα σημαίνει ότι
βρήκα μια ομπρέλα στο μετρό
ανοίγω τον τηλεφωνικό κατάλογο -έστω ότι έχουμε κάθε τόμο με σύνολο 10 εκατομμύρια τηλέφωνα-
διαλέγω έναν στην τύχη και περιμένω ότι στο νούμερο που καλώ θα βρώ τον ιδιοκτήτη της ομπρέλας.

 

Επιπλέον, όσο αναφορά τις πιθανότητες, μία στα δέκα εκατομμύρια

δεν σημαίνει ότι άμα φτιάξουμε 100 εκατομμύρια, οι δέκα θα σκάσουν. Μπορεί να σκάσουν πολύ περισσότερες (ή και καμία).
Είναι πολύ μικρή πιθανότητα για γίνει ομαλοποίηση της κατανομής.

Αυτά, συγνώμη για το spam, συνεχίστε. :idiot1:

 


 • Μου αρέσει (+) x 2
 • Χμμμμμ !!! x 1

#6
OFFLINE   Scorpion

Scorpion

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 614 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Kwstas
 • ΠεριοχήAthens North
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V5 - Asmodus Minikin Reborn

Ξέχασα να αναφέρω στο πιο πάνω post οτι το Mod ήταν μηχανικό squonk με Panasonic

Μια χαρά είναι η Panasonic όχι για εκεί όμως

Και επαφές μπαταρίας το Mod με μεταλάκι για φακό (Στον -)

Τον τελευταίο καιρό έχουν κυκλοφορήσει πολλά squonk μηχανικά που από ποιότητα είναι χάλια

Και επειδή έμπειρος στον ατμό δεν τα παίρνει αυτά ούτε για πλάκα θα τα πάρει ο άσχετος

Δηλαδή ακόμα χειρότερα

Αν αρχίσουν τα πυροτεχνήματα θα είναι βούτυρο στο ψωμί των τσιγαράδων


 • Συμφωνώ! (+) x 1

#7
OFFLINE   redortho

redortho

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 1.850 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Δημήτρης
 • ΠεριοχήΝέα Σμύρνη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Skyfall, Skyline, TA, TAE, Amadeus, Phenomenon, Eviva, Creek

...και αυτών που πουλάνε κρέμες για εγκαύματα  :hahaha:


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 3

#8
OFFLINE   kostasapo

kostasapo

  Advanced Member

 • VF Members
 • 292 Δημοσιεύσεις
 • ΠεριοχήΚαλαμάτα
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V3 Mini, Hastur Mini, Nautilus 2

Είδα προχθές στυλό μπαταρία, που φτάνει τα 100 Watt, με οθόνη αλα mod.

 

Ειλικρινά δε βλέπω το λόγο για μηχανικό.


 • Συμφωνώ! (+) x 1

#9
OFFLINE   Scorpion

Scorpion

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 614 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Kwstas
 • ΠεριοχήAthens North
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V5 - Asmodus Minikin Reborn

...και αυτών που πουλάνε κρέμες για εγκαύματα  :hahaha:

Αν τη βγάλει καθαρή με κρεμούλα πάει καλά

Το θέμα είναι μη γίνει Παρακατανάλωμα Του Πειραιώς  :hahahaha: :idiot1:


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 1

#10
OFFLINE   Scorpion

Scorpion

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 614 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Kwstas
 • ΠεριοχήAthens North
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V5 - Asmodus Minikin Reborn

Είδα προχθές στυλό μπαταρία, που φτάνει τα 100 Watt, με οθόνη αλα mod.

 

Ειλικρινά δε βλέπω το λόγο για μηχανικό.

Αν ξέρεις τι κάνεις το μηχανικό δεν είναι κακό

Για να έχω μηχανικό θέλω γνώση (Δωρεάν είναι)

Και καλό εξοπλισμό (Αυτό κοστίζει)

Αν θέλω το δεύτερο σχεδόν δωρεάν καλύτερα να κάτσω εκεί που είμαι

Και εδώ που είμαι με ένα modaki και 1 επισκευάσιμο μια χαρά είμαι

Κάποιοι λίγοι (Θέλω να πιστεύω μαγαζάτορες) με αυτά που πασάρουν σκάβουν το λάκο του ΗΤ

Και κάποιοι αγοραστές (Λίγοι θέλω να πιστεύω και αυτοί)

ενώ θα έπρεπε να ψάξουν πρίν τη μεγάλη απόφαση να φύγουν από το ΚΤ

πάνε σαν τα πρόβατα κι αγοράζουν ότι γυαλίζει

Και κατά τη γνώμη μου οι λίγοι μπορούν να κάνουν κακό στους πολλούς άνευ λόγου και αιτίας

Γι αυτό ανέφερα το πιό πάνω γεγονός


 • Μου αρέσει (+) x 2

#11
OFFLINE   redortho

redortho

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 1.850 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Δημήτρης
 • ΠεριοχήΝέα Σμύρνη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Skyfall, Skyline, TA, TAE, Amadeus, Phenomenon, Eviva, Creek

@

Please Login or Register to see this Hidden Content

Καλά, βάλε κι αυτούς που πουλάνε πυροσβεστήρες  :laugh1:


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 1

#12
OFFLINE   Scorpion

Scorpion

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 614 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Kwstas
 • ΠεριοχήAthens North
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Kayfun V5 - Asmodus Minikin Reborn

@

Please Login or Register to see this Hidden Content

 

Οι πυροσβεστήρες όπου να ναι θα υπάρχουν και στα ατμιστικά asexouar  :pare:


Επεξεργάσθηκε απο Scorpion, 09 Ιούνιος 2018 - 00:11.

 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 1

#13
OFFLINE   redortho

redortho

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 1.850 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Δημήτρης
 • ΠεριοχήΝέα Σμύρνη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Skyfall, Skyline, TA, TAE, Amadeus, Phenomenon, Eviva, Creek

@

Please Login or Register to see this Hidden Content

Και φυσικά θα έχουν και ΕΦΚ  :hahaha:


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 2

#14
OFFLINE   redortho

redortho

  Advanced Member

 • Gold VF Members
 • 1.850 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Δημήτρης
 • ΠεριοχήΝέα Σμύρνη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Skyfall, Skyline, TA, TAE, Amadeus, Phenomenon, Eviva, Creek

Και μια άλλη εκδοχή ασφάλειας που δεν αφορά τα χέρια ή το προσωπό σας, αλλά τον υπολογιστή σας  :wallbash:

Please Login or Register to see this Hidden Content


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 3
 • Μου αρέσει (+) x 1

#15
OFFLINE   Billygrante

Billygrante

  Member

 • VF Members
 • 120 Δημοσιεύσεις
 • Όνομα:Βασίλης
 • ΠεριοχήΘεσσαλονίκη
 • Ατμιστικός εξοπλισμός:Vandyvape pulse bf kit voopoo drag vgod rdta

Είδα προχθές στυλό μπαταρία, που φτάνει τα 100 Watt, με οθόνη αλα mod.
 
Ειλικρινά δε βλέπω το λόγο για μηχανικό.

Αγαπητέ Κώστα το μηχανικό είναι πολλά περισσότερα από τσουρα που θα πάρεις με το φόβο μην ανατιναχτεί.
Κατά αρχήν είναι μεράκι να ασχοληθείς και να κατανοήσεις πως λειτουργεί αυτό που κρατάς στο χέρι.Το ψάξιμο για το καλύτερο στυσιμο το voltage drop το γιατί n80 ή kanthal ή ss το γιατί διμπαταρο το γιατί η αγορά του ηλεκτρονικού προσανατολίστηκε όλα αυτά τα χρόνια έτσι και όλα τα ερωτήματα που καταθέτουν τα αγαπημένα μέλη του forum κατά καιρούς θα βρουν απαντήσεις αν χρεισθμοποιεις μηχανικό
Στην κατοχή μου έχω τρία και θέλω και ένα parallel squonk ακόμα
 • Μου αρέσει (+) x 2
 • Συμφωνώ! (+) x 1

#16
OFFLINE   lounik

lounik

  Member

 • VF Members
 • 144 Δημοσιεύσεις

Και μια άλλη εκδοχή ασφάλειας που δεν αφορά τα χέρια ή το προσωπό σας, αλλά τον υπολογιστή σας  :wallbash:

Please Login or Register to see this Hidden Content

Ένας υπολογιστής έτσι και αλλιώς περιμένουμε ότι  μπορεί να εκτεθεί σε κίνδυνο με την σύνδεση κάθε άγνωστης συσκευής usb ή στο internet. Όπως και το κινητό μας σε κοινόχρηστους σταθμούς φόρτισης και θα έχουμε πάρει τα μέτρα μας.

 

To καταστροφικό θα ήταν ο υπολογιστής να παίξει με τις ρυθμίσεις μας στο mod.

8 watt να λέει η οθόνη μας και 48 να βαράει.

Θα βγαίνει αληθινή η κατάρα μας.

 – που να σου καεί η αντίσταση!

:laugh1:


 • Χαχαχα-Γέλιο (+) x 4
0 Μέλος(η) διαβάζουν το θέμα

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη