2πλο τον πανιωνιο
και χ την αβελινο επαιξα για σημερα..και αυτα με μαυρη καρδια ( ποτε δεν μου αρεσουν οι δευτερες παντα σκαει εκπληξη)
ενημερωση 21:00
3 αναγκαστικές αλλαγές ο πανιώνιος και μια κόκκινη.....οκ κουβας
1-1 στους Ζωσιμάδες
2πλο τον πανιωνιο
και χ την αβελινο επαιξα για σημερα..και αυτα με μαυρη καρδια ( ποτε δεν μου αρεσουν οι δευτερες παντα σκαει εκπληξη)
ενημερωση 21:00
3 αναγκαστικές αλλαγές ο πανιώνιος και μια κόκκινη.....οκ κουβας
1-1 στους Ζωσιμάδες
καλό βράδυ @
κρίμα ενώ πέρασε το χ στο ιταλικό και ο πανιώνιος προηγήθηκε μετά ...μαμηθηκε.Επεξεργάσθηκε απο Axilleas1710, 18 Σεπτέμβριος 2017 - 23:55.
για την πλάκα μας σήμερον
με τουτα και με κεινα ετοιμος ειμαι να χωθω στον "τζογο"......εχουμε και τους παλαιους να μας δινουν tips...
αυτό φίλε Αχιλλέα δεν είναι στατιστικό, ειναι κουβαααας..
το λαθος μου εινια οτι δεν το έχω πάρει σοβαρά ( τουλάχιστον οπως εκανα οταν ασχολούμουν για χαρτζιλίκι) και δεν κάθομαι να διαβάζω πολυ στατιστικα,αλλαγες προπονητών τραυματισμούς κτλ...και περυσι ετσι το εκανα και μετα το παρατησα...ή θα επανέλθω στις παλιές μου συνήθειες ή θα το κοψω παλι...
εδώ είμαι κι εγώ, πιο σοβαρός σήμερα....για να δούμε, βάση διαβάσματος πρέπει να βγούνε,έδρα, αλλαγές και βάρος στο πρωτάθλημα θα μας δικαιώσουν άραγε?
kai ekana to 1000 stooooooooooooooooooooooo θα την τσεκαρω αχχιλεα
moto gp είχαμε σήμερα, νικητής για μια ακόμη φορά ο μαρκέζ,
πεντρόσα ( θεωρώ οτι έκανε σπουδαίο αγώνα)
ι και λορένζο οι άλλοι 2 του βάθρου
ο αγαπήμενος μου γιατρός κατέλαβε την 5 θεση ( έκανε μόλις 22 μέρες να επιστέψει απο τον τραυματισμό του)
καταταξη:
πρωτάθλημα Ελλάδος
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 0 - 1
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ 3 - 0
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 - 0
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΛ 4 - 1
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1 - 1
ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. - 25-9
Α.Ε.Κ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-2
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη