Έρχεται νέο:
228,65K 24 Αριθμός λήψεων
Έρχεται νέο:
228,65K 24 Αριθμός λήψεων
Αναμονη για τον intake rta της augvape, μετα τις δοκιμες θα επανερθω για τα σχολια-παρατηρησεις.
Ήδη στα ράφια προς πώληση
DRAM II RTA MTL
Ο απόλυτος ατμοποιητής για mtl εμπειρία ατμίσματος, κατάλληλος και για χρήση με νικοτίνη αλάτων (με τη χρήση συστολής αέρα 0,8 mm)
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Καβειρος V2 ???
Ήμουνα ανάμεσα σε αυτών και των eviva, τελικά με κέρδισε ο δεύτερος λόγο κεραμικής αντίστασηςΉδη στα ράφια προς πώληση
DRAM II RTA MTL
Ο απόλυτος ατμοποιητής για mtl εμπειρία ατμίσματος, κατάλληλος και για χρήση με νικοτίνη αλάτων (με τη χρήση συστολής αέρα 0,8 mm)
Περισσότερες πληροφορίες εδώ
Επεξεργάσθηκε απο Nikoss rocket, 29 Αύγουστος 2018 - 21:13.
Επίσημη παρουσίαση στο
Πάντως συνεχίζω να έχω τις επιφυλάξεις μου όχι για το αν είναι αξιοπρεπής αλλά για το αν έχει το κάτι παραπάνω:
1. Από πότε το SS (οποιασδήποτε μορφής) περιέχει Μόλυβδο; Μήπως το μπερδεύει κάποιος με το Μολυβδένιο;
2. SS304L vs SS316L: το έχω αναφέρει πολλές φορές, λόγω αυξημένης σκληρότητας το 316 είναι πιό δαπανηρό και απαιτητικό στην επεξεργασία του από το 304 ενώ η τιμή αγοράς τους είναι περίπου η ίδια. Το αν πλεονεκτεί το ένα ή το άλλο για τους ατμοποιητές δεν το βρήκα πουθενά (πειστικά τουλάχιστον).
3. Μονωτήρας POM (υποθέτω POM-C) αντί για PEEK. Γιατί;
4. Tank PMMA (όχι plexyclass αλλά PLEXIGLAS® που είναι η εμπορική ονομασία της EVONIK) και όχι έστω σαν επιλογή PEI (πχ SABIC - ULTEM™) για τους γνωστούς λόγους.
5. SS304L vs SS304: αναφέρεται σε review σαν πλεονέκτημα ότι δεν έχει επιστρώσεις νικελίου ή χρώμιου. Και τα δύο περιέχουν τα ίδια ποσοστά στο κράμα (και σε καμία περίπτωση επιστρώσεις), η διαφορά είναι στο ποσοστό άνθρακα που στο L είναι χοντρικά το μισό.
6. Σε review και πάλι αναφέρθηκε το πλεονέκτημα της χάραξης του λογότυπου στην καμπάνα με το χέρι (ή κάτι τέτοιο) από την χάραξη με laser γιατί δεν αφήνει υπολείμματα άνθρακα! Σοβαρά;
- Την χωρητικότητα των 2ml θα την χαρακτηριζα αναγκαίο κακό λόγω νομοθεσίας αν και θα ήταν καλοδεχούμενο πρόσθετο για μεγαλύτερη χωρητικότητα (ίσως αργότερα).
- Παρά το ότι στην αρχή "αγριεύτηκα" από τον χαρακτηρισμό του συνδυασμού των πόλων του Calix με τα mtl pin του Kayfun 5 σαν κάτι καινούργιο, η ιδέα της λειτουργίας του εναλλασσόμενου pin ως "συστολέα" αέρα φαίνεται ενδιαφέρουσα.
- Στην ιστοσελίδα του κατασκευαστή δεν υπάρχει εικόνα με το σακουλάκι των ανταλλακτικών, αλλά σε review αναφέρεται η ύπαρξη nbr o-ring για το καπάκι (μαύρο) για να κλειδώνει κατά κάποιο τρόπο η ρύθμιση υγρών. Ισχύει;
- Επίσης στο ίδιο review αναφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης του δακτυλιδιού του αέρα ανάποδα για να μειώσει τις διατομές των οπών στο μισό. Ισχύει;
Το κουτί εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς όπως και άλλων κατασκευαστών θα μπει σε ντουλάπα (ή κάπου σχετικά) γιατί δεν χρησιμεύει σε κάτι πέρα από την "επίδειξη" του ατμοποιητή.
Αν θα τον αγοράσω; Μάλλον ναι και γιαυτό τον έψαξα σε επίπεδο προδιαγραφών (όσο μπορούσα) και έγραψα αυτό το σεντόνι. Γιατί θα τον αγοράσω; Γιατί προέρχεται από Έλληνα κατασκευαστή (δεν χρειαζόταν να γραφτεί ότι τα πάντα προέρχονται από Ελλάδα) και θέλω να τον δοκιμάσω ο ίδιος. Απλά δεν μου αρέσει να διαβάζω ανακρίβειες που μπορεί να θέσουν αμφιβολίες και για όλα τα υπόλοιπα που γράφονται στην περιγραφή του.
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 03 Σεπτέμβριος 2018 - 21:50.
Geekvape new product, Loop V1.5 is coming soon
Περισσότερα εδώ
1928 MTL RDA by Cthulhu
Περισσότερα εδώ :
Και μια Ελληνική παρουσίαση
Λοιπόν τον παραπάνω rda ήμουν έτοιμος να τον παραγγείλω, λόγω απλότητητας (εύκολο στήσιμο αντίστασης και βαμβακιού), χωρητικότητας (2,5 ml βαρέλι) και τιμής ($20).
Έκανα πίσω τελευταία στιγμή, διότι είδα σε review (απο τον DJSL και μόνο) να αναφέρεται ότι η αμμοβολή στο deck και το βαρέλι (τώρα γιατί το έκανε αυτό η Cthulhu αφού δεν φαίνεται απ' έξω δε ξέρω), μειώνει την αγωγιμότητα και του προκάλεσε σοβαρά θέματα στον έλεγχο θερμοκρασίας (πήρε καμμένο με mod Yihi και με mod με πλακέτα DNA).
Επίσης είπε, οτι και σε απλή χρήση του mod σε watt, θα έχεις αποκλίσεις.
Κατά τα άλλα τον εκθείασε, σε γεύση, λειτουργικότητα κλπ
Πιστεύω σε λίγους μήνες η Cthulhu να βγάλει νέο batch, μιας και είδα να το κάνουν με τον Hastur Mini (ποιό ανοιχτά επιστόμια για να μην μαζεύει υγρό, και deck με μονή τρύπα αέρα αντί για δύο).
έρχεται ο απόλυτος doggy....
DoggyStyle 2K18
@
Νικόλα πάλι σε έξοδα θα μπούμε.έρχεται ο απόλυτος doggy....
DoggyStyle 2K18
Δεν ειναι οτι χρειαζομαι ατμοποιητη...απλα θελω να παρω ενα σκυλακο που να γεμιζει απο πανω, ετσι για να υπαρχει. Απλα να δινει το παρον του στο χωρο.
Ποιός Κινεζοεισαγωγέας θα τον φέρει άραγε; Zerobacco;
Δημητρη περιμενε λιγο να γινει πρωτα το copy/paste.
Γιατί στην Γαλλία νομίζεις θα κατασκευάζεται; Πρώτα θα βγουν οι Κινέζικοι για δοκιμή και μετά με διορθώσεις θα κυκλοφορήσει ο κανονικός. Για ξεκάρφωμα θα "κυκλοφορήσουν" πρώτα κάποιοι original που θα είναι εξαρχής "out of stock". Και γαμώ τις θεωρίες συνομωσίας
Ammit MTL RTA !!!
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε ! Ήδη περιμένω Ammit MTL RDA...και μετά έρχεται ο RTA !
@
Ντέμη όπως τον βλέπω είναι ο Ammit Mtl rda με τανκ.Προσωπικά ο Rda μου άρεσε πολύ με μοναδικό "ελάττωμα" το μειωμένο χτύπημα σε σχέση με άλλους Rda.
Όσο αφορά τον Rda είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει.
Βολευτείτε με ένα
και ξεχάστε αυτά που ξέρατε0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη