Υπαρχει
για preorder
*** Ειναι για τους εχοντες "βυσμα" εις τα ΕΛΤΑ ,ρε θα βαλω βουλευτη να μου το παραγγειλει
Υπαρχει
για preorder
*** Ειναι για τους εχοντες "βυσμα" εις τα ΕΛΤΑ ,ρε θα βαλω βουλευτη να μου το παραγγειλει
Και βγηκε και το βιντεο του ARES , το παρουσιαζουν οι "εμπνευστές" του P. Busardo και ο Ελληνας Δ. Αγραφιωτης
Το ντεκ του Ares είναι σχεδόν ίδιο με του Siren.
Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι ατμοποιητές πλέον είναι παραλλαγές μερικών βασικών υλοποιήσεων. Με το ρυθμό που κυκλοφορούν είναι δύσκολο και όχι συχνό να δεις κάτι πρωτοποριακό με μια νέα προσέγγιση στο θέμα.
Έχει στοιχεία από τους Siren 1 και 2 αλλά και αρκετές τροποποιήσεις.
Ο Busardo λέει στο βίντεο ότι ο αέρας κάτω από την αντίσταση ήταν και δική τους σκέψη, κατά τη σχεδίαση του Ares, αλλά πρόλαβε και τον έβγαλε πρώτη η Digiflavor !!!
Οι ουσιαστικές διαφορές που εντόπισα είναι στην καμπάνα, στις βίδες του deck και στον τρόπο αναπλήρωσης.
Τώρα κατά πόσο η διαφορετική καμπάνα μπορεί να διαφοροποιήσει την ποιότητα ατμίσματος θα το δούμε στα πρώτα review.
Ενδιαφέρον ατμοποιητής με πλούσια συνοδευτικά spares και σε καλή τιμή.
Στενή καμπάνα: Phenomenon
Ελλειπτική καμπάνα: Calix
Φαρδιά μακρόστενη καμπάνα: Kayfun 4, 5, κ.α.
Φαρδιά κοντή καμπάνα: Doggy
Φαρδιά καμπάνα ψηλά: Siren, Ares
Καμπάνα εκκλησίας: Αγ. Φωτεινή, Νέα Σμύρνη
Ξεχνάω κάτι;
Καμπάνα στο στρατό : Στέρηση εξόδου
Υπαρχει
για preorder
αααααα από ότι έχω δει τον τελευταίο καιρό θα περιμένω τον Παναγιώτη στο vape bar να τον φέρει ( κανα 40-45€?) και θα είμαι τζετ...αναλογία άγχους/χρημάτων και ποσοστού κατάσχεσης στα 42€ είμαι κερδισμένος.... :P :P :P :P
στα του ατμο τώρα,:
αέρας από κάτω.. αυτός και άλλοι 4 εκατομμύρια ατμοποιητές,(οκ πάμε στα σιγουράκια, που καιρός για πειραματισμούς... με την μούρη μας και την υπογραφή μας πλασάρουμε άνετα στους fan)
τοίχος προστασίας για το βαμβάκι( έξυπνο ειδικά για κάποιους που για κάποιο λόγο δεν το καταλαβαίνουν ότι το υγρό πάει όπου υπάρχει έστω και μια τρίχα βαμβάκι...)
ντεκ ( siren, τελεία. ναι αλλάξαμε βιδάκια για να μην μοιάζει τοοοοσο. στην πρώτη βίδα που σφίγγει ο <<πουσαρδος>> το σύρμα έχει τάσεις φυγής καθώς το πιέζει η βίδα και τελικά η βίδα δεν έχει πιάσει το σύρμα ...
Σίγουρα θα ήθελα το αυτάκι που έχει ο prime ( και όχι μόνο) για να γυρνάς το σύρμα ( ή έστω του siren την εσοχή για να γυρνάς το όποιο περίσσευμα.)
Πολύ ωραίο και το άνοιξε-κλείσε στο καπάκι του δοχείου..αν αντέχει στον χρόνο ( που λογικά δεν υπάρχει τριβή και θα αντέχει εκτός αν χαλαρώνει με τον καιρό και ανοίγει μόνο του :huh: ) κάτι δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο..πάντως ωραία σκέψη
Σίγουρα πολύ καλή τιμή βάση των υπογραφών και των εξαρτημάτων που τον συνοδεύουν,μένει να δούμε τι έχει να μας δώσει και από γεύση...
Ρε παιδες ακουτε και εσεις ή μονο εγω να σφυριζει ταιμ ουτ σε καθε τζουρα του Αres ο κυριος καδενας?? :huh:
Η αναπληρωση και ειδικα η προστασια με το βαμβακι με τον αερα της αντιστασης θα πρεπει να γινει αξιωμα σε καθε επισκευασιμο
Επεξεργάσθηκε απο teo77, 17 Νοέμβριος 2017 - 13:32.
ναι η αληθεια ειναι οτι στο βιντεο "ακουγεται" οταν ατμιζει ο Busardo......τωρα μπορει να ειναι και λογω στησιματος...ή και κατι αλλο
σιγουρα θα ξερουμε μολις τον παρουμε στα χερια μας...ή μολις βγει κανα review απο καποιον αλλο
Θα είναι ότι πρέπει για να τον έχουν οι διαιτητές στο τσεπάκι τους κατά την διάρκεια των αγώνων, οπότε θα ατμίζουν και θα σφυρίζουν ταυτόχρονα.
πάντως ο πουσαρδος έκατσε και έφτιαξε ωραίο tutorial για τον ares ( και όχι μόνο, κάποια κομμάτια αφορούν όλους τους επισκευάσιμους)
Πολύ καλά τα tutorial βιντεάκια.
Αυτό δείχνει και την υποστήριξη που θα έχει το προϊόν.
@
Όντως Νικόλα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με τα tutorials και ακόμη και ο νέος στους επισκευάσιμους δεν πιστεύω να δυσκολευτεί.Άντε να ρθει να δούμε πως τα πάει και στην πράξη.
Θα περιμένω τον ares rev.2 με project name: mares
Δεν σε κόβω για τόσο της υπομονής
Μάλλον εδώ είσαι :aresrta:
Θα περιμένω τον ares rev.2 με project name: mares
άρες μάρες κουκουνάρες θα είναι το 3°batch
:P
Του βγάλανε και δίσκο
Επεξεργάσθηκε απο redortho, 25 Νοέμβριος 2017 - 16:40.
@
@ @ @ @O Ares RTA ήρθε Ελλάδα ! Τον βρήκα στο
στα 38 ευρώ και είναι διαθέσιμος ! :doing: :irthe:Λίγα κομμάτια λέει ακόμα διαθέσιμα.
@
Να πάρεις δώρο στη γυναίκα παντόφλα μαλακή και χωρίς τακουνάκι.Το τακουνάκι πονάει
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμα μέλη